Lynettnek akkora az egója, hogy már alig látszik ki mögüle. Nálunk most az volt a sorozatban, hogy nem árulja el a férjének, hogy megtudta ezt a szöhörnyühű gaztettet, ellenben leforrázza a száját forró kakaóval.
Paul Yangnak aztán semmi köze nem volt Marie-Alice elvesztéséhez, ő csak szenvedett miatta, a P.Y. által megfojtott szomszédasszonynak volt hozzá köze, mert zsaroló levelet írt neki.M.A. ugyanis öngyilkos lett, nem meggyilkolták...
Csak valahogy az egész ember, meg a beszédje, meg az állandó horrorisztikus nyugalma kelti azt az érzést az emberben, hogy mindenre képes.
póllal az a bajuk, hogy miatta veszítették el Mary Alice-t
A rehab izét meg nyilván kicsit sarkítva azért, mert a csendes zsájutca a kertvárosban nem enged be senkit könnyen, pláne ha az veszélyeztethetia nyugalmukat, hát még ha ezt az utált póljang csinálja, pláne nem
Óóó! Six feet under! Az egyik legjobb sorozat, amelyet valaha láttam. És micsoda fantasztikus lezárása volt. Sia - Breathe me c. száma azóta is az egyik kedvencem. :)
Azért vicces, hogy egy 20 évvel ezelőtti szakítás utáni - gondolom - feldúlt lelkiállapotból adódó szeretkezés nagy gondot okoz Lynették házasságában. Jó, én megértem, ha van miatta egy morci estéjük, de szakításban voltak, így a dolog nem számonkérhető. MEg eltelt azóta 20 év, amiben az is bennefoglaltatott, hogy L. beleszeretett a Tom családi pizzázójánaka főszakácsába és minden este vele romantikus vacsorázgatott. És Tom akkor megbocsátott.
De Susanék házasságában Susan erotikus munkája csak egy kis veszekedést okozott, pedig az még elég komoly következményekkel is járt. (Susan elvesztette a munkáját, Mikének alaszkába kell mennie, M.J. minden este álomba sírja magát.) MÉg szerencse, hogy az iskolában nem terjedt el, hogy Susan mivel foglalkozott, mert M.J.-nek rettentes lett volna.
Orsont már csak azért sem választhatja, mert az őt alakító színész csak az előző évad végéig volt állandó szereplője a sorozatnak, most csak felbukkant 1-2 rész erejéig. :)
Nem tudom, de nekem ez a 7. évad annyira eröltetett, hogy az nem igaz. Tipikusan a "még egy bőrt lehúzni" esete.
Annyira nem életszerűek a problémák... 20 éve Tom lefeküdt Lynette legjobb barátnőjével, amikor éppen összevesztek, még házasok sem voltak, na és akkor mi van ilyenkor 20 év házasság és 5 gyerek után, kérdem én.
Meg ez az elcserélt gyerek probléma is, egyszerűen eröltetett. Az csak egyéni problémám, hogy Juanita eddig nagyjából undok durcás követelőző gyereknek volt beállítva, most valahogy nem tudok a lelkével azonosulni, de Gabyéval sem, érdekes a mexikói szülők valahogy képesek voltak lemondani Juanitáról, mert az anyia érzelmei a nevelt kislányhoz fűzódtek...
A Paul Yang féle ötlet jó, mármint hogy bosszúból cserepekre töri a Lila akác utca békés világát, amiben ennyi a képmutatás, de belevonni a Felicia most előkeverdett lányát, megnint eröltetett.
Susan meg a dialízis... hát kiváncsi leszek mi lesz belőle, gondolom majd az egyik barátnő neki adja a fél veséjét? Vagy Májki?
Vagy kinő ujra a veséje? Valahogy nem tudom mártírnak elképzelni, azt sokkal inkáb, hogy műtét közben rémálma van és kiveri az orvos kezéből a szikét, mert rángatózik, és kaszál a kezével.
Brie probléája megint egy baromság, bár mondjuk kapuzárási pánik esetén sok klímaxos nő képes meghülyülni, és egy istállószagú harmincast választani a derék Orson helyett...
NEkem az a furi, hgoy Carlos eddig minden hülyeségét megértette GAbynak, de most hiányzik belőle minden empátia, pedig ebben a helyzetben tényleg van oka a nejének kiakadni.
Ez az elcserélt gyerek téma elég brutális, és Gaby persze megint a lehető leghülyébben viselkedett némely szituációkban, de az ő reakciója még mindig érthetőbb, mint Carlos-é, akin szinte nem is látszott, hogy egyáltalán megrázta ez az ügy... bármilyen macsó is... szóval ez tényleg fura volt.
Tényleg, ha már Gabyról van szó. Én elhiszem, hogy féltik Juanitát és segíteni akarnak neki, de Carlos lehetne megértőbb Gabyval. Szerintem ő is nagyon nehéz helyzetbe van. Sőt továbbmegyek. Juanita is lehetne megértőbb, nem kisbaba már.
Amikor Susan megkérte a könnyes örökbarinőit, hogy esetleges halála után vigyázzanak Mikére és M.J.-re, az jutott az eszembe, hogy én nem nekik adnám ezt a megbíztást tekintettel arra, hogy az 5. öribarátnő, Mary-Alice halála után mennyire segítettek az ő családjának. Akkor legyen inkább McCluesky.
MÁsik, ami tetszett:
M.j: Anya, akkor meg fogsz halni?
Susan: Gyere, menjünk le fagyizni?
Szerintem egy ekkora gyereknek a fagyi már nem veszi el a figyelmét a szülő haláláról.
Én meg azt vettem észre, hogy amikor bevásárolnak, mindenki nagy zöld környezetbarát textilszatyrokat cipel, ellentétben az eddigi évfolyamok nagy papírzacskóival.