Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
meg ne enged neki ezt az áremelést ez Jogtalan neked van igazad
Az árajánlatok kizárólag írásban és az árajánlatban megadott határidőig érvényesek. Amennyiben az árajánlatban nincs rögzítve a határidő, úgy az árajánlat az ajánlattétel napjától számított 14 napig érvényes ...attól eltérni nem lehet csak közös megegyezéssel
1 hónappal az esküvő előtt...zajlanak az események.
Ma voltunk az étteremben, ahol már tavaly fizettünk előleget, így el is kezdődött az intézkedés. Küldte a főnök az árajánlatot ételre, italra, szállásra. Rá volt írva, h árajánlat 2009-re. De ez még 2008ban volt. Így nyilván azt gondoltuk, h ez már nem fog változni.
Rosszul gondoltuk. Ma a személyes találkozón közölte, h minden évben emelnek 5-10 %ot. Én mondtam, h azt elhiszem, de mivel nekünk direkt rá volt írva h 2009re, ezért gondoltuk, h az már ránk vonatkozik.
Amúgy se 5-10 %, a fogadás 1500 helyett 2000, a vacsi 6500 helyett 7900, a víz 300 helyett 400, a kóla 800 helyett 1000!!!, stb...
Nem hagytam magam, győzködtem, de nem hitte el, h rá volt írva h 2009. Kérte, h majd ezt mutassam már meg neki. És ha tényleg úgy van, akkor ő hibázott és a régi árakkal számolnak nekünk. Most el is küldtem e-mailben neki.
Most ez olyan izé helyzet, nem? De így csak a kaja 80 főnél plusz 152.000 ft lenne. Az italról nem is beszélve...
hát persze hogy van elég sok minden a tarsolyomba. Ha közös valimre keresel ötletet íme egy kettő
az a lényeg hogy szemes dolog legyen ilyen alapon lehet fűrdősó vagy hobbiboltban láttam ilyen kis viasz gyöngyök amibe a közepére kell tenni egy kanócot és a gyöngyöket pedig ugyan úgy lehet önteni. A gyertyát pedig majd később felhasználjátok, mondjuk a nászéjszakán.
illetve két összeillő dolgot összetenni ami egy egész de ezen még gondolkodnom kell meg most telefonáltak úgy hogy lépnem kell de reklám után jövök
Hat ez az... hogy en nem tudok mit kezdeni valamivel amit csak kiteszek a polcra. Mindenkeppen hasznalni szeretnem. A gyertya nagyon jo otlet, de szabadteri szertartas vegett nem fog latszani a lang, raadasul hanyszor volt mar olyan hogy kialudt valamelyik lang (amelyiknek nem kellett volna)!
en igen, csak azt nem tudom hgy mit kezdek az osszeburogatott dekorhomokkal. Inkabb akkor mar faklyat gyujtanek, es akkor az egesz este ott eghet, amig ki nem alszik! :D
A vidék az Kecskeméttől kb. 25 km-re egy kisváros. Bp-től olyan 120 km. Akkor küldenél nekem ajánlatot emilen.? Erre küldd már légyszi.:varosi.orsolya@gmail.com Nagyon szereténk valami meglepetést a násznépnek, de két éve a sógornőmék lelőtték minden ötletünket, így tanácstalanok vagyunk. Én mondjuk gondoltam a csokiszökőkútra, de a párom közölte, hogy csokiért nem ad ki 100.000-et, ezért kaptuk az ötletet, hogy lehetne egy koktélos fiú vagy lány. Akkor várom az ajánlatot.
Kedves Bész,és Cucmorgó! Küldök nektek mailen ajánlatot. Amit rólam tudni lehet, hogy, nagyon szeretek keverni. Engem a lelkesedés hajt, ezért azt hiszem ez megnyilvánul az ajánlatomban is. Persze, a vidéki esküvő is szóba jöhet! Cucmorgó, mennyire vidék az a vidék?:) Bész! a panzió tökéletes helyszín! Ott megvan a kicsit házias jellege mindennek. Mindent bele!
Tudom, hogy nem ide való, de szurkoljatok. Állavizsgatételekből írok zh-t egy nem éppen aranyos néninél. Annyira izgulok, így fogok az esküvőn is, vagy jobban?
Úgy érzem, ha az utolsó két vizsgám sikerül és mehetek államvizsgázni, akkor az esküvő már csak hab lesz a tortán. A boldogság beteljesülése, és utána a montenegrói tengerpartos kéthetes nászút. Ilyen csak a mesékben van, vagy ez a valóság? Annyira kész vagyok!
Küldenél nekünk árajánlatot? Nekünk egy panzióban lesz az esküvőnk, ezt még velük is egyeztetni kell. Nahyon jó a hely, csak a tulaj kicsit konzervatív, elég sokat kell rá hatnom. Nagyon figyel a kényelmükre, de nem hagyom magam. Eddig még az én akaratom érvényesül.
Múltkor nem akart belemenni,hogy ha a torta szeletésben elfáradunk, akkor az egyik pincér besegítsen. Egész napnuk tiszta izgalom lesz, tuti nagyon el fogunk fáradni, ezért nem gondolja, hogy majd 90 szelet tortát felnyiszatolok, kiszervírozom, mikor nem tudok tortátszeletelni. (mindig darabokra esnek a szeletek). Dühítő, de én nyertem. :)
Naala! Elérkezett a nagy nap!!! Szurkolunk árommal neked, hogy minden jól menjen. Bárcsak már mi is itt tartanánk.
Ez attól is függ, hogy milyen eszközei, és hozzávalóid vannak. Ha nincs shaklered, vagy hasonló eszközök, akkor csak keverni lehet. Íme egy egyszerűbb...
Már írtam neked mailt, de íme egy másik: Egy longos poharat negyedig raksz nyarancs, és lime vagy citromszeletekkel, cukrot, vagy cukorszirupot öntesz rá, majd törőfával összetöröd a gyümölcsöket. Feltöltöd kocka jéggel, és jöhet az ásványvíz. Narancs dísz illik hozzá. Jó gyakorlást! Majd írj, hogy milyen lett!
A nyitótánchoz nem tudok ötletet, de más tippem van...
Hobbinól bármixerként dolgozom, és alkalmanként esküvőn is kevergetek. A tapasztalatom az, hogy egy koktélbár elég sokat dob a hangzulaton a lagziban. A lényeg, hogy mivel ez nekem hobbi, szívesen csinálom, akár grátiszban is.
Tud valaki tippet adni, mit kéne nyitótáncnak választanom. Semmi komolyat nem szeretnék. Valami boldog lassú, szerelmes, esküvős számot. Most jelenleg ezen törjük a fejünket.
Pihenj sokat, holnap lesz a NAGY NAP! Nagyon szurkolunk!Nekem még hátravan két teljes hónap, de már így is nagyon izgulok, el sem tudom képzelni, milyen lehet neked. Nagyon izgulsz? Sírások vannak? ÉN már most majdnem elbőgöm magam, mikor a ruhámra gondolok.
Szurkolok nektek, hogy minden jól menjen. Reméljük az idő is nektek kedvez, eddig nagyon úgy néz ki. Nyugi-nyugi-nyugi. Szép lesz minden. Gondolok majd rátok. Aztán, majd kérünk beszámolót!!!
Volt vagy lesz esetleg valakinek külföldön esküvője? Párommal Cipruson tervezzük, de hogy pontosan hol induljak el még nem tudom, ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Nagyon tetszenek amit ajánlottál (autóékszer). Lehet mi is rendelünk. A virág az horribilis itt. Máskor pár ezerért csinálnak egy gyönyörű, dús csokrot, most meg volt képük közölni velem, hogy 15000 a csokor, amit szeretnék. Pofán leszakad. Kezdek maxi. parás lenni, igaz ebben most besegítenek a záróvizsgáim, illetve az államvizsga gondolata, közelsége is. Anyósom is kiborít, mindenbe beleköt, semmi sem jó neki, nem érti meg, hogy ez a mi eskücőnk lesz. Kinyírom, ha így folytatja.
Nekünk köszönő ajcsink nem lesz, minek, úgyis a fele otthagyná, mert elfelejtené.
Még a meghívókat sem sikerült kikézbesítenünk, pedig aug. 1-én már eski lesz. Tiszta stressz.
A tortaállványra visszatérve, MEGVAN! Igaz acélból van, de megvan és a miénk. Csináltattunk. És még ingyenbe is került. Legalább ez megvan már.
Kiskukacka! Én a gyöngyöt úgy tudom, hogy nem szabad ajándékba adni és kapni. Ha magadnak veszed a gyöngyöt az nem okoz bánatot. Csak a viselése örömet! Főleg ha tahiti gyöngyök :-)
Én is így gondolom. Nem kell mindent átvenni az angolszász országokból. Rajtam mondjuk pont lesz kölcsönruha, új cipő, kék harisnyakötő (ezt majd holnap kapom meg a leénybúcsún, csak el ne felejtsek meglepődni :-), Óh, régi nincs. Nem baj majd veszek fel egy kinyúlt bugyit :-D
Az eldobja a férjem a harisnyakötőmet is csak a poén kedvéért lesz.