A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
15-55 @ vsz -> bal oldalt a díszléc alatt és hátul lefényezték. A másik oldalát nem láttam.
15-56 @ vsz -> mindkét oldalon telifényt kapott, azonosítókkal. Az elejéhez és a hátuljához nem nyúltak.
Na akkor jönnék én is egy kis jellemzéssel, de az elmúlt napokból jórészt.
15-49: Régebben sokkal jobb volt, most se rossz, de azért a különbség észrevehető
FLR-705, 738: Klíma működése 5*, amúgy átlagosak, a 705 mintha picit jobb lenne motorikusan.
17-25: Sokkal jobb állapotban van mint Délpesten volt, a motor se gyenge.
19-90: olyan a hangja mint most nálunk a 08-30-nak, azzal az eltéréssel, hogy a váltója 3-asba és 4-esbe hol túl korán, hol tul későn vált (08-61 feeling)
05-70: Motorja kissé hangos, viszont megy mint a rakéta...
05-60: Váltója igen érdekesen váltogat...
04-75: Egy renkívül erős motorral rendelkezik, normálisan működő váltóval. Műszakilag se rossz, viszont igen firkás az ufója...
17-02: Én őt sem állítottam volna le, mivel korántsem olyan rossz mint aminek mondják, jó vezetni lehet, hogy sz*r, de motorikusan és tán vázilag se olyan gáz -szerintem-.
17-47: Ezzel egyetértek, délpesten is és óbudán is szerették.
17-70: Na ez az a kocsi ami sokkal jobb volt még amikor frissen került cinkotára meg utána még egy ideig. Aztán onnantól kezdve fokozatosan veszített erejéből...végülis megyeget még viszonylag rendesen.
18-09: Ez se lenne rossz, ha nem telne percekbe mire felgyorsul...
Elismered, hogy lehetetlen velük dolgozni? Biztos nem vezetted még egyiket sem, úgyhogy ezt így ne jelentsd ki.
Utas szemmel (legalábbis "buszfanként") pillanatnyilag jónak tűnhet a gép. De azt nem tudjuk, hogy esetleg a garázsban mennyit foglalkoznak minden nap velük, hogy ki tudjanak jönni. El kell fogadni amit BPO-646 is írt, ezek a bajos buszok lettek emiatt nyárra leállítva.