Nagyon helyesen. Amúgy olvastam a múltkori K.L. nyilatkozatot, tehát ennyit kb. én is tudok. És ki lenne a magyar 4-es? Kettesnek, gondolom meg akarják tartani Gráczert, meg ugye Bobo is visszajön remélhetően.
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj lui, ne nézz már ennyire hülyének....
Tudom, hogy Tolna megye!!!
De van nálunk a Sillye S. nevű újságírónk, aki egyszer egy Dombóvár elleni meccs beharangozójában leírta, hogy "nehéz csatára számíthatnak az Albások Somogyban"...
Ezen két hétig röhögtünk, és azóta nekünk Dombóvár az Somogy, ha esik, ha fúj!!!!!!! :-)))))))
Tavaly ugyanez volt pl. Richardsonnal is Pécsen. Ő sem volt rossz játékos, de emiatt lett elzavarva. Őszintén szólva sztem Flowers és Younger stílusú játékost ti bármikor tudtok hozni.
Nem bizony, de ő nyert is nekünk 3 bajnokságot meg két kupát...
Kennynek meg a Debrecen elleni elődöntőkben esett issza a teljesíténye, de látványosan (ilyen 4 pont, meg 3 pattanó..) és nem a "kontinentális földtömeg felmelegedése miatt".. (by Shaq)
A több (volt?) játékosunkat is foglalkoztató menedzseriroda honlapján közben úgy látom, hogy pl. Dénes Gábor (és Grebenár Péter is egyébként) már, mint jelenlegi csapatához "aláírt" játékos jelenik meg. Akkor ennyit a pletykáról, miszerint visszatér...? Még szerencse... A lap szerint szabadügynök: Maxey, Green, Sanders, Flowers... És további egykoron haznánkban megfordult vagy jelenleg is itt játszó szabadügynökök a nyárra: Robert Reed, Keresztes Rafael, Daniel Soares, Rasheed Quadri, Pojbics Szabolcs, Kováts Viktor, Brett Harper, Vid Zsarkovics.