Ronnie akarta a 7-1-et, de 6-2-vel is elégedett lehet, Allen meg százas nélkül 12-4-re vezet Bingham ellen.
Szegény Bingham, ha Allen jól tud bontani, 13-3-mal beég.
Egyébként, vasárnap, magyar idő szerint 16-kor lesz egy teszt az anfoloknál:
A kormány arra készül, hogy a rendszerteszt keretében vasárnap délután 16 órakor minden 4G- és 5G-képes telefonra olyan üzenetet küldjön, amely szirénaszerű hangot vált ki a mobiltelefonokból, még akkor is, ha néma üzemmódban vannak.
Erről informálva lett minden érintett, köztük a WST is.
Nem lepne meg, ha Brecel-Vafaei negyeddöntő lenne legfelül. Ronnie nem volt túl meggyőző, de egy hetet pihenhetett. Ott szerintem szoros meccs lesz, a vesztes is nyer legalább 10 frémet. Az biztos, hogy az iráni nem lesz megijedve. :)
Én is kedvelem, drukkolok is neki, meg tök jó háttérinfókat, érdekességeket mesél. Csak ebben az esetben (szerintem) a kevesebb néha több. De túl tudom magam tenni rajta, végül is a játékért nézem elsősorban. :)
Bulcsú mennyire olvasta a játékot. Végül is ért hozzá:) Sokkal jobb volt így nézni és hallgatni. De elkiabálni, előre bemondani hogy itt a vége ő is nagyon tudja:) Jó meccs volt. Nem rossz ez a srác, de van nála több jobb kínai akik nem jutottak idáig. Zhou Pang.
Az első sessiont nem láttam, ezt igen, tényleg nem volt semmi, megvan a vb első nagy fordítása is.
Élvezetes Milkins gyors játékát nézni, nem tudom, hogy az AST mennyi, de nála a kézletétel és a kilökés közt nagyon kevés idő telik el.
Ráadásul nem kap verhetetlen ellenfelet a következő körben, tehát egyre jobban tartom a tippemet, hogy az elődöntők meglepetés embere a 2. negyedből fog érkezni.
Murphy azzal a Si Jiahuival játszik, akitől az első körben kikapott a 2021-es UK-n és akkor azt nyilatkozta, hogy amatőröknek nem kellene részt venni profi versenyeken, durván lefikázta a kínait. Ehhez képest most bejutott a Crucible-be és pont Murphyt sorsolták neki. Persze amilyen úriember Murphy, már többször is bocsánatot kért de ez akkor is kínos kicsit.