A Plock-Kielce bajnoki párharcról az jutott eszembe, hogy a Kielce hiába volt eddig az egyik legjobb formában lévő csapat a BL - ben, egy meccsen símán elkaphatóak. Az fog nyerni, aki aznap jobban fogja akarni a sikert és kevesebbet hibázik.
Remélem Kosorotov 2023-tól Veszprémben fog játszani. Nenadicsot tökéletesen tudná pótolni. Nagyon jól játszik 1-1 elleni szituációkban és távolról is életveszélyes. Lucin, akit még érdemes lenne szemmel tartani hosszabb távon.
Még most lesznek az idény legfontosabb meccsei, de alakuljon is bárhogyan, én elégedett vagyok az edzők munkájával és remélem kitöltik a 3 éves szerződésüket. Végre van 5+1-es védekezés, van 7-6 elleni támadójáték, ki van használva a keret mélysége és kellő taktikai fegyelmezettséggel játszik a csapat.
Hosszabb távon meg jó lenne egy 16-17 fős profi keret, akiket fiatalokkal egészítenének ki, mint idén. A BL-en és a Szeged elleni meccseket kivéve velük is könnyedén menetelne a csapat.
Csak merjen is időben cserélni, vmi extra kell a kis Dusi ellen, habár mostanában nem láttam-emlékszem rájuk, de gondolom még mindig ő körülötte forog a csapat, valszeg Lauge dolga lesz levenni, Ő jó kettes védő.