A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Köszönöm. Nem azért suvickoltam, hogy utána ne fotózzam le magamnak :o) De azért fotózzátok csak, attól nem kopik el. Ha bírja az estét, és nincs komolyabb baja (valami el van szabadulva a motortérbe, néha akkorát üt, akár többet is, mintha valaki ki akarna jönni), akkor elvileg holnap lehet, hogy ugyanezt járja.
Inkább tessék kizúzni holnap, és a fölös energy-t a 17-62 fotózására fordítani. Egész délután az oldalát suvickoltam 100%-os alkohollal (kezemnek annyi... :o/), hogy végre lekerüljön róla az 1 éves firka, és lehessen egy normális képet csinálni. Hajrá :o)
Akkor engedtessék meg ZÁRÓSORként egy pár gondolat. ZÁRÓ, tehát erre SEM kell reagálni. Sőt!
ad1) BPO-316: Köszönjük a helyzetjelentést, és a képeket is. Mint látod, nem aratott osztatlan sikert, így legközelebb ne rakj fel képet, mert ez egy olyan banda, akik nem értékelik a képeidet. - Írnám ezt ilyen kúltúrált formában, ha nem olvastam volna tovább. De ahogy olvasom, maradok az egyszerűbb, és gyaníthatóan számodra is kétségkívűl érthető megfogalmazásnál (mer' "ígytartjakedvem") : Itt senki sem kiváncsi a sz@r képeidre, nem kell feltenni. Nem kell ezekkel a bunkókkal fogalkozni, sőt írni sem muszály ide. Köszönöm.
ad2) VirtuálTóalma: Jó lenne, ha nem tennél alá lovat. De lerövidítem Neked is: Ezzel a témával kapcsolatban KUSS.
ad3) A garázsháborúzóknak is javasolnám, hogy lehet elcsendesedni, és a Juniálison lebrusztolni a garázsok közti ellentétet. Tényleg unalmas, hogy 23-an védik az ótvaros Kelenföldet, 23-an meg istenítik a másik lepratelep Cinkotát. Hiszen tudjuk, hogy legjobb garázs Délpest :o) Mégse mondom egy szóval se.