Keresés

Részletes keresés

Simi23 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 2392
Lehet, hogy jó srác, csak az eddigi bíráskodása nem tetszik. De örülnék neki, ha igazad lenne!
Előzmény: vanekúr (2389)
Simi23 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 2391

Ebben a bajnokságban már produkáltunk hasonló negyedet, mint a szombati 3. Igaz az a Dombóvár ellen volt és 40-18 lett és természetesen a 3.negyed volt az!

Képesek vagyunk mi bármire!:)

Amúgy én is remélem, hogy kijön a különbség, csak a mi javunkra!:)

Kestutis, ha marad, akkor nem adjuk!

Előzmény: Bird33 (2390)
Bird33 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 2390

Hát mert szeretném, ha kijönne a különbség...  :-)

Azért fog holnap kijönni!!!

Viccet félretéve én nem látok esélyt arra, hogy a Kaposvár még egy olyan negyedet tudjon produkálni, mint tette azt legutóbb. Mondjuk, ha azt mondtátok volna egy hete, hogy Trepi 4 triplát dob egy meccsen, akkor elmeorvosi kivizsgálást javasoltam volna, és lőn.. :-)

Dzunicstól sokan féltetek, de tény szépen összerakta ezt az állományt csapattá, kiváló a védekezés a mezőnysor sem rossz, a centerek meg ennyit tudnak. A cseréit viszont továbbra sem értem.. 

Marculioniszt és Greent érdemes megtartani, a másik három helyett lehetne jobbat is találni, de gondolom ez pénzkérdés..

Ha jövőre centerben erősíteni tudnátok, akkor jó kis csapatotok lenne!!!

Kestutis meg maradjon csak kishazánkban, kell az ilyen légiós!

És egye fene jövőre is játszhatna kék-fehérben!!! :-)

vanekúr Creative Commons License 2006.05.08 0 0 2389
Lehetett volna rosszabb is.
dr. Valovicsnak egyáltalán nem örültem volna. Ez a 3 nem is annyira gáz, csak nem kell leköpködni a Samut, jó srác ő higgyjétek el !
Előzmény: Simi23 (2385)
Simi23 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 2388

Elméletben ez mind szép és jó, amit írtál, de a valóság nem ezt tükrözi és itt az eddig tapasztaltakat kéne figyelembe venni szerintem. Szerintem jelenleg egyenlő erők párharca folyik a két csapat között és ez lesz a későbbiekben is szerintem.

Amit a második meccs alapján az Albának nagyon nagy negatívumnak fel lehet róni, hogy másfél negyed jó játékkal(1.negyed első fele+3.negyed) meg lehetett verni.

Előzmény: Bird33 (2386)
vanekúr Creative Commons License 2006.05.08 0 0 2387
Nem vitatom, alapjában véve igazad van.
De miért kellene pont most kijönnie a különbségnek,ha eddig se nagyon jött ki?
Miért ne tudna nálunk is mindenki(vagy legalább öten) erőn felül produkálni?
Én ebben bízom, holnap este valamelyikünk jobban örülni fog, de a másiknak sincs még veszve minden...
Előzmény: Bird33 (2386)
Bird33 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 2386

Ezzel azért vitatkoznék természetesen... :-)

Továbbra is úgy gondolom, hogy ez a Kaposvár egy Alba szintű csapatnak nem lehet ellenfele. Elviekben persze. "Marcsuizé" (copyright by Sporttárs) és Green kivételével nincsen kiemelkedő képességű játékos ebben a csapatban. Különösen centerposzton gyenge ez a csapat, de az is biztos, hogy Trepákról egy rossz szót sem szólok már ebben a bajnokságban... :-)

A két csapat közötti különbségnek azért ki kell jönnie előbb-utóbb. Ehhez az kell, hogy végre mi is csapatként játszunk. Nisavics sérülése nem jött jókor,  Spivey irányítójátéka sem jött be eddig. Brolihnak többet kellene pályán lennie, amíg Nisa teljesen nem éri utól magát. Ákos legalább egyformán kielégítő produktomot hozott a két meccsen. Kámi az elsőn, Zé a másodikon játszott kiválóan, Flowers mindkét eddigi meccsen jó volt! Több játékosunknál egyébként hihetetlen formaingadozás látszik a két meccs alapján és egy-egy meccsen belül is!

Ettől függetlenül(illetve függően), egy jól játszó Alba ellen nincs esélye a Kaposvárnak, bármit is csináljon. Kérdés csak az, hogy fogunk-e még ebben a bajnokságban jól játszani??!!

Valahol az alapszakasz utolsó elötti paksi meccsének második félidejében (az elsőt 9ponntal nyertük, a végén mégis 11pontos zakó lett... :( ) elveszett valami a játékunkból és ezt a "valamit" sem a kupadöntőben, sem az ellenetek lejátszott eddigi két meccsen nem találtuk... 

Simi23 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 2385
Ez a 3 bíró úgy ahogy van extrafullgáz! De ez csak nekünk kedvez remélem!:))
Előzmény: _Adri_ (2383)
norris21 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 2384
Én Benczurnak se örülök, ő is nagyon "szeret" minket...
De mindegy, holnap akkoris győzünk. :)

HAJRÁ KAPOSVÁR!
MINDENT BELE!
32-7!
Előzmény: _Adri_ (2383)
_Adri_ Creative Commons License 2006.05.08 0 0 2383

HÁt ez borzasztó:  

Albacomp  Kaposvári KK  2006. 05. 09. - 19:00  Forrai S., Ádám J., Benczur T. 

Azt hiszem kell majd egy adagnyi nyugtató a holnapi meccs előtt. Miért pont mi kaptuk a Samut?????? :(((((( 

norris21 Creative Commons License 2006.05.07 0 0 2382
Jó lenne nyerni kedden is! Aztán meg itthon pénteken.
Figyelitek, készül a pályaelőnyünk az elődöntőre? :-)

Fantasztikus 3. negyed volt a tegnapi, felejthetetlen!

Jó lenne, ha sikerülne tovább csökkenti valahogy a két csapat közti centerkülönbséget, mert csak ott jobbak nálunk. Igaz ott sokkal.

HAJRÁ KAPOSVÁR!
MINDENT BELE!
_Adri_ Creative Commons License 2006.05.06 0 0 2381

Ma sikerült nyernünk!! Bravó fiúk!! Ilyen harmadik negyedet produkálni, ahol az ellenfél 7 pontot dob büntetőböl, ezt csinálja utánnunk valaki.

Kedden mindenki Fehérvárra!

Örömmel hallottam a hírt az előbb, hogy a Fodor Petya odament a kaposváriakhoz és beszélgettek egy nagyot. Nemsok edző csinálja ezt utánna. Ez korrekt!

Jajj, nehogy azt hidd, hogy a Sporttárs magába szállna, mutogathatnád neki egy darabig, feleslegesen... :)) 

Előzmény: vanekúr (2380)
vanekúr Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2380
Kezdtem azt hinni, hogy csak én látam.
Kár, hogy sporttárs nem tudja fogni a kapos-tv-t, talán kicsit magába szállna...
Bár nem úgy ismerem...
Előzmény: _Adri_ (2379)
_Adri_ Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2379

Mindenképpen nézzétek az esti Kapossportot. Gyarmati Laci volt forgatni a kosarasoknál, annyit tudni, hogy a Ronca edz, a Szikó is ma talán már rendesen tud edzeni, és úgy tűnik, hogy holnap bent lesznek a keretben, bár nembiztos, hogy pályára is fognak lépni. A Báne annyit mondott, hogy jobban kell játszanunk, mint szerdán, mert van esély a győzelemre. És még mondott néhány dolgot,majd nézzétek meg, érdemes, van bent egy akció, amit szépen kilassítottunk, az amikor a Spivey belevágta a Kestutis hasába a labdát,most már értem, hogy miért reklamált ezerrel a kispadunk!

Hajrá Kaposvár!!!

Bírók: Király, Pálla, Vétek

norris21 Creative Commons License 2006.05.04 0 0 2378
Simi!
Nem voltál Fehérváron?!? Büntetésből vágsz szombatra egy tescos szatyorni papírt! :)
Én is vágok egyet.

lbjames Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2377

Miért?

Te nem ilyen döntőt vársz?:)

Előzmény: norris21 (2376)
norris21 Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2376
Korrekt.

Azért Báne (ő is) az NS-ben Ase-KKK döntő vár, igaz szerintem a megérzését nem teljesen árulta el. :)

HAAJRÁÁÁÁÁÁ, HAAAAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, KAA-POS-VÁÁÁÁÁÁR!
Előzmény: Lecso11 (2375)
Lecso11 Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2375
A négy közé jutás az új cél
KOSÁRLABDA NB /A, FÉRFIAK Fehérváron kezdi a rájátszást a Kaposvár

Kun Zoltán

Szerdán 19 órai kezdettel Székesfehérváron kezdi a rájátszást a férfi kosárlabda NB I/A-csoportjának felsőházában a Kaposvári KK. A valamelyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban az Albacomp lesz az ellenfél.

Az alapszakaszt a 6. helyen záró kaposváriak a 3. helyezett Fodor-legénység ellen próbálnak szerencsét, s céljuk a legjobb négy közé kerülés. A szezon előtti négyéves terv első lépcsője alapcélként a legjobb nyolc közé kerülést tűzte célul. Ezt már teljesítette a csapat, ám Dzunics edző és az általa irányított gárda aligha elégedne meg ennyivel.

Tavaly nyáron komoly tervekkel indult a felkészülés, a csapat végül elérte a minimálisan elvárt követelményt. Kovács László, a Kaposvári KK ügyvezető elnöke azonban mégsem volt harsogó jókedvében, amikor az eltelt időszakról faggattuk.

– Elégedett az eddigiekkel?
– Amennyiben csak az alapszakasz végi helyezésünket nézzük, akkor igen, de ennél sokkal biztosabb nyolc közé jutást vártunk. A Farkas Lászlót váltó Dzunics Braniszlav edzői munkája azonban látszik a csapaton. Az alapszakasz második felének mutatójával (9 győzelem, 4 vereség) az élmezőnyben zárt volna a gárda.

– Mi jellemezte az elmúlt időszakot?
– Sajnos, a megfelelő játékosok kiválasztása nem a megfelelő időben történt. A felkészülést követően szerződést kapó Lazics deréksérülése csak később, s nem az előzetes orvosi vizsgálaton derült ki. Erre a posztra csak a bajnokság elején találtuk meg a megfelelő embert Marciulionis személyében, akinek fizikálisan jelentős lemaradása volt. A 3-4-es posztra kiszemelt és szintén szerződést kapó Richardson egyszerűen faképnél hagyott bennünket. Az egyoldalúan felbontott szerződését a nemzetközi szövetség is bekérte, majd nekünk adott igazat. Játékengedélye a mai napig nálunk van. A centerposztra is több már konkrét ajánlatot mondtak vissza a kiszemeltek. Végül az ár-érték aránynak leginkább megfelelő Konare mellett döntöttünk.

– Nem lett volna jobb kevesebb, de minőségibb játékossal szerződni?
– Utólag azt mondom, igen, de ma a magyar kosárlabdázóknál kevesebb pénzért lehet külföldit igazolni. Ezzel együtt ősztől csak három külföldi státuszú játékost fogunk szerepeltetni.

– Kikre számíthattak támogatóként leginkább?
– A város támogatása mind anyagi, mind erkölcsi értelemben nélkülözhetetlen. Az önkormányzati vállalás nélkül nem működhetne a csapat. Külön ki kell emelnem a Somogy megyei szövetség elnökének szerepét, aki személyesen is segíti a támogatókkal zajló tárgyalásokat. Meg kell említenünk azokat a kisebb cégeket és magánszemélyeket, akik segítettek abban, hogy kritikus nehézségek nélkül végigvigyük a szezont.

– Vannak még tartozásaik?
– A soron következő havi bérrel, illetve az alapszakasz 6. helyéért járó prémiummal tartozunk a játékosok felé.

– Lehet, hogy a következő hetekben ennél is többet kell fizetni a kosárlabdázóknak.
– Bár úgy lenne. Természetesen azon is dolgozunk, hogy amennyiben ennél jobb helyen zár a csapat, akkor a szerződésben foglaltak szerint ismerjük el a szereplést.

A kaposváriak közben gőz-erővel készültek a Magyar Kupában negyedik helyet elérő Albacomp ellen. A csapat két előkészületi mérkőzést is vívott a Dombóvárral. A két sérült közül Hendlein ugyan elkezdett edzeni, Szőke pedig pihentette derekát, ám játékuk az első meccsen még kérdéses.

A kezdőcsapat

Kaposvári KK: Kestutis Marciulionis (litván), Erron Maxey (amerikai), Ledon Green (amerikai), Marco Sanders (amerikai, német) Trepák Zoltán.

www.somogyihirlap.hu
Lecso11 Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2374
Szerintem csak a szokásos ultarbiztosóvatosság megy náluk. Mindig ez van, mintha a Detroit Pistons fogadnák úgy csinálnak, pedig annál sokkal jobb csapatot! :-)

HAJRÁ-HAJRÁ KAPOSVÁR!!!
Előzmény: norris21 (2373)
norris21 Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2373
Hát olvasva a különböző fehérvári véleményeket, az albakosart is, nekem kicsit olybá tűnik, hogy félnek tőlünk, egy kicsit. Vagy inkább saját csapatuk formájától.
Erősen szuggerálják maguknak, hogy "ha úgy játszanak", "ha mindenki kiadja magából a maximumot, akkor nem lehet gond"...

Vagy csak megy a megtévesztés, az altatás?

Végülis mindegy, MI nem veszthetünk már semmit, itt már NEKÜNK minden meccs ajándék, a TEHER rajtuk van.

HAJRÁ KAPOSVÁR!
MINDENT BELE!
Lecso11 Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2372
KICSIT :-) olyan Csank Janis :-) "Hát megyünk, aztán tesszük a dolgunkat, nyerünk akkor jó, aztán ha nem, akkor majd legközelebb." :-))))))
Előzmény: norris21 (2371)
norris21 Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2371
Szeretem Dzunic nyilatkozatait. :))

Holnap pedig: MINDENT BELE!
Előzmény: Lecso11 (2370)
Lecso11 Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2370
Rájátszásra készülve

A kaposváriak edzőmeccsekkel, a fehérváriak a Magyar Kupa négyesdöntőjével készültek a magyar férfi kosárlabda-bajnokság 3-as számú negyeddöntőjére. A 3. és a 6. helyezett csapatok csatájának esélyese az Albacomp gárdája, ám a somogyiak meglepetésre készülnek a három győzelemig tartó párharcban.
(2006-05-02)

Az Albacomp az utolsó fordulóig harcban volt az alapszakasz-győzelemért, míg a kaposváriak a nyolc közé jutásért küzdöttek az utolsó utáni másodpercig, ennek ellenére a fehérvári szurkolók nem örülnek neki, hogy a somogyiak ellen kell játszani csapatuknak. Az első, fehérvári találkozón nagyon magabiztos Alba-győzelem született az alapszakaszban, a kaposvári meccsen viszont tízes győzelmi szériája szakadt meg a fehérváriaknak. A kaposvári tréner megtekintette az ellenfelet a hétvégén Pakson, a Magyar Kupa elődöntőjében.
Dzunics Braniszlav vezetőedző, Kaposvár:
- Én ott voltam az első meccsen, az elődöntőben, mikor játszottak, és az Albacomp akkor a Paks ellen jól játszott, elég harciasan küzdöttek, szerintem kicsit még mindig ők a favoritok ebben a párharcban, bár nekünk is van esélyünk. Próbálunk készülni a rájátszásra úgy, ahogyan illik. Kicsit többet foglalkoztunk az ellenféllel, játszottunk két edzőmeccset, így telt az idő.
A kaposváriak dolgát nehezíti, hogy Hendlein Roland és Szőke Balázs továbbra is sérült, ráadásul szerda-szombat-kedd, és ha kell, akkor még péntek-vasárnap ritmusban következnek a mérkőzések. A play-off hangulata mindig más, tehát előfordulhatnak meglepetések, az alapszakasz után az igazi meglepetés az lenne, ha a papírforma érvényesülne minden párharcban. Az első találkozó szerdán este 19 órakor kezdődik Székesfehérváron, a meccs felvétele csütörtökön este fél hattól látható a Kapos TV-ben.

www.kapos.hu
norris21 Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2369
Szerintem sok kaposvári lesz, tele lesz a vendégszektor. Én is mennék de nem tudok sajnos. :(
Majd neten követem, Posch Ede mindig olyan objektív... :)

HAJRÁ KAPOSVÁR!
Előzmény: vanekúr (2368)
vanekúr Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2368
MINDEN MÁS HÍRESZTELÉSSEL ELLENTÉTBEN MÉG KAPHATÓK JEGYEK A HOLNAPI SZÉKESFEHÉRVÁRI MECCSRE !
NAGY IMRE TECHNIKAI VEZETŐ TÁJÉKOZTATOTT, HOGY MÉG 50-60 DB JEGY KAPHATÓ MA IS A SZOKOTT HELYEN A KKK IRODÁJÁBAN !!!
MENJÜNK MINÉL TÖBBEN SZURKOLNI HOLNAP !!!
HAJRÁ KAPOSVÁR !!!!!
norris21 Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2367
Akkor kénytelen leszek saját csoportot alakítani... :) Simi se tudja még, te se, már csak Mikeban bízhatok. Vagy tényleg egyszemélyes ultracsoportban nyomom majd, divatok! :)

Holnap azért szurkoljatok, mint állat!

Kell a győzelem!

Előzmény: Lecso11 (2366)
Lecso11 Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2366
Természetesen ottleszünk! Remélem jó meccs lesz! Ha végig tudunk látótávolságon belól maradni, akkor talán lehet esélyünk.
Előzmény: Bird33 (2362)
Lecso11 Creative Commons License 2006.05.01 0 0 2365
Válasz ment!
Előzmény: norris21 (2364)
norris21 Creative Commons License 2006.05.01 0 0 2364
Pacey, Lecsó, Simi!
Küldtem mailt!
Pacey Creative Commons License 2006.05.01 0 0 2363
Ott leszek.
Előzmény: Lecso11 (2361)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!