Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Cabrio320i Creative Commons License 2001.05.22 0 0 933
Ha jól értem, amit mondasz, akkor ANYÁD!
Előzmény: Lymphater (930)
Boró12 Creative Commons License 2001.05.21 0 0 932
Félreértés ne essék, jó autók a BMW-k (inkább a nagyobbak tetszenek, a 3-ast nem sokra tartom), de tény, hogy a márkatulajdonosokhoz kapcsolódó tapasztalatok sok jóérzésű embert elriasztanmak a vásárlástól.

Boró

Boró12 Creative Commons License 2001.05.21 0 0 931
:-)))))

Azért azt a legszebb álmomban nem gondoltam volna, hogy egy BMW-tulajdonos fogja kimondani, milyen a tipikus BMW-s. ;-))

Boró

Lymphater Creative Commons License 2001.05.21 0 0 930
vagy ez lennél te ?
Előzmény: Cabrio320i (928)
Boró12 Creative Commons License 2001.05.21 0 0 929
Miért, szerinted én pinpongoztam? :-)
Előzmény: Cabrio320i (928)
Cabrio320i Creative Commons License 2001.05.21 0 0 928
ez nem hiszem, hogy magasság/tömeg kérdése lenne, lehet, hogy egy 170 magas 70 kilós cigánygyerek aki 8 éves kora óta a ksi-ben boxol, úgy megver, hogy beszarsz :-))) egyébként én is 192/110
Előzmény: Boró12 (927)
Boró12 Creative Commons License 2001.05.21 0 0 927
Lacee, sajnos a BMW-sek egy részére nálunk is jellemzőek ezek a dolgok. :-( Érdekes a tulajdonosi kör összetétele is. A régebbi BMW-ket a köznép Nigger Benznek hívja - talán ki tudod találni, miért...

Nekem fizikai erőszakig fajuló élményem ezidáig nem volt BMW tulajdonossal, de azt hiszem, ez inkább az Ő szerencséjük, nem az enyém (193 cm / 112 kiló / szemmel láthatóan sportos alkat). :-)

Boró

Lymphater Creative Commons License 2001.05.21 0 0 926
Nem tudom, de így nagyobb a hatása :)))).
Előzmény: CaddyLacee (924)
Cabrio320i Creative Commons License 2001.05.21 0 0 925
Én főleg azokat a srácokat kedvelem, akik viperával meg kormányzárral szállnak ki, hogy "mi van göci?" ilyenkor tudom, hogy nem verekedés lesz, hanem csak verés, de nem engem vernek :-))
Előzmény: E30M40 (915)
CaddyLacee Creative Commons License 2001.05.21 0 0 924
Kösz. :)
De mikor nem értettél _velem_ egyet? :))
Előzmény: Lymphater (922)
CaddyLacee Creative Commons License 2001.05.21 0 0 923
Hát téged nem háromajtós szekrénynek képzellek el, hanem:
kabrijjóbéjemvé, zselé haj, laza ing, tökig kigombolva, aranylánc, legújjabb mobil. Szöke barátnö, jól néz ki, de társalogni vele olyan, mint sajtreszelövel rejszolni, enyhén élvezetes, de leginkább fájdalmas (by Ford Fairlane:))).
Zene ízlés a legújjab dizsislágerek, ami a jó nagy mélynyomón keresztül sugározza a kultúrát, miközben felül kinyújtott karral fogod a kormányt, jobb oldaladdal beesve a kézifékhez, az autók között közveszélyesen lavírozva élvezed a feelinget :)

;))))

Előzmény: Cabrio320i (921)
Lymphater Creative Commons License 2001.05.21 0 0 922
Ez azon ritka esetek egyike amikor TELJES mértékben egyetértek veled.
Előzmény: CaddyLacee (920)
Cabrio320i Creative Commons License 2001.05.21 0 0 921
Ne itt keménykedj, akkor lettél volna ilyen harcias, mikor a bmw-sek elvertek :-)) Nekem is van egy házam érden :-)))
Előzmény: CaddyLacee (920)
CaddyLacee Creative Commons License 2001.05.21 0 0 920
2FAST4YOU, a haverodat csókoltatom, nem Érden lakik véletlenül? Mert engem+egy barátomat ott vertek el, mert egy faszkalap béjemvés úgy gondolta, leszakíttatja velünk a hátsó ajtaját, és kinyitotta elém.
És még neki állt feljebb...

Kurv@ annyát az összes ilyen agressziv szteroiddal telepumpált üresfejü f@szfejnek. Nem csak a béjemvéseknek :)
Tisztelet a kivételnek.

Cabrio320i Creative Commons License 2001.05.21 0 0 919
Te fasz, az asztrások miért nem mindt turbóasztmát vesznek, miért az 1,4i-t ??? Gyökér!! :-)))
Előzmény: 2FAST4U (877)
E30M40 Creative Commons License 2001.05.21 0 0 918
Szia!

740i:)

Előzmény: 2FAST4U (917)
2FAST4U Creative Commons License 2001.05.21 0 0 917
Na szia!!

Tudod akármennyire köcsög egy haverom van te se szeretnéd ha valaki megnyomná/közel hogy meghuzzatta a kocsidat, s még hibás sem vagy!!
Én probáltam nyugtatni a kölyköt (tudod mi Saabosok nyugisak vagyunk) de nem ment! A haver kipattant a következö amit látok hogy a másik köcsög vérzik...:(((

Ami az E30-ast illeti asszem egy 323as volt vagy v.mi olyansmi mert tartotta alépést egy darabig:))

Ami a haverod 7-esét illeti nem hisszem hogy olyan sok Buzuki lenyomja az utrol, mert gondolom az auto sulya 2 (kettö) tonnán joval tul van!

(hányas a motra???? ne mond hogy 728-as!!!!! )

Peace!

E30M40 Creative Commons License 2001.05.21 0 0 916
Szia Escorial!

"A védelem pénz kérdés ?"

Igen:) És úgy hivják biztositás:) Ha már egyszer valaki kinézte akkor el is viszi bármit teszel bele! Nekem a CD-met nézte ki a fószer:) KURVA JÓL KEZDTE! Mivel van nyitás és ütés érzékelés igy KISZEDTE AZ ELSŐ SZÉLVÉDŐMET!!!(nem ragasztott) Aztán behajolva letekerte az oldal ablakot. Utána gondolom behajolt "dolgozni" csak lenyitotta a kesztyűtartót,hogy ott van-e az előlap és ekkor megszólalt a riasztó a kesztyűtartó világitása miatt:):):) (Feszültség esés érzékelés)
Szegénynek csak tapasztalat szerzés volt:)
Én meg rakhattam vissza a szélvédőt:(
Ezuton is köszi kedves tolvaj,hogy nem törted össze:):):)

Előzmény: escorial (914)
E30M40 Creative Commons License 2001.05.21 0 0 915
Szia 2FAST4U!

"Ez nem engedett, söt visszaelözte, igy aztán a haver (aki télleg borzaszto aggresziv természetü) végig utánna hajtott"

AKKOR MÉGIS HARAPOTT A 12 ÉVES RONCS?:):):)

Ha már nem tudtátok lenyomni rendesen,akkor legalább jól bevertetek neki:) Igy tisztességes:)
Legalább te leállithattad volna a KÖCSÖG haverodat! Ha ilyet csinálna egy haverom is a jelenlétemben akkor én lennék az első aki jol szájbaveri!!!

"Engem nagyon nem zavar kinek milyen alulmotorizált bömöse van, szenvedjenek ök amikor egy japán tragacs legyorsulja/levillogja!! (pl Suzuki swift GTI:)) Szerintem a feelinghez nemcsak a beltér, uttartás hanem a MOTOR is hozzátartozik."

Erre meg csak azt tudom mondani hogy egy haverom most hozott németből egy golyóálló üveggel szerelt 7-es BMW-t és ugye az 1 cm körüli vastagságú üveg "kicsit" megdobta az auto sulyát:) Ebből kifolyolag akad pár kis méregzság kocsi ami otthagyja:) De azért állj már mellé egy Suzuki Swift GTI-vel:):):):):):):)

Előzmény: 2FAST4U (912)
escorial Creative Commons License 2001.05.21 0 0 914
Sziasztok !

Ma estémet mazohizmussal töltöttem, végigolvastam az "autólopás" topicot, és úgy érzem üldözési mánia lett rajtam úrrá.
Mindezt azután, hogy az egész hetemet előreizgultam, mivel is védjem meg a jövő héten átveendő BMW528i-met.
Na most mit tegyek ?
A védelem pénz kérdés ?
Sok kütyüt tegyek vagy keveset, de komolyat ?

Érdekelne, hogy mi a véleményetek az EWSII gyári rendszerről ?
Állítólag még nem tudtak ilyennel felszerelt autót elvinni.

Arra gondoltam, hogy egy GPS-Pager-META riasztó- váltózár- kis kapcsoló rendszer hathatós védelem kell, hogy legyen.
Vajon képesek lennének egy ilyen autót is elvinni, annyi idő alatt, hogy számukra érdemes legyen ?

Kérlek segítsetek

Esco

2FAST4U Creative Commons License 2001.05.20 0 0 912
kicsit eltértünk a topictól...

Engem nagyon nem zavar kinek milyen alulmotorizált bömöse van, szenvedjenek ök amikor egy japán tragacs legyorsulja/levillogja!! (pl Suzuki swift GTI:)) Szerintem a feelinghez nemcsak a beltér, uttartás hanem a MOTOR is hozzátartozik. Na de mind1, izlések és pofonok....
Van egy jo bömös storym:

Tavaly összel történt megyünk a haver pontakkorvette "uj" E39-esében egy kétsávos uton ami egy majd összemegy egy sávvá, amikor egy köcsög kis E30-assal megprobál elénk betolakodni. Persze a haver begye is megnö, nem fog egy kis szaros elé beállni egy roncsal, ezért vissza 2esbe gázt neki, de a másik csávo is ugyanezt-tette (megakarta mutatni hogy az ö 12 éves roncsa még minding "harap") ezért hajszálon mulott hogy össze nem koccantunk. Végre aztán elénk került mert a haver nem nagyon akarta meghuzni uj autoja elejét, ezért kis fék hogy a csávo beférjen. Aztán az elsö engedett pillanatban megelözte, és mutatta a csávonak hogy álljon le. Ez nem engedett, söt visszaelözte, igy aztán a haver (aki télleg borzaszto aggresziv természetü) végig utánna hajtott, majd amikor a csávo végre leállt otthona elött kiszökik a haver majd jol szájonb@ssza az illetöt (kulyakkal)egy foggal kevesebbé hagyva a szerencsétlent.

Ilyent hallotatok ti aggresziv bömösök???

GanXstaZolee Creative Commons License 2001.05.20 0 0 911
2FAST4U nem csak a fiatalok vesznek BMW-t és ha erre gondolsz akkor meg fog d érteni, hogy egy 316i is BMW ha nem is egy gyorsulógép, de akkor is BMW és megvan benne a feeling, elég ha beleülsz és mész vele egy kört.

Nem fogok venni 518at mert az egy kicsit alulmotorizált szerintem. Még annyit hogy nem rossz motor az M40es 1,6 és 1,8 sem!

Előzmény: 2FAST4U (910)
2FAST4U Creative Commons License 2001.05.20 0 0 910
GanxtaZ!!
"nem fogom fel miért igénytelen egy ember, ha 4hengeres BMW-t vesz" Sajnos én nem ezt nem a levegeöböl irtam mint itt sokan más aki véleményet ir olyan autorol amit még nem is látot... Sok ismerös, haverom van akinek már volt kis hármas bömöse, és a tapasztalatom az hogy aki négy hengerest vett mindenki kicserélte egy nagyobbra ha a következö autoja is bömös volt...

Ezt azert mert a BMW 4hengerese messze áll attol a csodamüszertöl mint a "kis" soros hatos ami a BMW egyik legkifejlesztettebb motorja.

Szoval a poen az hogy szerintem aki bömöst vesz az a TELJES feelingért vegye (motor, válto uttartás) ne csak azért hogy kérkedni tudjon a haveroknak mert neki is BMW-je, ami mondjuk gyengébb mint egy atlagos japán (E30rol van szó és annak korosztálya) á lá 2liter 130-150LE.

Remélem érted hova akarok kilyukadni....

Már irtam de még egyszer leirom: vezettem én már E30,E36-os 316i,318i, 318is és tapasztalatbol mondom hogy NINCS bennük a bömös feeling.
Viszont az E39-es 528-as a világ egyik legjobb autoja!

Peace!

PS: csak azt ne mond nekem hogy kicserélnéd 530-asod egy 518asra a benzin fogyasztása miatt!!:)))

GanXstaZolee Creative Commons License 2001.05.20 0 0 909
2FAST4U nem fogom fel miért igénytelen egy ember, ha 4hengeres BMW-t vesz, pedig van 6hengeres is. Nem ismerem a Saabokat de biztos van sok olyan ember akinek a legkissebb motoros tipus van. Akkor fikázzuk ezeket is és minden olyan autó tulajt vazzeg akinek nincs 6 enger és min 170LE a kocsijában... Elárulok valamit, lehet hogy nem mindenki LE-buzi, és elég neki az autója 10-15sec-es gyorsulása, valamint a 180-as végsebesség. Nem tudom ezekkel miért lenne baj, jah és szeretik ha az autójuk nem fogyaszt 10liter felett...

Ps.: elsüllyedhetne már ez a topic.

BMW E34 530i

Előzmény: 2FAST4U (877)
BlackStar Creative Commons License 2001.05.20 0 0 908

2 l, 3 bar, 750 Le, 702Nm, 2.3s, 250+ km/h.

BlackStar Creative Commons License 2001.05.20 0 0 907
No és azt is tudod, hogy mi az?
Egy Super Seven replika. Itt készül Pilismaróton, a Hélix-Car kft gyártja. Társalogtam már a konstruktőrével. Az autó csak kicsit tud többet, mint az eredeti S7, és ami fontos, még van egy 150liternélnagyobb csomagtartója. Telefonszámot, pontos címet, árajánlatot adjak? (ilyenkor érzed, hogy egy SAABos autentikusabb hang a témában? :) )
Aztán tudod-e mennyi ennek a végsebessége? Elárulom, a SAABól (lehet, hogy csak a haccáz ló miatt) jóval kétszáz fölött sem fogy ki a kráft. Ezenkívül, az replika, bár nagyon korrekt megoldás, - láttam a csővázát is, szóval tudnak szerkeszteni, meg értenek a járművázakhoz - de mégicsak egy olyan autó, amiben meghalni lehet elegánsan. Nyilván ezért kerül csak huszad annyiba, mint a 9-3 Eklund.
Előzmény: E30M40 (905)
BlackStar Creative Commons License 2001.05.20 0 0 906
Igaz is...
God natt! Sov gott! (addigse beszélsz BMWről :)) )
E30M40 Creative Commons License 2001.05.20 0 0 905
Épp most volt a tv-ben egy autos műsorban egy épitett verda azt 600 kiló körül mondták és abban egy SZÉRIA!!! 2L-es 150 lovas Opel moci volt. Az 4 sec 0-100-ra. Az általad emlitettben egy szerte-szét tuningolt motor van:) Akkor miért ájuljak el:)
Előzmény: BlackStar (904)
BlackStar Creative Commons License 2001.05.20 0 0 904
Nanemá! :)
Megpróbálok olyan érvet felhozni, amire egy BMWs is harap, erre meg beszól... :) Há' öregeeeeem :))
Egy mezei 2.3as motor ilyent tud, oszt' nem hatja meg...
Ilyenek ezek az agresszív BMWsek és egyebek :)))
Előzmény: E30M40 (900)
E30M40 Creative Commons License 2001.05.20 0 0 903
Köszi! Neked is!
Előzmény: 2FAST4U (902)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!