"Bástya "nem gondolod kicsit nagy az arc?Miért is kéne itt bocsánatot kérni mert húztam itt sok ember agyát a szövegeddel? Egyébként még semmi sincs bejelentve kézpénzt nem kell venni semmire "Bástya"
Nem egy szimpatikus játékos, de ezt nagyon rossz nézni, remélem látjuk még a tőle megszokott szinten játszani.
Egyébként nem rossz előjelek ezek, Kielbol kiesett a 3 legjobb jatekosbol 2, a Kielce a hazai eredményeik alapján eléggé hullamvolgyben lehet. A Barcarol nem sokat tudok, de ők amúgy se voltak idén olyan lehengerlok, mint szoktak. :)
Pár hete én is ugy voltam a Veszpremmel, hogy esélytelenek nyugalma, mostanra simán adok nekik is 25%-ot, sőt. A Kiel sztem kiszallt a bulibol, örülnek, ha befutnak 2. helyre a bundasban.
Megnézve az ismétlést is, nagyon sokat kell javulni az egy gólos siker ellenére, ha bajnok akar lenni a Veszprém. ha csak a kimaradt helyzetei, hetesei felét belövi a Szeged akkor 4-5 gólo előnnyel érkezik Veszprémbe. Tudom, hogy a kapusok is a Veszprém játékosai, de erre nem lehet bazírozni, hogy jövő héten is így fognak.
Szóval sok munka kell még hogy meg legyen az az arany.