Lehet sokan úgy gondolják a Kielce a legerősebb de szerintem ellenük fekszik legjobban a játékuk .Ettől függetlenül nem mi leszünk az esélyesek egy jó Corralesre és egy extra Nenadicra mindenképp szükség lesz !
A Kielce játéka a legerősebb, megkaptuk. Kiel-nek jobban örültem volna, de ez van.
Én egyébként egyben bízom, mégpedig abban, hogy a négy csapat közül egyedül nekünk van két majdnem azonos képességű kapusunk, ha betlizik ellenünk a klasszis kapusuk, akkor megnyílik az esély számunkra.
Azt lehet nagyot koppanunk és közel sem ezek a nevek vannak a listás!remélem még köln elött többet fogunk tudni…bár a klub közel sem híres a kommunikatív képességéről!
Kit szeretnétek a bl elődöntőbe?részemről teljesen mindegy kit kapunk!én jutalomjátékként tekintek most Kölnre!akár meg is nyerhetjük…benne van a csapatba!engem jobban izgat,hogy harmadikán kipicsázzuk az orkokat!számomra most a bajnoki cím visszaszerzése fontosabb!
En Smiths-tmondanam. Magnusson a kezdo Magdeburgban és 26ig van szerződése,az izlandi így sztem kilőve. Alborgban komoly projekt épül,ahol Sandel alapember,így véleményem szerint ő is.