A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Dehogy baj ha tiszta a fülke, sőt. Nem régiben dolgoztam 08-58 -al, le a kalappal a gazdinénije előtt, olyan rend és tisztaság uralkodik a fülkében, hogy még. Porszemet se találtam benne sehol se, az üvegek is szép tiszták. Élmény ilyen kocsival dolgozni.
Koszos a fülke az a baj,ha tiszta akkor meg az.Az elsőhöz arra tesznek még egy lapáttal rá,a másodikhoz meg annyit hogy arról meg gondoskodnak hogy ne legyen tiszta.
Leírom, mert kikívánkozik belőlem -az érzékenyebb lelkületűeknek ajánlom a scroll funkciót.
BPO-604. A vezetőfülkéjében a "sittes IFA" feeling uralkodott, inkább koszos melósgöncben kellett volna beleülni, nem tiszta ingben-nyakkendőben. Konkrétan 4 kiló földet, port, cigarettahamut, papírzsebkendőt, szendvicses szalvétát és társait ganajoztam ki belőle, és a padlón levő kosz csak 4 kanna víz belocsolása után ázott fel annyira, hogy utána 2 vödör ultrás-flóraszeptes vízzel lehetett "elfogadható" állapotúra felmosni.
Ilyen "igényes" "kollégáknak" normálisabb autóbuszt? Ugyan már.
Azt tudom, csak, hogy utána. Így mondta a sofőr: "A busz itt marad már Budapesten mert úgye ez csak egy tesztbusz és egy készült belőle. És nem tudnának vele mit csinálni"...
Nem tudom a VT mit tölt és mit nem tölt a kocsijaiba. Egy biztos, az MAN nagyot alkotott ezzel a busszal! Nekem és a srácoknak is szívügye a program sikeressége.
A mostani 2 Credo-ban sem lesz egyforma a motor és váltó, és nem is olyan, mint az előzőeknél. De végülis a megrendelő választhat, hogy milyen kér bele.
Még egy Credo-Ikarus flotta sem lenne rossz, ha a buszok ugyanolyan gépészettel érkeznek (pl. Cummins motor, Allison váltó, ahogy a tesztkocsikban is volt).