Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 429
Minden ember halála veszteség - különösen fájdalmas és elfogadhatatlan, ha valaki fiatal életének teljében távozik el ÖRÖKRE... - ( Az én lányom 25 évesen halt meg öt éve balesetben. )
Szülei, családja SOHASEM fogják kiheverni a hiányát, hogy nincs - ÖRÖKRE NINCS TÖBBÉ...
Nem ismertem Őt, - a fociban sem vagyok járatos - de aki - a leírások és a honlapján írtak szerint -ilyen szívvel-lélekkel, életét a sportra feltéve küzd, akar, az több, mint tiszteletre méltó... az PÉLDAKÉP ! Különösen ma, amikor a sport is nagyrészt pénz és üzlet ritka az olyan sportember, aki tehetséges, lelkes és fegyelmezett - aki (sajnos szó szerint !) él-HAL a fociért!
A következő gondolataim viszont inkább a harag és felháborodás jegyében születtek :
Nem vádolok senkit, de vajon az edző(k) és kapitányok - akik most érthetően síratták -életében is megtettek Érte mindent ?!
Mért nem játszhatott többet - ahogy akarta ?
Ha pedig tényleg szív-elégtelenség okozta tragikus halálát azt NEM IGAZ, HOGY NEM VEHETTÉK VOLNA ÉSZRE AZ ORVOSOK !!!
És még egy: - persze ez csak a magamfajta lusta,
anti-sportoló gondolja - a gólok utáni egymásra ugrándozás, jókedvű "marháskodás" hiányzik-e egy olyan sportolónak (bárkinek), akinek közel 90 percet futva kell bírnia, és esetleg az egész csapat ráugrik a "nagy szeretetben" ? Nem lehetne az önfeledt örömet másképp kifejezni ???
(Persze erre azt fogják/fogjátok mondani: ezt bírnia kell. Nem lehet, hogy az Ő esetében ez volt az utolsó végzetes momentum lábadozó szervezetének ???!)
Ilyenkor azt szokták mondani: próbáljunk az Ő eszével-szívével gondolkodni-érezni.
Ő biztosan azt mondaná: a foci az életem, azért teszek/tettem mindent...
Elfogadhatatlan és tragikus a halála - részvét a Hozzátartozóknak ! -
Legyen könnyű neki a föld !
szöszmösz Creative Commons License 2004.01.26 0 0 428
Reggel, amikor hallottam a tévében a hírt, először azt hittem, rosszul értettem. Amikor a rádió is bemondta akkor esett le, hogy ez csak AZ A Fehér Miki lehet. Iszonyat... beleborzongós, hihetetlen..
Nyugodj békében Miki!
MERLINN Creative Commons License 2004.01.26 0 0 427
Ez meg egy ilyen ország. Pandora a fontos, nem az, aki híresebbé tette Mo-t. Undorító.
Nick_Rivers Creative Commons License 2004.01.26 0 0 426
és milyen igaz :-((
Előzmény: _Zoltán_ (423)
Nick_Rivers Creative Commons License 2004.01.26 0 0 425
Előzmény: tormentor_ (420)
MERLINN Creative Commons License 2004.01.26 0 0 424
Én a rádióban hallottam reggel, félálomban. Először azt hittem, rosszul hallok.
Már egy ideje nem követem a foci eseményeit, de rá speciel emlékszem.
Nyugodjon békében.
_Zoltán_ Creative Commons License 2004.01.26 0 0 423
Idézet az NB1.hu-ról:

"Mr. Gerison (Idő: 2004. 01. 26. - 18:23)
8 perc.
Ennyit szánt MIKInek a telesport.
Közben a portugál tv a Magyar Himnuszt játsza Miki góljai alatt a nap nagy részében."

A portugál TV az egész délutánt az esetnek szentelte. Interjút készítettek a játékvezetővel és a partjelzőkkel, többször kapcsolták Lisszabont és Guimarest.
2001. januárjában a csapból is a Zámbó Jimmy-ügy folyt. Néhány héttel később Sinkovits Imre haláláról alig esett szó. Szép kis országban élünk.

GERMANICUS Creative Commons License 2004.01.26 0 0 422
Embólia. Elpattan egy ér, és elönti a vér a tüdőt. Ezáltal az ember gyakorlatilag nem kap levegőt, és megfullad. (Ez nem volt teljesen pontos orvosilag, attól tartok...)
Gyakorlatilag menthetetlen.
Előzmény: Catalan (421)
Catalan Creative Commons License 2004.01.26 0 0 421
Mi?? Tüdő embómia (biztos nem jól írom)?
Állítólag ez volt neki.
tormentor_ Creative Commons License 2004.01.26 0 0 420
Le a kalappal a Portugálok előtt!Végig olvastam Fehér Miklós honlapjának(www.fehermiklos.hu)vendégkönyvét,Ezek egész éjszaka szorítottak Érte!Úgy szerették,mintha a sajátjukat vesztették volna el!Félelmetes!
Strickland Creative Commons License 2004.01.26 0 0 419
Nyugodj békében, Miki!

Egyébként itt van néhány link, ahol a portugál helyi sajtót lehet olvasni: portugalia.lap.hu.

Strigo Creative Commons License 2004.01.26 0 0 418
Ilyen nincsen. A teletexten olvastam a hírt, de először nem is fogtam fel, kiről van szó. Aztán elolvastam még egyszer, mert nem hittem el, hogy ez megtörténhetett vele. Néhány napja még arról dumáltunk a haverokkal, mennyi jó csatára van a válogatottnak. Sajnos ő már nem bizonyíthat.
VonBraun Creative Commons License 2004.01.26 0 0 417
"Sorba nézem a portuál oldalakat, egy forditógéppel forditgatok, és szivbemarkoló beszámolók, megrendülés, és hihetetlen szeretet sugárzik.. Nem is tudjuk, hogy mennyire szerették az ottani népek őt!"

A portugál nép ilyen. Egyszerű nyíltsággal számolnak be mindenütt erről a szomorú hírről. Érdemesebb azt olvasgatni, még ha fordítógéppel/programmal is.

Előzmény: levi bá (405)
fighting Creative Commons License 2004.01.26 0 0 416
REST IN PEACE
Lecso11 Creative Commons License 2004.01.26 0 0 415
a tv2 bassza meg a jó kurva anyját, ha így is volt, az ilyet NEM ILLIK bemondani!!

Undorító és ocsmány az egész, nem igaz, hogy hova süllyedhetnek emberek... Hánynom kell!

Előzmény: sajtosrud (414)
sajtosrud Creative Commons License 2004.01.26 0 0 414
A csaladja eloben nezte otthon a meccset (tv2 szerint).
Mit erezhettek igy tobb ezer kilometer tavolsagbol egy lakasban:((((
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 413
Undorító, hogy nagyobb cikket szánnak az újságok pandoráról meg az ilyen senkikről, mint pl. Fehér Mikiről, vagy akár a Puskás öcsiről.
Előzmény: GERMANICUS (394)
DON-1 Creative Commons License 2004.01.26 0 0 412
Ezek után kíváncsian vártam a hétfő esti másfél órás (!)Telesportot a magyar 2-esen. Gondoltam részletesen elemzik az esetet, kitérnek pályafutásának főbb állomásaira, összevágják legszebb góljait, megkérdezik csapattérsait és a Benfica vezetőit. Szóval komplett emlékműsort vártam.

Ezzel szemben volt egy kb. 5 másodperces bevágás a meccsről, beszélgetés a válogatott egykori orvosával és az MLSZ orvosbizottságának elnökével. Mindez kerek 8 (!!!!) percben... Utána folyt tovább a műsor a normál medrében: vívás, kézilabda, röplabda, stb.
Ennyit ért volna Fehér Miki?? Hogy percegik a doppingkérdést feszegesse a riporter, miután az orvos többször is egyértelműen kijelentette, hogy ez kizárt... Ha nem dopping, ha nem botrány akkor nem is érdekes? Mintha kereskedelmi TV-t néztem volna. Az RTL Klubtól ezt már megszoktuk, de az M2-től nem.

winemaster Creative Commons License 2004.01.26 0 0 411
Levi bá, ezeket a huzásokat sajnos én is láttam, azért cukkoltam szép lassan egyre jobban fel magam. Azt hiszem most a komplett magyar sajtó /kevés kivétellel/ föleg a ker.tvk teljesen leszerepeltek. Volt egy két hir de teljesen kivülállóként, közömbösen tálalva, / két kockakirakó meg töködölö közé suvasztva/ mig a portugálok... eeehhh... De most nem is ez a lényeg.
geronim0 Creative Commons License 2004.01.26 0 0 410
A legmélyebb részvétem a családnak...
Isten nyugosztalja a legígéretesebb Magyar Csatárt!!!
levi bá Creative Commons License 2004.01.26 0 0 409

sajtosrud Creative Commons License 2004.01.26 0 0 408
Ezek utan mas szemmel fogok nezni a portugalokra.
Lecso11 Creative Commons License 2004.01.26 0 0 407
Nyugodj békében Miki. Nagy veszteség ez a magyar labdarúgásnak - is...

Őszinte részvétem a családnak, és mindenkinek, aki ismerte.

Youwine Creative Commons License 2004.01.26 0 0 406
Szeretném őszinte részvétem nyilvánítani Fehér Miklós családjának és szeretteinek.
levi bá Creative Commons License 2004.01.26 0 0 405
ha már a tragédia média tálalását vetted fel, mit szólsz
"exluziv videó Fehér Miklós haláláról" c. Korridor.hu headline-hoz?

az index.hu-n az első éjféli hireknél még a hirtelen halál c. nem túl szellemes felirat jelent meg..

a nemzeti sport meg a legborzalomasabb képet rakta fel online kiadásába!

komolyan mondom ég az arcom ezek miatt, ég az arcom a magyar média egy része miatt...
Sorba nézem a portuál oldalakat, egy forditógéppel forditgatok, és szivbemarkoló beszámolók, megrendülés, és hihetetlen szeretet sugárzik.. Nem is tudjuk, hogy mennyire szerették az ottani népek őt!

"Iszonyú az ami Mikivel történt. Én csak ma reggel tudtam meg a borzasztó hírt a portugál tévéből. Órák óta ő a fő téma, nagyon szertték a sporttársai és a portugál emberek. Többször mutatták a képét miközben felcsedült a magyar himnusz is. Hihetelen, hogy milyen tisztelettel beszélnek róla és emlékeznek rá. Reggel a bölcsiben is a portugál vezetőnő odajött hozzám és mondta, hogy egész éjjel nem aludt, folyton ránk magyarokra gondolt. Nagyon együttérző emberek!" (internetes hozzászolás)

Előzmény: winemaster (385)
BadeJuve Creative Commons License 2004.01.26 0 0 402
Ezért nagyrabecsülöm az egész klubot!
Előzmény: Nick_Rivers (401)
Nick_Rivers Creative Commons License 2004.01.26 0 0 401
Lisszabon, január 26., 17.40 A szurkolók is elbúcsúzhatnak Fehér Miklóstól.

A Benfica vezetői jelezték Fehér Miklós Portugáliában tartózkodó családjának, hogy szeretnének résztvenni volt játékosuk temetésén. A család természetesen nem zárkózott el a kéréstől, így a Benfica vezetői, játékosai, a klub alkalmazottjai, összesen mintegy 80 fő érkezhet Miklós temetésére.
A szertartás időpontjáról egyelőre még nem született döntés.
Portugáliai tudósítónktól származó információink szerint már befejeződött a délelőtt 11 órakor kezdődött boncolás, ám annak eredményét előbb a hivatalos szervekkel közli a törvényszéki szakértő. Miklós holttestét ezekben az órákban szállítják Guimaresből Lisszabonba, ahol az Estadio Luz-ban a csapat stadionjában ravatalozzák fel, hogy a szurkolók végső búcsút vehessenek a 24 éves, 25-szörös magyar válogatott támadótól.
A Benfica vezetői egyébként a szurkolói kéréseknek eleget téve megnyitották a Benfica stadionjának összes kapuját és a drukkerek valósággal özönlenek a stadionba. A klub vezetői elmondták: a Benfica volt az otthona, tehát legyen ez a hely a megemlékezésé is.
Manuel Queiros

JOcika Creative Commons License 2004.01.26 0 0 400
Te tényleg nem vagy normális!
Meghalt egy ember! Te meg azon gondolkodsz, hogy ki fogja helyettesíteni? Arról nem is beszélve, hogy kisbetűvel írod a nevét, míg másokat megtisztelsz azzal, hogy nagybetűt használsz!
Előzmény: Törölt nick (323)
vdLaan Creative Commons License 2004.01.26 0 0 399
én is ott voltam, tényleg kevesen voltak, de szerintem lesz egy nagyobb búcsúztatás is, hiszen tényleg szinte senki nem volt ott. Miki megérdemelné
Előzmény: big l (393)
Pityu Gyor Creative Commons License 2004.01.26 0 0 398
Nyugodj bekeben draga Miki!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!