hali!
újra itt
kedves Vogon, nem hülyítenek érdemes megnézni! bár a játék után lehet, akkor meg már minek...
ööö, mint kiderült a fentiekből végigjátszottam én is :)
hozzáteszem, kedves getom, igazad volt ám, a ranger meg stb. perkeket feldughatom a s...
alig jött be special encounter, kb. 6-7, de abból is 3-4 a Cafe of Broken Dreams volt, aminek ugyan van valami elmebeteg bája, de a végére már meguntam
Az elnöki szinten az elnöki iroda háta mögül megy le egy lpcső a reaktorszintre, ott a zöld irányítókonzol elő kell lerakni egy bombát, aztán futás. Várd meg, amíg a bomba robban, mert ha előbb futsz ki a szintről, akkor elmarad a robbanás! Utána már nyitva lesznek az elnöki szintről az elsőre vezető ajtók is.
Bent vagyok az Enclave fohadiszallasan,kinyirtam mindenkit az elnoki szinten, a kartyajaval atallitottam a turreteket. Na eddig jutottam a gond, hogy a leplombalt ajtokon nem tudok atjutni.Pedig lathatoan ott egy lepcso, meg meg mas helyeken is talaltam ilyet. Az atombombajukat sem tudtam beizzitani.Vki legyszi help!
Amugy Unarmedes fickoval nyomom a jatekot, es eszmeletlen durva. Egyedul a Vindicatorral nyomulo enclave soldier szivatja mert koronkent lelo 60-90 hp-t.A tavolsag miatt gondolom.Persze 3bol csak 2szer talal el a HtH Evade perk miatt :)
Amugymeg Unarmed-es karakterrel csak lopakodva jo nyomulni.
Perkjei...
Bonus HtH D.(1)
Silent Running
Bomus Move (1)
HtH Evade
Bonus HtH Atack
Living Anatomy
Gain Perc.
Slayer
Az AC-ja harckozben 70folott van :)
Ehh. A legutobb hazudtam. - Legalabbis az azota tortentek fenyeben. Ugyanis amikor eltunt a kocsi, - hulyegyerekhez meltoan - duhomben bejartam a terkepet, korulnezegettem a meg nem ismert varosokban, es ossze-vissza save-lgettem. Szal egy hasznalhato mentesem nem maradt. Ehhez szolajtok... :)) HA majd lesz erom, az auto megszerzesetol folytathatom. :(
Patch? Johogy. De a game azert meg igy is nagyon messze van a tokeletestol...
Tegnap Vault City medical computerét nézegettem, vagy 50-szer rányomtam arra, hogy még egyszer alaposan nézze át az adatbázist, hogy nincs-e valami érdekes. A vége felé kezdett a gép begurulni, azt mondta, hogy inkább menjek, és a doki aszisztensnőjét izélgessem. Azán amikor csak folytattam a keresgélést, egyszer csak kiírta azt, hogy itt egy titok: miután megnyerted a játékot, menj le és nézd meg a Vault City Central Computerét.
Még messze vagyok a végétől.
Szerintetek van valami, vagy csak le akart rázni a gép?
Kosz szepen a hozzaszolasokat.
Bezony velem is az tortent, mint Cookiemonsterrel...
Miutan vegigverekedtem magam a raiders-tanyan, a jol vegzett munka oromevel visszatertem a felszine, es mit latok? Illetve mit nem... :(
Szal most nekifuthatok megeccer az egesz raiders dolognak...
Shurm
a kocsi nekem is el-eltűnt, néha ottmaradt a csomagtartó a motyóval.
Szerintem nem attól függ, hogy egy városba hol lépsz be.
Valószínűleg csak egy újratöltés segít, +szapora fohászkodások.
Véleményem szerint szólni kellene az Interplay-os srácoknak, hogy tegyék lehetővé a F3-ban a vertibirddel való nyomulást. Min. egy gyaloghintót, ha beálltál a slaverekhez!
Ez nem érvényes New Reno minden területére, ha az üzleti negyedbe mész, akkor ott fog a kocsi parkolni, csak nem ott ahová kirak téged a térképre. Azt hiszem ez így van akkor is ha a Wright-ok területére mész. Ha viszont arra területre ahol a Salvatore család bárja van, akkor tényleg a parkolóba kerül a kocsi.
Cookiemonster: Bozart én eddig négy módon szereztem: 1. NCR-ben a bazárnál, a kis vöröshajú fegyverboltos sátra előtt áll három Combat armoros fazon, bármelyiktől lophatsz egyet, csak ments előtte.
2. Ha jól emlékszem San Franciscoban vehetsz is, de lehet, hogy csak bizonyos szint felett jelenik meg a bolt kínálatában.
3. A Toxic Cave-ben, ahonnan a trappert kellett kiszabadítanod, magas Repair és Lockpick skillel, meg egy MkII elektronic lockpick-kel be tudod indítani a generátort, kinyitni a liftet. Lent vagy egy rakétás őrrobot, meg a szekrényekben pl. egy bozar is.
4. New Renoban, miután teljesítettem a Wrightok utolsó küldetését is (én melléjük álltam, a szeszfőzés mégis csak egy tisztes iparág), szóval akkor az öreg közli veled, hogy a Made Man-jük lettél és elmehetsz felszerelkezni a helyi fegyverboltba (elfelejtettem a pasas nevét, nyugati szektor). Itt ha közlöd a boltossal, hogy te a Wrightok embere vagy, akkor előszed pár extra cuccot, többek közt a bozart is, de lehet, hogy a választék véletlenszerűen generálódik.
shrum: Nem lehet, hogy más szegmensébe érkeztél a városnak? New Renoban pl. azt hiszem, csak a legelső szegmensen "tudsz megállni", ott, ahol akkor parkol a kocsid, amikor először érkezel a városban. Később választhatod érkezéskor közvetlenül bármelyik szegmenst, de a kocsi akkor is az elsőben fog várni.
Hari
Úgy tettem a konzollal, a patrol meg kb. harmadszorra ráébredt a kaka mélységére, és önként vállalták az ágyútöltelék lélekemelő szerepét. Egyedül Cassidy bátyó sebzett vagy 18 HP-t, de tőle elmegy.
Amúgy a reaktorszinten sem bántottak.
A karizma 7, karma 1247 (irgalamas Szt. Teréz).
magdika
neked is lépten-nyomon ajánlatot tesznek? (mármint női karakterrel) Anyagilag kimondottan jól jöttek a laza erkölcseim. Próbáld meg Modocban a hentes arc lányát (a fiú ugyanis elég balek). Jó mulatást a nászéjszakára :))
Cookiemonster:
A végén elég, ha rástartolsz a konzolra, beadod neki az elnőki kártyát, aktiválod a COIN (COunter INsurgency) opciót és a tornyok maguktól elkezdik lőni a Mikulást. A patrol vezetőjével én soha nem beszélgettem, azok is a tornyokat lövik, azok meg őket. Egyébként mekkora karizmával rohangálsz te egy ilyen komplett vándorcirkusszal?
Egyébként Nagypapinak (mint mindig) igaza van, az Enclavét egyedül célszerű végigcsinálni. Ha az elnököt a leírt távrobbantásos módon nyírod ki, akkor a reaktorszint három-négy őrén (és persze a végén a Mikuláson) kívül senki sem fog bántani, ezekkel meg nem kell leállni verekedni, csak addig maradj a szinten, amíg a bomba fel nem robban. Ez általában a második körben megtörténik.
Ha verekedni akarsz, akkor is inkább hagyjál mindenkit a bejárati folyosón, vagy még kint a bejárat előtt, csak a kedvenc csúzlidhoz való lőszred meg a stimpack készleteid legyenek veled. Ha véletlenül te is small gun profi vagy, akkor még lőszer sem igazán kell, mert találsz Gauss puskát is és hozzá való lőszert is dögivel. Minigunhoz, bozarhoz kevés lőszer van, azt vigyél magaddal.
cookiemonster: köszi, egyszerűen nem tudtam rájönni, de így most utólag visszagondolva RaV (angolul lol) :).
magdika: elnézést a feltételezésért, decsaknem egy női játékost üdvözölhetünk a körünkben? Merre jársz (mármint a gameban)?
Üdv
OutSider
köszi a tippet, állítólag a végén a tornyok + egy Enclave patrol is lövi a Big Bad Guyt, ha beindítottad a Counterinsurgency opciót, és meggyőzted a patrol vezetőjét.
mi az hogy fucsa társaság?
egy tetkós bennszülött, egy szívbajos kocsmáros, egy rohadó bőrű ghoul, egy bazi nagy mutáns, egy félig robotkutya (ugat és zörög) valamint egy teljesen igazi robot szerintem apszolúte hétköznapi party. (he-he)
De van abban valami amit mondasz, már elkezdtem feltúrni mindent.
Azért hiányzik a "We and I sing de battle song"...
cookiemonster már nem emlékszem hogy csínáltam, de szerintem kártya és géppuska segítség nélkül oldottam meg a feladatot.Egyszerűen szarrálőttem a főgonoszt, nekem az összes fontos perk megvolt, skillem 300%-on, meg a kondim is maxon volt.
Az idő nem számít csak az első részben volt jelentőssége.
Ha megvan még és valamit érdekel annak tudok adni egy elmentett állást, amiben az összes misszió teljesítve van, az emberke maxos, minden poenos hekyet megvam, fegyver, lőszer arzenál meg ilyenek.
De az ajó ebben a játékban,hogy számtalan féle módon lehet végigvinni és egyszer sem ugyanolyan.
Köszi Hari
csak azt áruld el, hogy érem el az elnököt, mert a detention centerben a tornyok, az őrszobában meg a csajok harapják el a kollektív torkunkat.
Már kb 2 napja (2*24 óra) itt nyomulok, most éppen azt játszom, hogy beszaladok, két célzott lövés, aztán kilépek. gyógyít. vissza. Minden tippért átutalok vagy ezer kupakot.
Hali
A Card a harmadik szinten az elnöknél van, állítólag igen magas tolvaj skillel el is lehet tőle lopni, de inkább csak a .223-as meggyőzés marad. Bár én már megcsináltam úgy is, hogy mögélopakodva otthagytam egy bombát, aztán elszaladtam a szint másik végére, a pasas meghalt, de engem nem bántottak.
A konzolt egyébként ne nagyon babráld, mert a végén szükség lesz a gépágyúkra és ha lefagyasztod, akkor már a carddal sem megy.
A Navarroban lévő páncél sima APA, az egyetlen MkII páncél az Enclave 2. szintjén, a labirintusból balra nyíló szobában van egy szekrényben.
Navarroban a Quartermaster őriz egyet (nem tudom hogy pont MkII), nyúld le.
Egyébként nem tudjátok, hogy az Enclave miért csak női őrőket alkalmaz?
Tisztára furdal a lelkiösmeret, amikor szétbarmolom a sminkjuket.
Egy-egy critical-nél meg kiírja: Szegény csjt úgy leverted a lábáról, mint egy rosszul sikerült első randi:)
Senor Vito
a segítségedre lenne szükségem
itt nyomulok az Enclave-ban, a bejáratnál van egy gép, ami elméletileg kikapcsolná a Guntowereket, de kell egy kártya hozzá.
Sőt. A counterinsurgency menüpontról feltételezem, hogy teljesen barátivá teszi őket, de...
Szóval honnan lehet keríteni olyan cardot?
Dear Outdsider
az lol=laughing out loud (kb: röhög a vakbelem)
a másik - rotflmao= rolling on the floor laughing my asses out (kb:))))))))))))))))))))
minden bunyósnak!
Bishopék pincéjében van egy király kis edzőterem, néger bunyóssal, az egyik leckerben meg egy acélbetétes (plated) bokszkesztyű. Mastificator ellen rulez (a többiek ellen is, az első faszi után majdnem felvettem az Együtéses nevet)
Még nem hallottam olyan emberről, aki megszívta volna a 2-ben az idő miatt (persze, az öreg az üzenget álmodban).
Szóval ne nyugtalankodj Arroyo miatt.
Üdv
OutSider
Gyerekek egy segítség kérés, itt szörfözgetek a külföldi weboldalakon, és rengeteg hozzászólásban van egy "lol" mondat?, kifejezés, ez mit jelent.
Kösz
OutSider
Udv!
Tudom hogy mar kerdeztek, de nem felelt ra senki, igy en is megkerdezem:
Szorit az ido a jatekban, vagy nyugodtan barangolhatok, nem fog Arroyo kipusztulni?? Szoval ne nyugtalankodjak az Arroyodream-ek miatt?? Vagy igen?
Sziasztok, mag.