A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Ha jól emléxem, pénteken utaztam a 11-33-al (sajnos rohadtul nem vagyok biztos a rendszámban) a 66-oson, de az valami emberfelettit lépett a többi 435-öshöz képest. Király volt.
Úgyanúgy nagy király a 18-40. Néha valami olyan töltést kap a motor (a gázpedál nyomásától teljesen függetlenül, és totál rendsszertelenül), hogy az valami iszonyat. Rendes versenyautó, mert a B jobb külső, és a C jobb is a Forma1ből átvett SoftSlick :o)
Most nemtudom, hogy a 04-30 tartozik-e a fosabb pirosfejűek közé, de tegnap meg lett zabálva az Üllőin. Kb. úgy lépett el a 18-40, mint az F1-ben a Webberi előzés most :o) Fütyül a turbó is, és komolyabb adag füstöt is kirak olyankor, amikor a megfelelő versenybeállításokat adja az elektronika a motornak :o) Kerestük a tekerőket a kormányon, de nem volt :o)
Ez semmi. 415-ösön láttam már olyat, hogy minden előzmény nélkül kinyílt az összes ajtó menet közben a Budakeszi úton kanyarban (O-761 művelte, hálistennek már kapott S betűt)
Miért? Nem pont az a lényeg, hogy a kedves utas tájékozódjon arról, hogy melyik megálló szűnt meg és esetleg hol van új, ideiglenes megálló, ahol fel/le tud szállni a buszról? DE!