"Vydáním nového alba mohou tak Freshfabrik de facto navázat na proslulou maďarskou rockovou kolu, u nás tolik oblíbenou v čase totality. Pánové Horváth (zpěv), Koncz (kytara), Barabás (kytara), Levente (basovka, programming a vechny texty) a Szabó (bicí) na scénu! Ukate tedy co ve vás je. Ve dvanácti sviných tracích se Freshfabrik, zpívající anglicky a hrající americky (jako dalích pár tuctů stejně-metalových kapel á la zámořská novinka tohoto roku Mudvayne), snaí zasáhnout posluchače svými jednoduchými texty a tvrdoíjným vyilováním. Tím mám na mysli schrumá celkem ne moc sloitých kytarových riffů, basových linek a bicích, které se snaí Freshfabrik zapojit do osvědčeného klié přechodů z jemných, někdy a akustických partů, do tvrdích, kde zpěvák Horváth dovádí svůj často jen frázující hlas a do neúprosného chrlení."
hát ezt jól megmondták. magam sem fogalmazhattam volna meg lényegretörőbben.
3 óra volt a Hollywoodoo?
A barátnőm mondogatta, hogy kurva hosszú és már órák óta tart, de nekem nem tűnt fel mondjuk, amúgy is monoton volt és amjdnem minden szám ugyanolyan volt kivéve a Micsoda éjszaka című.
És a 3 előzenekar hogy tetszett?
Azt ugye vágod, hogy én hívtalak kezdési időpont ügyben?
huhú.
Matyit el tudom képzelni, úgy szét lehetett csapva hogy a szemei már iylen kis rések voltak csak és alig látott ki belőlük.
Ahogy szokott.
Azért nem semmi, hogy nem taliztunk Szilveszterkor...
Mondjuk jó sokan voltak.
Lasszóval együtt jöttünk el reggel.
Ahhoz képest amit Banán mesélt egész egyben volt már....
Hi Csabi!Nyugottan szólhattál volna, mert nem aludtam, csak "pihentettem a szemem"...és elbóbiskoltam,talán mert nem FF-t hallgattam (most nehogy bánts!).Amúgy a F.C.S. még megvan, és kezd elindulni! A szemüveget meg még meg kell szoknom...na pusza! (mindenkinek)
Szia phib! Ma reggel láttalak a HÉV-en, de úgy vettem észre aluttál, meghát zenét is hallgattál (gondolom FF...:)), így nem akartalak felriasztani.Ha ürítenéd a kukát a postaládádban már megkaptad volna az emailem, úgyhogy cselekedj!!! F.C.S.? Csabi
U.I.:nem is olyan vészes az a szemüveg :)
Így jár egy zenekar, ha a Warnernél van... Superbutt is volt már benne állítólag pár hónapja.
Nagy baj nem lehet belőle, legfeljebb néhány tucattal több tinilány nedvesedik be rájuk...