És ha Sandell összejön akkor végre olyan történik ami mostanában nemigen volt .Hogy időben meg tudunk környékezni és szerezni egy top játékost anélkül ,hogy más csapat elhappolná az orrunk elől .Mert nem egy olyan játékos volt akire nem időben léptünk és buktuk is..
Egyébként ha már Grande szóba jött én személy szerint nem bántam volna ha a felfüggesztése az MKSZnél nem úgy végződik ,hogy maradhat továbbra is a posztján. Mert amióta felfüggesztett azóta sokkal több ideje volt tárgyalgatni olyan játékosokkal sikeressen mint pl Sandell, Fabregas vagy akiről még most nem tudunk.
Szerintem ő jól érzi magát itt és szerintem Kielel anyagilag is fel tudjuk venni a versenyt úgyhogy csak rajta múlhat!Mellesleg itt van a mentora ahogy ő mondta példaképe is .Szóval semmi oka nem lenne a váltásra!Mellesleg ha minden igazolás akit rebesgetnek itt köt ki akkor 23 vagy 24 re egy ütőképes csapat lesz itt.Úgyhogy jövőkép se néz ki rosszul a csapatnál.
Ha Corralest nem sikerülne megtartani akkor az a vezetőség és főleg Grande nagy balfaszsága lenne!ebben az esetben egyik sem állna meg elöttem az biztos!Corrales a Vp jelenleg legnagyobb értéke…☝☝☝
Még, hogy akarta?! Egy ideig úgy nézett ki, hogy már szezonközben távozik... Aztán az EB után láthatóan változott Mahé helyzete a csapaton belül. Reméljük marad.
"Bástya "nem gondolod kicsit nagy az arc?Miért is kéne itt bocsánatot kérni mert húztam itt sok ember agyát a szövegeddel? Egyébként még semmi sincs bejelentve kézpénzt nem kell venni semmire "Bástya"
Nem egy szimpatikus játékos, de ezt nagyon rossz nézni, remélem látjuk még a tőle megszokott szinten játszani.
Egyébként nem rossz előjelek ezek, Kielbol kiesett a 3 legjobb jatekosbol 2, a Kielce a hazai eredményeik alapján eléggé hullamvolgyben lehet. A Barcarol nem sokat tudok, de ők amúgy se voltak idén olyan lehengerlok, mint szoktak. :)
Pár hete én is ugy voltam a Veszpremmel, hogy esélytelenek nyugalma, mostanra simán adok nekik is 25%-ot, sőt. A Kiel sztem kiszallt a bulibol, örülnek, ha befutnak 2. helyre a bundasban.