A szombati buli részletei engem is érdekelnének, bár bicó nincs, és valszeg de. nem érek/rünk rá, de ha nem vagytok nagyon messze, és megtömegközelíthető a helyszín, akkor a klán jelenlevő része szívesen csatlakozna.
Kedves Krapp!
Nagyon örültem, hogy sikerült végre megbizonyosodnom róla, hogy nem csak egy nick vagy itt a tasztalon. (c:
Várunk máskor is szeretettel!
Mindenki!
A szombattal most akkor kinek mija helyzet?
Kéremszépen én csak a keddi összeröfit méltattam volna kommentálni egy "jó volt"-tal, de egy kicsit már messze van ide az a téma, be kell látnom. Szomorú vagyok, hogy nem követhetem figyelemmel és aktiv részvétellel a topic alakulását, mióta kirúgtak muhelyről és megszűnt a korlátlan nethozzáférésem, brühü, szóval ezért lettem olyan szűkszavú mostanság.
További kellemes topicsekolást mindenkinek, makkoscipős jó éjszakát, csillámport a holnapi napotokra, megyek és nem is fájditom tovább a szivem:((((
krapp (akinek a hangulatához most nagyon illik a nickje)
enterke : én mostanaban azért vásároltam több arena cuccot, mert ott 40-50% os leértékelések szoktak lenni. pl Flórián, mammut. Egyébként mérsékelten vagyok oda a drága, márkás cuccokért, de féláron vásároltuk a család összes uszodresszét, bermudáját, melegitojet es polojat..
jól birják a használatot és megbizhatóbbak, mint a kinaiak.
ne legyetek eltévedve, a mackó nem suhog. sötétkék, fekete zippzár van hozzá, nem undormányos az érintése, sot! Tök jó dolog belebújni. A suhogósak a másik oldalon vannak :)
Szerintem tök jó maci, baromira megéri azt a 2k-t. szvsz.
szerintem egy ilyen piacos macko viselesere elore fel kell kesziteni Enter-t. nem artana beszerezni hozza selyem inget, jo nagy fux-ot, meg szerintem egy makkos cipo is csak dobna a design-on!
szerintetek? ;P
2000-ért van itt a hold-utcai piacon a kínainaál baromi jó meleg zippzáros felsorésszel, olyan igazi "mackó". Az emeleten van egy Umbro sportbolt, ott 10k köürül vannak, de persze ott meg kell fizetni a nevet, meg a "dizájnt" Otthonra, táborozni, jó a kínai sötétkék bolyhos maci. Még senki nem cikizett benne.
off
attol fugg milyet! ha csak szimpla vizmelegito kell, akkor barmlyik vasedeny, es muszaki bolt, de ha egy kicsit bonyolultabbat akarsz, olyat ami el is mosogat maga utan, akkor nincs otletem...
javasolnam az ecseri piacot is, ott tok olcso melegitok vannak, de gondolom neked vmi jobbfajtaju, olyan feliratos kell :))))
kedves enter, szerintem mindenfele markaboltokban nezzel szet, esetleg egy ket nagymeretu bevasarlocenterben :)