Keresés

Részletes keresés

Mityu Creative Commons License 2017.09.01 0 0 840

Mondom, tökéletesen megragadtad a lényegi részt! :D

Tőled nem is számítottam másra. :D

Csupán azért nem tudok rá féltékeny lenni, mert ugyan oda én is eljuthatok, ha akarok. :)

Viszont nekem pl. effektíve eltérnek az ízlésem, az érdeklődési köreim, a hobbijaim:

sem a lambók, sem a bohóc öltözködés, a kinek van drágább öltönye, órája, egyéb miegymása verseny
sem érdekel. Már ezekkel az Amwayben sem tudtak motiválni. :)

Sokkal jobban érdekel pár egyéb hobbi, sokkal jobban megmozgat egy 50-60 éves Citroën, vagy akár egy 30 éves Lada. :)

De éppen az aktuális márka, ami használatra érdekel az bizony a BMW. Mert sokkal több benne az elegancia, és még van némi kiállása is. :)

De megnéztem a fertőrákosi hiperszuper gyorsulási versenyt is, ott is láthattam szipi-szupi gépállatokat. :)

A Lamo speciel abban a dizájnbuzi formában nem mozgat meg. :) Rettenetesen műanyag játékautónak hat számomra. :)

Előzmény: Rainmanus (839)
Rainmanus Creative Commons License 2017.09.01 0 0 839

"hogy szerencséje volt nem tudása,"  Ez puszta féltékenység, mert neked meg tudásod van, de nem volt szerencséd és nem jutottál el oda, ahová Miklós eljutott... 

Előzmény: Mityu (838)
Mityu Creative Commons License 2017.09.01 0 0 838

Látom felfogtad a lényeget. :D :D :D 

Előzmény: Rainmanus (837)
Rainmanus Creative Commons License 2017.09.01 0 0 837

"mert mozgok néha napján olyan körökben, ahol Miklóskát zsebretennék a Lamojával együtt"

Szerinted ettől a kijelentésedtől ő rosszabbul alszik? Ez olyan gyerekes volt, hogy de az semmi, mert az én haverom erősebb...

Előzmény: Mityu (835)
Mityu Creative Commons License 2017.09.01 0 0 836

S mégvalami:

Azt is átlátom, hogy ezek a komolyabb pénzemberek, akik nem MLM-ből hoztak össze pármilkót
kevésbé szenvednek bizonyítási kényszer nevű betegségben.

Nem lobogtatják be senkinek a párszázezres karórájukat, nem villantanak semmiféle csili-vili Ferrárit, Lambót, 
tengerpartról se szkájpolnak az osztályvezetőknek, hogy lám, akár te is meg tudod csinálni!

Nem villantanak be álomutazásról videót. :)

Mégis van aki a környezetemben több lakással rendelkezik, amit bérbead. Mellette piacozik, és kiröhög az MLM-esdi hálózatoddal együtt. :)

Előzmény: Mityu (835)
Mityu Creative Commons License 2017.09.01 0 0 835

Olyantól nem elvárható, akinek legalább egy alapvető pénzügyi-, vállalkozás ismeretei sincsenek meg. :)

Azt hiszi, hogy mond valami jólcsengő szakmainak tűnő valamit azzal bármit bizonyított a tekintetben,

hogy pénzügyi zseni, befektetésmágus. :)

Aztán kiderül, hogy a világ más pontján, másféle környezetben másféle működés, pénzügyi kultúra is létezik. :)

Ezért vakaródzom B. Miklós előadásaitól is, mert lesír róla, hogy szerencséje volt nem tudása, s most el akarja

önmagával, a környezetével hitetni, hogy mekkora bizniszmanus. :)

Ehhez kellenek számára a Lambók mutogatása, a tengerparti idétlen bohóc vigyorgásai. :)

Lehet mondani, hogy csak irigylem. El kell oszlassam ezt a teóriát, nem irigylem, hanem átlátom. :)

Azért látom át, mert mozgok néha napján olyan körökben, ahol Miklóskát zsebretennék a Lamojával együtt (ha má' hencegni, villantani kell).

(pl. Malév volt orosz tulajdonosai.)

De egy állófogadásra már nem biztos, hogy beengednék. :)

Előzmény: Replay (834)
Replay Creative Commons License 2017.08.31 0 0 834

De ő kivastagítva leírja ezt a mondatot: "Az mlm-et a vagyon teremtésére, a befektetéseket pedig a vagyon megtartására használják.", mintha más mlm-n kívüli valaki ezt nem tehetné meg és csodálkoznak, ha bullshitnek nevezzük a szöveget. Ráadásul nagyon kis %-uk az, akik ténylegesen vagyont tudnak teremteni belőle. Hiába keres valaki havi 1 millió forintot itthon, az abból vagyont nem nagyon fog tudni teremteni, legfeljebb arra elég, hogy jól megéljen belőle. De mint tudjuk némelyeknek még ezt a pénzt sem sikerült sok év alatt összehozni.

Meg ez is: "nem a befektetéseik profitjából tesznek újabb befektetést, hanem mlm-ből származó bevételből." És akkor ez olyan nagy szám lenne? Ezt ugyanúgy le lehet írni: az mlm-n kívüliek nem a befektetéseik profitjából tesznek újabb befektetést, hanem az eszükkel, tehetségükkel, munkájukkal stb. megkeresett bevételből.

Előzmény: Mityu (812)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.31 0 1 833

"Tudjátok, mennyit keresek én? Höhöhöhöhö!...Hát nézzétek mán meg, hát mindenki láthassa...a cipőfűzőmet Texasban vettem, onnan való még a szmoking, a viking, a puding...MI...ÉRTELME...VOLNA...MÁSKÉPP...ENNEK...AZ...EGÉSZNEK?"

Előzmény: Párizs73 (832)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.31 0 1 832

"Hellóvezetők, Dzsémsz vagyok, helló-helló-álóóóháááá! Mindenkit üdvözlök erről a gyönyörű helyreől, el sem tudom mondani, mennyire fantasztikusan érzem itt magam! Itt ülök csillámló sziklafalon, jobbról bükkfaerdő, balról makkfaerdő, mögöttem a rekettyés, kezemben a kaktuszpálinka a kukaccal, mármint nem az enyémmel, neeem-neeem, höhö-hehe, fürdök a tengerben, mellettem hű kopóm, s a víz közben csendben nyaldossa a...tudsz követni? Egyszóval csodálatos és fantasztikus itt minden, ezért hát csak azt tudom üzenni, dolgozzatok csak tovább, meg még tovább, meg még tovább, legyetek gyémántok, jó munkát, sziasztok!"http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=143350711&t=9015742

Előzmény: Párizs73 (831)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.31 0 0 831

Ezek sem erőemelők, csak MLM.sek akik Barcelonából üzengetnek a nyájnak. Kész röhej: https://www.youtube.com/watch?v=xJhtUUs9xB8

Előzmény: Replay (828)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.31 0 0 830

Nem jellemző. Inkább MLM műfaj.

Előzmény: Replay (828)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.31 0 0 829

A helyzet az, hogy én soha nem találkoztam egyetlen fórumozótárssal sem. A kilétemet sem fedem fel, tehát  inkább próbálkozz a  szkander magyar bajnoksággal.

Előzmény: Rainmanus (826)
Replay Creative Commons License 2017.08.31 0 0 828

De valami egzotikus helyről a medence mellett ülve…   :)))

Előzmény: Párizs73 (825)
Replay Creative Commons License 2017.08.31 0 0 827

"Vajon musaicnak is voltak előfizetői? :-DDD"

Persze, meg központnak és inversionnak is.

Előzmény: ásítósmacska (815)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.31 0 0 826

Ahogy a havernőd mondaná: ne maszatolj! Veled szkanderoznék! HA erős ember vagy, akkor biztosan nem ijedsz meg egy ilyen megmérettetéstől!

Előzmény: Párizs73 (822)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.31 0 0 825

Linkelj nekem olyan videót amelyen kifejezetten erőemelők prédikálnak a hitről.

Előzmény: Törölt nick (818)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.31 0 0 824

Novemberi még készülhetsz, ha ahhoz a sportághoz van kedved. Majd nézem a szövetség honlapját, hogy  hanyadik lettél.

Előzmény: Párizs73 (823)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.31 0 0 823

Szeptember 02-11 – Szkander Világbajnokság Budapest
Október 14         – Judgement Day Szkander Világkupa Budapest
November 25  – Szkander OB Csáfordjánosfa 

Előzmény: Párizs73 (822)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.31 0 0 822

Náluk lehet érdeklődni. Sok sikert a Magyar Bajnokságon: http://www.armwrestling.hu/

Előzmény: Rainmanus (821)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.31 0 0 821

Egy szkanderban benne vagyok! (  ja ugye, akkor megint ismételhetem magam, mert elfelejtetted, hogy nem nézek ilyen előadásokat!!) Tehát rajta!

Előzmény: Párizs73 (820)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.31 0 0 820

Indulj el egy erőemelő versenyen és mutasd meg, hogy motivációs dolgok segítségével milyen súlyokat tudsz emelni. Akár ezer féle motivációs előadást meghallgathatsz előtte. Lehet a motiváltságodat, hitedet látva önmaguktól megemelkednek a súlyok. Egy MLM-snek semmi nem lehetetlen, tehát hajrá.

Előzmény: Rainmanus (819)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.31 0 0 819

Lehet, hogy ő csak a vízhordó fiú volt..esetleg a krétát készítette oda, hogy ne csússzon a kéz.. akkor honnan tudná mi az a hit....?

Előzmény: Törölt nick (818)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.31 -1 0 818
Előzmény: Párizs73 (816)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.31 0 0 817

Miért ne hihetnék el? Nincs abban semmi rossz!

Előzmény: Párizs73 (816)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.31 0 0 816

Álmok. Elhiszik, hogy Ők gazdagok lehetnek. Ez az MLM-ben  Hit  dolog.

Előzmény: ásítósmacska (815)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.31 0 0 815

Félelmetes, hogy nem képesek kívülről látni magukat.... :-DDDD

És mi vagyunk a hibásak - akik tükröt tartunk eléjük.

LOL

Vajon musaicnak is voltak előfizetői? :-DDD

Előzmény: Mityu (811)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.31 0 0 814

Én sem mondtam. Azt kérdeztem, hogy Ő miért tudna több pénzt keresni a Rainba, mint a Nuskinban?

Előzmény: Rainmanus (813)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.31 0 0 813

Nem azt mondtam! ő itt többet keresne, min én ott!

Előzmény: Párizs73 (808)
Mityu Creative Commons License 2017.08.31 0 0 812

Ez így van. Szép kis névsort tudnék összeállítani. Kezdve Abramovics ikrekkel, folytatva évek óta piacozós barátnőmmel... :)

Előzmény: Replay (751)
Mityu Creative Commons License 2017.08.31 0 0 811

Nem is olyan rég még azt olvashattuk, hogy nem tőle vásárolnak, nincsenek is vásárlói, nem kereskedik.

Előfizetői vannak!

Attól meg vajon hogyan lett az passzív az a jövedelem, ha a vásárlókhoz el is kell jutni? :D

Erről írtam azt, hogy ez olyan messze van a passzív jövedelemszerzéstől, mint Makó attól a nagyon 
messze lévő várostól... :D 

S akkor csodálkozunk azon, hogy az MLM-ben nem kevesen hallják ki ezeket az apró szarkavarásokat. :)

Előzmény: ásítósmacska (718)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!