Hello, sziasztok, nagyon rég jártam itt, én is hoztam verset.
Nem akarom!
éjjeli menedékemben lapulva két tenyerem közé fogom a törött vakablak résén beszűrődő hold sugarát
arcomhoz emelve nézem benne táncoló álmaitok mint vonul keresztül sok apró gond ráncos homlok csüggedt szem néz rám csendes kéréssel áldjam meg vétkeit öntsem a lefolyóba tiszta vízben fürdessem kosztól ragacsos testét tévútra tévedt menthetetlen évezredek vétkét nem tudom nem akarom tisztára mosni kevés vagyok nagyon kevés a szeretetre - éhesen vétkezek s nem akarom már nem a hold fényét tovább vinni fogjátok s ítéljetek ti
minden kilométert kínkeservbe csomagolva cipeltem halmokba raktam keresztutakon tetejére állva lekiabáltam hogy halhassa mindenki oly szép volt az élet de belepte a penész kirágta belsejét a sok féreg már nem akarok lekiabálni!
Tizenkét esztelen félmesztlen egyén egymás háta hegyén nyüzsög lent a pályán egymás mája táján taposnak és ha elég laposnak lát a bíró minden eggyest megitél egy tizeneggyest
eközben a meccsen egykét sípcsont reccsen de felse veszi egysem a fetrengö játékost fontosabb a játék most
a vad középcsatár átgázol a bekken úgy esik az össze hogycsak megse nyekken azután a labdát megcélozza jól. Gól!
egy alacsony nézö ki nemlát oda át ordítva paskolja szomszédja hátát vegye le kalapját mert szétrúgom alapját azt a kerek tököt s feje fölé bökött
erre az ó te gaz enbem sértegetni mersz-e persze!
mindketten szóltak egy egy havernek gyertek fiúk segíteni ha vernek elis kezdtek verekedni úgyis kezdtek berekedni mert buzgón verekedtek hisz nemvoltak restek eközben a gyepre elnyúlt testek estek a többit azután alig egykét nappal a derék rendörség verte szét kardlappal le a kalappal!
Talán nemis a visszaút érdekli öket csak valami más és jobb...
Mindehol a vilában vannak menekültek csak úgy, elitélni öket azért mert anyagilag jobb helyet keresnek vagy mondjuk csak a szabadszólásért; nem, nemlehet!
de megérteni nehéz azt hogy a a gazdag országokban is vannak menekültek, amelyek egy nemvilágba egy a visszaút jegye nélkülibe menni törekszenek
a populista drogok világába egyszerüsítve az életüket egy közös nevezöre akarva hozva egy virtuális ujfajta euforikus állapotokba
de onnan, de onnan menekülni az életért majd muszáj de akkor kérdem én hova? vissa ahonnan elmenekültek, vissza jutni hogyan? a vissza útra jegyet adni hogyan tudna ehhez a szociális inkompetencia
Sokan azt hisszük hogy mindég van szabad választás
Sokan mondják hogy - nem betegek ezek csak ök tehetnek róla hisz ök választották... hogy ide fejlödhetett
ha a családjukat a drogok miatt vesztik el a barátaikat, munkájukat az emberi méltóságukat egézségüket kockáztatják, mégha ezt elöttünk szabadságnak is titulálják. és a drogért a halálba is menni képesek: igaz hogy valóban igy akarják ezt ezek?
érteni nemtudnám és megérteni sem ha okát a szabad választásba kellne keresnem
Könnyü a távolból egy kellemes szobából szemlélni dolgokat ilyenkor lehetünk igazán vagányok és mondhatunk sok bölcset s okosat
a távolból a szemétdomb is úgy csodaszép mint egy város amikor felette elhúz egy éjjel a repülögép
de közelebbröl mostmár sokminden jaj mert nemtudjuk hogy mit hoz magával példaul a tavaszi várvavárt madárdal
ezelött megetted de most finomat is közelröl gyanakva szemléled - vajjon mi lehet ebben vajjon ami nem látható de számomra olyan mint egy nyugtalanító féreg?
Terka tedd szét a lábad, Hadd vegyembe várad:))))) Tiszta szita péntek, Nincs itthon a férjed!!! Lánc, lánc Terkalánc De finom a síkos tánc, Szerelem a szerda, Isteni vagy Terkaaaaaaa:))))))))
A szavak mint a valósághoz vezetö kulcsok hasznosulhatnak egy ember elméjéhez a szivéhez vezetnek minnél több van belölük annál több ajtót is kinyithatnak
de a szavak lehetnek erös zárak amelyek ajtókat emberek között véglegesen bezárnak és lessz egy közöttük igen sötét terem kinyitni és látni benne azután lehetettlen
a szavak lehetnek rejtjelesek amelyek azért vannak hogy minket megtévesszenek vakítani látásunkat hogy ne lássunk ne vegyük észre az összefügéseket igyekszenek
de vannak szavak csodálatos szavak amelyek felemelnek és a szügséges kitörésedhez szárnyakat köcsönöznek
Mindenkié lettél, de nem maradt senkid. Te lelkes ostoba! Csak állsz az esőben, Jövőd elmenőben... Az élet mostoha. Nem önmagad adtad, De mi maradt belőled? Rút lelked csontburkát Elvesztett velő lett... És korcs kutyák szagolnak, Mint matróz a barndy-t, Mert mindenkié lettél, de nem maradt senkid.
A jó tettért is lehetsz gyanús ha sok pénzed van ne osztogasd és ne várj jót mert feljelenthet aki töled kapta ha fóbiás és te jársz pórul aki neki adta
egy jámbor ember jókedvében úgy gondolta a gyermekek érdekében hogy megvendégeli öket hogy ne érezzék most az egyszer a hiányát a kellö pénznek
a vendéglöböl ezzel elment megse várva a köszönetet nemis tudta hogy utána rendört hívtak és a rendör a kapott pénzt lefoglalta és jegyzökönyvet is írtak
a pénzt elvitte egy tudományos vizsgálatra hogy kiderítsék volt -e virus vagy baktérium az oldalára rátapasztva
- van elég pénzem adni is szoktam de ilyen nagy felfordulást a pénzemmel még sohasem okoztam
Emlékszel???? Amikor egész közel voltam Hozzád, Csókolgattalak, Te meg fodtad a bokám???? Emlékszel???? Amikor éreztél és azt mondtad jó, Én meg láttam, Hogy bejött egy tahó:DDDDDDDDDDDD Emlékszel???? Amikor mondtuk, hogy hess tahó, És akkor Lassan elment a hajó:))))DDDDDDDDDD
Erre kezetfogunk s a kézfogásunk mint egy pecsét mely igazolja megeggyezésünk hitelességét
ma már írásban kell leszögezni a megeggyezésünk tartalmát és határait és aláirásunkkal mint pecsét igazolni mindazt ami benne foglaltatik
de van aki speciális pecsétes szakos ha tudása is van hozzá vagy sem, kinevezi magát mint önkényes pecséttulajdonos pecsétet tessz arra ami elébe kerül és elhiteti másokkal hogy jót tett ha elhiszik... sikerül
sajnos én is pecsételni szoktam az elöitéleteim pecsétjét szorgalmason sokszor is lenyomtam
A szavak mint a valósághoz vezetö kulcsok hasznosulhatnak egy ember elméjéhez a szivéhez vezetnek minnél több van belölük annál több ajtót is kinyithatnak
de a szavak lehetnek erös zárak amelyek ajtókat emberek között véglegesen bezárnak és lessz egy közöttük igen sötét terem kinyitni és látni benne azután lehetettlen
a szavak lehetnek rejtjelesek amelyek azért vannak hogy minket megtévesszenek vakítani látásunkat hogy ne lássunk ne vegyük észre az összefügéseket igyekszenek
de vannak szavak csodálatos szavak amelyek felemelnek és a szügséges kitörésedhez szárnyakat köcsönözhetnek
Vágy
Húzd meg a fülemet
pöccints az orromra
felébredni kéne
rájönni nyomára
hogyan történhetett
még nincs rá felelet
eltökéltem magam...
s mégis vásároltam
- nemkell azt megvenni
de szabad bemenni
nemakartam én ezt
a pénzem erre tenni!
most a magam bajom
ha nálam a hatalom
a reklám mégis gyözhet
és vesziteni késztet
egy pszihologus mondta
a félelem az oka
mert valamiért félek
hogy mások elvetnének
az üzleti élet titka
hogy vágyaim cukrozza
és ennek érdekében
szemvednem kell kérem
acsai
Ha munkát akarsz akkor biztos hogy kaphatsz ha már van egy. de lakáscimed is kell hogy... mellékeljed
ha nincs és most magadnak lakást akarsz szerzni; ne légy türelmetlen, mint már lakásnincstelen mert akkor elöször pénzt kell szerezni
ha most több pénzre volna szügséged csak akkor kaphatsz ha munkád van hogy pénzt vissza tudni is adhass különben csak a pénz után nézhetsz alighogy remélhetsz
az orvoshoz se menj ezekután csak akkor hogyha ha még van élet mert szellemnek néznének ha élet nem volna s talán megijednének érted?
Igazából... nemvagyok fából, onnan ahol vagy biztosan nemlától. igazából talán nemis létezem csak hiszed azt hogy vagyok s van életem. de igazából ezt bizonyítani hogy tudod vagy hogy lehet egy érettségi tétel lehetne is ez. ha választanád talán. még pontot is szerezhetnél igazából igazán.