Bronzperselyes, de 6000-ért kapni tűgörgős hajtókarszettet.
Csapágyhang hehh... 250 km van a blokkomban, a legjobb váltót, legjobb főtengelyt raktam össez zsír új koyo caspágyakkal, fúrt hengerrel, egyedül primerlánc maradt a régi, olyan csapágyhangja van, hogy szörnyű hallgatni, ellenben úgynézki, a "rezóm" bevált, kettesben picit túlhúztam a szokásosnál valahogy 6000-nél elkezdett bitangul húzni... :)
Jaja. Olyan csapágyhangja van a gépnek hogy az iszonyat. Most hogy teli lett tankolva a gép észrevettem hogy sok centit mozog a tank mert elhagytam a csavarokat, csak az tartotta, ami az ülés alatt volt. Rendszámtáblatartóm leszakadt, minden baja van már a gépnek. Megint lamellacsere, délután felújítottuk a másik gyári szettet is a haverral. Akkor berúgó-fogasív, léptetővilla, 1. sebesség kompletten, festés, hátsófék, hátsó lánckerék mozog a betolástól, elsővilla le van ülve, ragad is picit, ülés félig le van szakadva, tank elég rozsdás, karbit be kellene állítani, nem lehet neki húzni mert lehörög (sokat kap), sztendert meg kell hegeszteni és erősíteni, lámpát megcsinálni. Hirtelen más nem jut eszembe. Még 1 kérdés: Ebben a motorban a dugónál tűgörgő van vagy bronzpersely mint a 207-esen?
egy nemidevágó kérdés! hvan egy láncfűrészem, a berántó madzag egy 4 körmös kerékben végződik és a körmök a lamellás alaplapon kapaszkodnak 2 műanyag "pöcs"-be. és ezt az alaplapot egy m8-as anya rögzíti a főtengőre. kérdés ezt az agyonbikáulmeghúzott csavart hogy lehet meglazítani? a lamellákhoz tettem be köracélt de úgy se mozdult meg. adjatok kötletet. ha nem érthető teszek fel képet
Ma végre sikerült eljutnom az autósboltba. Vettem szép Narva izzót, gyönyörű a doboza! :) Vettem Jawa matricát is, aztán öcsém elcsórta és felrakta a műanyag motorjára (4,5 éves xD). Legalább a játszótéren ő képviseli a JAWA-t! xD
Sziasztok! Eladó cuccaim...válogatott nem selejtes cucc! Vegyétek és vigyétek, mert ami nem kel el az sajna méhben végzi. Kell a lóvé motorra. Ár megbeszélés kérdése,postázni tudom. Miskolcon és Tibolddarócon vannak. Egyben v darabonként is eladó.Egyben még olcsóbb!
Szasztok! Eladó cuccok...(van Romet és Komar motyó is ha kell) Vegyétek és vigyétek léci,kell a lóvé motorra. Ami nem megy el,sajna a méhben végzi. Ár megbeszélés kérdése.Selejtes cucc nincs közte, válogatott motyó. Egyben v külön is. Posta megoldható.