Szevasztok,
egy félórája volt itt egy topic - és eltűnt. Arról szólt h az szdsz-közeli civilek tüntetnek nov 17-én a hősök terén -a tüntetések, a "szélsőségek" ellen.
hozzá akartam szólni - de eltűnt.
Nem csak ott volt, hanem 23-án is. Civilben, rohamsisakban, acélbetétes kesztyűben. Vándorolt a tüntetők meg a rendőrök között. Sőt, törölgette a rendőrök szemét is. Majd gyorsan távozott Londonba.
//".....Az eroszak eroszakot szul, es ha olyan helyzetet teremtunk, ahol a rendoroknek kell rendet csinalni, .."//
Nem kellett volna a koalának provokátorokat bevetnie, és akkor nem lett volna olyan helyzet, hogy a rendőröknek napokkal később "rendet kelljen csinálni"!
Tüntessünk a "csürhe" ellen és éljenezzük a miniszterelnököt és a padtársait, akik hazudtak és lebuktak, szándékosan növelték az áht, csakhogy megnyerhessék a választást és majd most megmutathassák, hogy csak ők hozhatják rendbe.
Egy hazug miniszterelnök, aki moralizálni mer. Remek. Hajrá, csak így tovább!
Büszkék lehetnek magukra azok, akik a kiemelt résszel indokolják a nov 17-i "tüntetésüket".
Az SZDSZ-ről nem is beszélve. Szerintem lassan az értelmező szótárban kellene megnézniük, hogy mit is jelent a liberális.
Szerintem meg nincs forradalom, es biztos vagyok abban, hogy sokan egyetertenek velem ebben. Azt meg nagyon sajnalatos dolognak tartom, hogy a politika duborog. Ne duborogjon, hanem hagyjon beken.
Meg kell támadni, függetlenül attól, hogy Kovács az előző este rábólintott. (...) Odahívtuk Medgyessyt, hogy forduljon szembe az eddig képviselt állásponttal. Nagy nehezen meggyőztük erről, s a végén - még nehezebben - Kovács is beadja a derekát.
Így Medgyessy és maga Kovács is váratlanul szembefordul a megállapodással, majd beindul az MSZP propagadna gépezete. A gátlásosnak aligha nevezhető manőver legfőbb célja a "23 millió román munkavállaló" beözönlésétől való - valójában alaptalan - félelmek keltése.
az ominózus 54. hsz-ben (22:47) már a hírszerző cikkéről beszélsz ...
mellesleg - így, hogy Gyurcsány és tsi már nem tehetik azt, amit akarnak, mert megbuktak (rondán) és már csak pici idő kérdése, hogy mikor öblítődnek le a wc-n ... eléggé nyugodt vagyok :) amúgy köszi:)
Nincs vita kozottunk abban, hogy alkotmanyos uton lehet valtoztatni, pl. a kovetkezo orszaggyulesi valasztas egy tokeletes alkotmanyos ut, hogy valtoztass, es levaltsd a kormanyt, ha tudod, mert tobben szavaztok a kormanyvaltasra, mint akik mondjuk a kormanyra szavaznak. Az, hogy ketszer nem sikerult, mert a tobbseg a Mszp-t tamogatta, meg nem jelenti azt, hogy harmadszorra nem sikerulhet! Mi ez a kishituseg?:)) Es attol, hogy a fidesz ketszer elvesztette az orszaggyulesi valasztast, meg nem jelenti azt, hogy szar az alkotmany (mert a komcsik csinaltak, hogy idezzem az egyik tokeletesen tajekoztalan hozzaszolot), hogy forradalmi helyzet van, es diktatura es rendorallam.
//"....Egy vegtelenul leegyszerusitett vilagban eltek, aminek ket kimenetele van: szemet kormany-megvalto ellenzek, bbekes tuntetok-brutalis rendorok stb..."//
Nemmtudom miért van olyan érzésem, hogy ez a leegyszerűsített világkép inkább hozzád, hozzátok illik!
Imerd meg magad, tessék! A végletekig leegyszerűsített mentalitásra idézem ismét a felhívásotokat:
"ha nem akarod, hogy mindenféle ó- és újfasiszta csoport, vérszomjas futball-huligán, vallási fanatikus és egyéb frusztrált, szélsőséges figura diktálja a magad és nemzeted sorsát"; "ha nem kívánsz békeidőben polgárháborús hangulatban élni; ha a magad, a gyermekeid és a hazád jövőjét nem az árpádsávos zászlókat lengető, rasszista elemek hagymáza alapján képzeled el; ha nem szeretnéd, hogy ennek a nyíltan antidemokratitus csőcseléknek a tettei alapján ítélje meg Magyarországot a világ"
Hát nem egyszerűbb így, mint belegondolni abba, mit művelt erkölcsileg és gazdaságilag evvel az országgal a "rendszerváltó" hatalom?
A fortélyos félelem a kormánypártiakat igazgatja. A kormány ellen tüntetők inkább bátorságukról tettek tanubizonyságot.
mindenféle ó- és újfasiszta csoport, vérszomjas futball-huligán, vallási fanatikus és egyéb frusztrált, szélsőséges figura diktálja a magad és nemzeted sorsát"; "ha nem kívánsz békeidőben polgárháborús hangulatban élni; ha a magad, a gyermekeid és a hazád jövőjét nem az árpádsávos zászlókat lengető, rasszista elemek hagymáza alapján képzeled el; ha nem szeretnéd, hogy ennek a nyíltan antidemokratitus csőcseléknek a tettei alapján ítélje meg Magyarországot a világ
Te komolyan ezzel a szöveggel akarod megállítani a folyamatot?
A házastársas példa meg egyáltalán nem passzol a mai helyzethez.
Azert vagyok aktiv, mert megdobbenve olvastam ezt a topic cimet, meg amit a hirszerzo irt, mivel erintve vagyok. Egyike vagyok azoknak, akik gondolkoztak azon, hogyan fejezhetnenk ki a velmenyunket, es ez meg a gondolkodas, tanakodas fazisaban avn, erre itt ugy irnak rola, mint egy letezo dologrol, raadasul rogton csusztatva.
ez csak 1 dolog ... ráadásul felületesen van megfogalmazva ... ez így ebben a kérdéseben nem egy kifinomult nézet (már bocs)!
a FIDESZ pl. úgy van vele, hogy a hazugságra nem lehet erőszak a válasz
a FIDESZ úgy van vele, hogy csakis alkotmányos úton lehet fellépni ezekkkel a gengszterekkel szemben is - különben nekik lesz igazuk, és tényleg nem beszélhetünk jogállamról - és ezt mi nem akarjuk (mi - akik ezt a kormányt leváltjuk) :)
Nem, nem ennyire egyszeru, mert a vilag bonyolult es osszetett. Es sokfele erdek es erzelem es lojalitas iranyitja az embereket. De szamomra van egy hatar, amit szerintem nem szabad atlepni, es ez az eroszak, mert az nagyon veszelyes. Az eroszak eroszakot szul, es ha olyan helyzetet teremtunk, ahol a rendoroknek kell rendet csinalni, akkor attol kodulunk, jaj nekunk. Mint tapasztalhattuk. Es az eroszakot altalaban megelozi a verbalis lincseles, ami fellazitja az emberben azokat a fekeket, amik visszatartjak az eroszakos cselekedetektol. Es szerintem ez a folyamat zajlik honapok ota, ezt szeretnem megallitani, mert ez csak nagyobb bajba sodor minket, nem javit a helyzeten! Csak ennyit szeretnek, ha ezt megertenek minel tobben. Hogy egy peldat mondjak, nem politikait. Ha el akar hagyni a hazastarsam, azzal, ha fenyegetem, megverem, lehet, hogy egy ideig felelmbol marad, de meg jobban fog gyulolni, es amint teheti lelep. Tehat nem ertem el azt, amit szerettem volna, hogy maradjon. Ellenben, ha el kezdek vele arrol beszelgetni, vitatkozni, hogy mi a franc baja van velem, hogyan lehetne valtoztatni, akkor lehet, hogy celt erek es marad. Lehet, hogy nem, es megy. De eselyem a szamomra pozitiv valtozasra csak ebben az esetben van.
ez igazán bájos, gergényi úr viperával kapcs. válaszai jutnak az eszembe ..:(
"tobbek kozott emileken keresztul, amugy meg barati tarsasagban, lakasokban"
ez pont olyan (ha nem ua.), mint amikor valaki betanul egy választ, arra az esetre, ha megkérdeznék :)
innen nézve: a hírszerzőt jogotok van kérni helyesbítésre - vagy erről csak úgy lemondtok?
másrészt: a hírszerző nem kérdőjellel a mondat végén és nem is egyszerű tényként adta le a hírt - hanem úgy, hogy "add tovább!" - ezzel meghírdetve a továbbadás ballib láncreakcióját ...
innen nézve nyilvánvaló, hogy az lett volna a kívánatos, ha mindenki elkezdi tovább adni, és végül a nagy "civil kezdeményezés" forrása köddé válik ... és azt lehet rá mondani, hogy "ki tudja, hogyan is indult ..."
//"....Ha nem az alkotmányos rend ellen, hanem mellette szólna, akkor már hogy fel vagytok háborodva, kedves jobbosok! ....."//
Nem a kedves jobbosok bűne ez a baloldal által kreált, öntörvényű "alkotmányos rend", amellyel röpke 18 év alatt sikeresen fel lehetett számolni az egész országot és átjátszani a maffiózók kezére. És amelyik ellen parlamentárisan más nem is lehet védekezni!
ahogy irtam, ha vegig olvastad volna, tobbek kozott emileken keresztul, amugy meg barati tarsasagban, lakasokban. Miert, hol szoktak az emberek beszelgetni egymassal??????????? Azt is irtam, hogy nem tudom a hirszerzo honnan szedte az infot, tehat nem tudom "szivarogtatni", kulonben sem szoktam szivarogtatni. Azert nem irtuk ala, mert meg nincs mit alairni, ez meg csak egy tervezgetes, nincs befejezve.
//"...Nem illik rajuk a vallási fanatikus és egyéb frusztrált, szélsőséges figura? Mert szerintem igen. .."//
Szerinted!
De akkor ne békemenetet hírdess, hanem polgárháborút, ha így gondolkodol.
Igen, mi szélsőséges, fanatikus, frusztrált, istenhívő, náci-fasiszta, árpádsávos zászlót lobogtató csőcselék, zsigerileg ellenzünk minden frusztrált, szélsőséges, náci módszerrel uralkodó, fanatikusan isten-, haza- és nemzetellenes, országromboló kormányt. Már csak ilyenek vagyunk!
Mások pedig békében dagonyáznak egy rendőrállam kormánya alatt is.
Szóval ha az a véleményed, amit leírtál, és mások is így gondolják, akkor valóban menthetetlenül kettészakadt az ország társadalma és töröljétek nyugodtan jelszavatokat az egységről.
Hogy mekkora az a "politika magyar" többség, amelyik szembenáll a kulturnemzettel, majd kiderül a polgárháborús békemeneteteken.
Érdeklődve várom a megmérettetést.
Rendőreink között magyarul nem beszélők is voltak. Köztetek remélem mindenki magyar állampolgár lesz.
Okés. Amikor a liberális párt/Szdsz nevében/Pető Iván - azzal sokkolták a népszavazás szavazóit/a népet - hogy onnan a cigányok fognak átjönni/a 23 millió románnal -
van erről hszed*? Hogy - ezt nem kéne meg ilyesmi? Liberális pártnak a román cigányok ellen hangolni?