A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Ne menjünk el ebbe az irányba, ha lehet. Nem szülne sok jót.
Arról ők nem tehetnek, hogy "ezt dobta nekik a gép". Az én szememben egy "más" ember kicsivel se több, vagy kevesebb, mint egy "normális".
Érzékenyebbek, emocionálisabbak, mint a többség.
Van ilyen beállítottságú ismerősöm, talán nem is egy.
DE!
Ezt a fesztivált a fent említett "más" ismerőseim is felesleges magamutogatásnak tartják, "van nekünk így is elég bajunk" és "ez mindenkinek a magánügye" megnyilvánulásokkal.
Szerintem ez a normálisabb hozzáállás.
(A reakció nem feltétlen Neked szól -csak a hozzászólás-lánc így lesz kerek, azért válaszoltam pont erre a hsz.-ra)
erősen OFFFFF: Hát ha ez még télnyleg rasszizmus lenne, de ezeket szivárvány elméjűeket ne emeljük így ki mintha önálló népcsoportot alkotnának.
Valmint megjegyezném azt, hogy nem az a legidegesítőbb, mert olyanok amilyenek, hanem mert hirdetik magukat és ellehetetlenítik egy város közlekedését és életét, meg azért egy ilyen vonulást véletlenül sem lehet máskorra rakni, ezért a múzeumok éjszakája programot, ami valszeg több érdeklődöt vonz átkell rakni egy hétköznapra mert jövő szombaton meg Kapcsolat koncert... de hát Magyarország 2011 az igazi buzi kúltura országa.... és a legviccesebb, hogy kormánypárti politikusok is értelmetlennek tartják az egészet.... http://www.stop.hu/articles/article.php?id=892332 :ON
Azt írtam az imént, hogy nekem bejövős a rajta lévő motívum (a közösségi közlekedést, és a kerékpározást hivatott kb. népszerűsíteni) -nos, én pedig nem az a fajta egyén vagyok, aki a szivárványzászló alatt menetelne a melegkonyhára, hogy ott rizibuzit vacsorázzon. :P :D
A 18-51 és a "jól megy", párhuzam helyett, inkább ellentétbe állítható egymással :D Esztétikailag tényleg nagyon jól rendbe tették, motorikusan viszont nagyon gagyi. A váltóját már többször megpróbálták újraéleszteni kevesebb sikerrel, habár akkorákat már nem üt, mint közvetlen a felúj után, a motor pedig harmat gyenge. Viszont az esztétikusság mellett talán előnye még az is, hogy ha nem megy a fűtés az utastérben pólós idő lesz télen a fülkében :D A 04-70 annak ellenére, hogy szakadtabb sokkal jobb motorikusan. Kb. két héttel ezelőtt sikerült két egymást követő délelőtt ugyan azzal a sofőrrel utaznom a két járművön. Érzékelhető volt a különbség a két jármű között ugyan azzal a vezetési stílussal. A 18-51-nél egyedül 04-46 rosszabb gyorsulás és menetdinamika szemponjából, más nagyjából minden rendben rajta.
Itt bármi előfordulhat már, főleg hogy egyik nap még a "saját" kocsiját viszi az ember, majd más nap már egy másikat kap, aztán harmadnap megint, negyednap dettó. Szól a főnöknek és kiderül, hogy egy nap alatt leírták a kocsit az ember nevéről és átírták egy másik gépre... Nem egyedül álló jelenség Óbudán is, Kőbányán is, meg szerintem bárhol máshol. Amúgy az E-n sincsenek konrét állandó kocsik a táblások közül. Ami talán a leggyakrabban megfordul rajta az a 04-84.