Most lepett fel harom egymast koveto este. 1. csak ugy (simple) 2. cumputeres sajat atdolgozasok 3. barkacs csorompoles (mosogepdobon meg ilyesmi)
Meg nem tudtam megfinanszirozni magamnak...
direkt a kedvedert utanakerestem a google-on (keresokod: "i've never heard anything like this" metal mp3), de csupa benasagot talaltam. ugy latszik, a metal halott.
kornel, most konkretan mit varsz metalugyben? ha majd lesz barmi friss meg erdekes metalilag, azt ket evvel a lemez megjelenese utan fogod eszrevenni, onnan, h a metal hammerben elkezdenek egy uj mufajt emlegetni uton-utfelen, aminek a megjelolese ket szobol all: (valamilyen) metal, es a "valamilyen" nem egy masik mufaj nevebol lett nyulva (pl core). egesz addig, amig az uj metalkozeli cuccokat kettonel tobb szoval jellemzik, es ezekbol egyik sem a metal (pl szuperkul speed doom stoner pop, meg ilyenek), addig tudni lehet, h nincs semmi erdekes, ill h ha van is, nem tud rola senki a zenekar szomszedjain es a rendorsegen kivul.
egyebkent ott lehet a legnagyobb gond, h elfogytak azok a jelzok, amik jol hangzanak a "metal" szo ele rakva, es nem ironikusan ertelmezendok. az ironia amugyis a metal halala.
letöltöm mert azt még nem ismerem, láttam másik topikban írtad a Plexit, szintén alap a Cheer Up, bár nekem egy kicsit már heroinista, de nagoyn jó lemez
Slint, új (tavalyi) Clutch-ból tudnál írni nekem egyet (mp3ban is jó)? Eddig az istennek nem bírtam megszeretni a Clutchot, de azért próbálkozom.
Ja igen! Place Of Skulls tényleg nem "új", de Wino mikor volt az? 15 éve? Szóval egy friss Wino lemezben forradalmiságot keresni, vagy ennek hiánya miatt fanyalogni, hát nem tudom... de nekem ettől rossz a szájam íze, ez van, sajnálom. Amúgy is: a két évtizeden keresztül töretlenül magas minőség produkálása szerintem kellően forradalmi.
Oké ahogy érzed, akkor mondom, Miligram - This is Class War, abszolút köpködős, picsalegyalulós stoner odabaszás, sőt még az előző Hello Motherfucker! is egy rettenetesen zseniális lemez. Kár hogy feloszlottak. Aztán Gorilla - Genetic Joke abszolút isten 70-es évek retro stoner jammelés, egy kis Mudhoney mázzal leöntve, über, csaj basszerossal, akit ráadásul nagyon meg is dugnék. Na majd ha eszembe jut még valami, akkor szólok