Ugye, hogy ez mekkora megrázkódtatás?! Nem akarták elhinni nekem, hogy kifordult a sarkaiból a világ, mikor ezt meghallottam! Pedig tök logikus, mégis azt hittem, hogy valami tésztából csinálják. De nem, reszelt krumpli az alapanyag (ontopic RULEZ!). :)))
Pontos cím és dátum (amit persze sose ellenőriz senki) nélkül rágalmazásnak minősül, a végén még beperelne a Grespik. :)
Hogy leállt a topic. Ypsziék mindent megtudtak az autókról? Én pl. döbbenten láttam nemrég, hogy az AC pumpa a kocsimban nem elektromos meghajtású. (Ahhoz fogható megrázkódtatás volt, mint mikor 17 évesen megtudtam, hogy a szilvás gombóc krumpliból készül! :))) )
Próbáld meg egyiknek a tulajdonságaiból kimásolni a címet, majd közvetlenül megnézni, lehet, hogy utána megjelenik, söt talán a többi is. Nekem már sikerült néhányképet így elöcsalogatni mások hozzászólásaiban.
Írd ezt be a Legnagyobb Repülős Élményem topicba a Pilóta fórumban, vagy lehet, hogy van már topic is ott. Profi pilóták és repölőszerelők, -gépészek vannak ott. Biztos tudják :-) Egyébként én azt gondolom, hogy gond csak a porlasztónál lehet, ha úszóházas, mint az autóban. Pl. az injektor már teljesen érzéketlen a dőlésre.
Van egy probléma, amely régóta foglalkoztat. Nem autós a dolog, de engem marhára érdekelne, hogy a repülőgépeknél hogyan oldják meg az üzemanyagellátást? Gondolok itt a kis repcsikre, amelyekkel a műrepüléseket csinálják. Mindenféle dugóhúzókat meg egyebeket csinálnak vele, és mégis megy! Bocs, ha láma a kérdés, de ne hagyjatok hülyén meghalni! ;)
Sajnos csak néha van időm bekukkantgatni, de nélkülem is megy a topic, amint látom, max jópár buta kérdéssel lesz kevesebb.. hamarosan ahogy lesz rá erőm és indittatásom, átrágom magam rajta...
Mostanában inkább csak szemlélődök a fórumon (pl.:mert sok helyen olyan technikai társalgások follynak, amikhez nem igazán tudok hozzászólni), de ezt az utolsó hozzászólást nem igazán értem.