A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Én már nem is nagyon olvasom a BKVs topikokat, mert döbbenet, amit művel a mai sulinet. Amikor én kezdtem (és az egyáltalán nem volt olyan rég, 4 éve kb.), nem az ment, ha keményebb kritikát kaptam egy régebbi nicktől, hogy visszapofázok, meg leszarom stb. És ez úgy általában is igaz volt a kezdőkre, és emiatt persze nem is voltak annyira kemény leb*szások.
Részben mindkét oldalnak igaza van, csak egyik sem ismeri el...
Eddig vicces volt az ittmaradtak egymáson kitöltött szerencsétlen hozzászólásait olvasgatni, de az elmúlt heti termésre a mai nap tette fel a koronát!!!
Az a baj, a régiek sem különbek a "sulineteseknél" elszaladt a paci, Ti meg lemaradtatok róla!
Ha lett volna zárt topik, ott sem lett volna jobb a helyzet, így ezen BKV-buszos oldalakat a mai nappal még olvasni sem bírom.
Az 5. és 6. képen nem is kellett 4 sávon átfotózni! Ezeknél már az is minőségi javulást eredményezett volna ha az 5. képen a témát jobbra tolod vagy kamerát balra mozgatod (esetleg megvárod míg előrébb jön a járgány), 6. képen a téma jobbra és le (esetleg a gép balra-fel)! Hely mind a kettőnél volt még temérdek.
Igen, a megállóban nincs senki, így nyilván nem áltak meg. Bár azt is el tudom képzelni, hogy nem voltak utasok, de azért a Camponától elég hosszú a táv.
Tényleg mindegy, hogy érdekel-e a véleményem, de az egész TOPIC-ot az ilyen emberek, képei, hozzászólásai és az egész hozzáállása rontja el, mint a TIÉD.
És igen... ez egy nagyon nagy probléma, hogy bárki-bármit feltehet, mert ettől lesz egy ömlesztett sz*r az egész. :S
Fonyódnál 20:24-kor egymás után két "13-as", nulla utassal, semmi garászmeneti táblával. Erős a gyanúm, hogy egy nap max. egy, ha visz utasokat haza felé. [Rég volt már, hogy Ikarus 260-assal utaztam a Fehérvárin: 10-es busz. :)]
nem kell itt idegeskedni , hogy húzz a f*szba meg ilyenek :D nem te vagy itt a kriály, csak azt hiszed ;) Én meg sz*rom le hogy mit gondolsz a képeimről,van jogom h felrakjam ide,ha nem tetszik ,akkor ne nézd meg,és olvass másik hsz-t ;) nem nehéz :D
Asszem felesleges kontrázzak, de megpróbálok egy-két irányelvet adni.
Ha nem áldozol fel valamit (jelen esetedben: elázás) egy képért, akkor ne is várj csodát tőle. A sok gomb azért van amúgy a fotógépen - ha ezek a 'képek' azzal készültek - hogy használd őket: zoom, expo gomb (nem mindegy mikor nyomod meg!), ISO + egyéb apróságok.
Ha telefonnal csináltad - eléggé valószínűsítem - akkor pedig minél hamarabb szerezz be egy FOTÓGÉPET. Amíg ezt nem tetted meg, és nem vagy hajlandó elfogadni jelen kultúr hangnemben történt "tanácsadásom", addig ide egy árva "fényképet" ne tegyél fel, mert ezt fogod kapni, mindaddig, amíg ilyen - bocsásd meg - minősíthetetlen képeket töttesz föl.
figyi.úgy volt kedvem h lefotózom,ha nem tetszik ne nézd meg ennyi.Ott ahol van a 202.es ott én is tudtam volna...tudod a balesetnél feltorlódtak elég rendesen...ezért elég nehéz lett volna pont úgy hogy csak az egész busz látszódjon.de nem érdekel, zárjuk le
Nem kötelező fotózni, és ha nem megy, főleg nem kötelező teleszarni ilyen képekkel a fórumot. Ez nem vmi kötelesség, hogy meg kell lőni 4 sávval arrébról is egy teljesen megszokott BKV buszt.... És tessék, ez is 4 sávval arrébról van (igaz, nem a Pesti úton...), nézegesd, keress különbségeket.