Mondom, tökéletesen megragadtad a lényegi részt! :D
Tőled nem is számítottam másra. :D
Csupán azért nem tudok rá féltékeny lenni, mert ugyan oda én is eljuthatok, ha akarok. :)
Viszont nekem pl. effektíve eltérnek az ízlésem, az érdeklődési köreim, a hobbijaim:
sem a lambók, sem a bohóc öltözködés, a kinek van drágább öltönye, órája, egyéb miegymása verseny sem érdekel. Már ezekkel az Amwayben sem tudtak motiválni. :)
Sokkal jobban érdekel pár egyéb hobbi, sokkal jobban megmozgat egy 50-60 éves Citroën, vagy akár egy 30 éves Lada. :)
De éppen az aktuális márka, ami használatra érdekel az bizony a BMW. Mert sokkal több benne az elegancia, és még van némi kiállása is. :)
De megnéztem a fertőrákosi hiperszuper gyorsulási versenyt is, ott is láthattam szipi-szupi gépállatokat. :)
A Lamo speciel abban a dizájnbuzi formában nem mozgat meg. :) Rettenetesen műanyag játékautónak hat számomra. :)
"hogy szerencséje volt nem tudása," Ez puszta féltékenység, mert neked meg tudásod van, de nem volt szerencséd és nem jutottál el oda, ahová Miklós eljutott...
Azt is átlátom, hogy ezek a komolyabb pénzemberek, akik nem MLM-ből hoztak össze pármilkót kevésbé szenvednek bizonyítási kényszer nevű betegségben.
Nem lobogtatják be senkinek a párszázezres karórájukat, nem villantanak semmiféle csili-vili Ferrárit, Lambót, tengerpartról se szkájpolnak az osztályvezetőknek, hogy lám, akár te is meg tudod csinálni!
Nem villantanak be álomutazásról videót. :)
Mégis van aki a környezetemben több lakással rendelkezik, amit bérbead. Mellette piacozik, és kiröhög az MLM-esdi hálózatoddal együtt. :)
De ő kivastagítva leírja ezt a mondatot: "Az mlm-et a vagyon teremtésére, a befektetéseket pedig a vagyon megtartására használják.", mintha más mlm-n kívüli valaki ezt nem tehetné meg és csodálkoznak, ha bullshitnek nevezzük a szöveget. Ráadásul nagyon kis %-uk az, akik ténylegesen vagyont tudnak teremteni belőle. Hiába keres valaki havi 1 millió forintot itthon, az abból vagyont nem nagyon fog tudni teremteni, legfeljebb arra elég, hogy jól megéljen belőle. De mint tudjuk némelyeknek még ezt a pénzt sem sikerült sok év alatt összehozni.
Meg ez is: "nem a befektetéseik profitjából tesznek újabb befektetést, hanem mlm-ből származó bevételből." És akkor ez olyan nagy szám lenne? Ezt ugyanúgy le lehet írni: az mlm-n kívüliek nem a befektetéseik profitjából tesznek újabb befektetést, hanem az eszükkel, tehetségükkel, munkájukkal stb. megkeresett bevételből.
"Tudjátok, mennyit keresek én? Höhöhöhöhö!...Hát nézzétek mán meg, hát mindenki láthassa...a cipőfűzőmetTexasban vettem, onnan való még a szmoking, a viking, a puding...MI...ÉRTELME...VOLNA...MÁSKÉPP...ENNEK...AZ...EGÉSZNEK?"
"Hellóvezetők, Dzsémsz vagyok, helló-helló-álóóóháááá! Mindenkit üdvözlök erről a gyönyörű helyreől, el sem tudom mondani, mennyire fantasztikusan érzem itt magam! Itt ülök csillámló sziklafalon, jobbról bükkfaerdő, balról makkfaerdő, mögöttem a rekettyés, kezemben a kaktuszpálinka a kukaccal, mármint nem az enyémmel, neeem-neeem, höhö-hehe, fürdök atengerben, mellettem hű kopóm, s a víz közben csendben nyaldossa a...tudsz követni? Egyszóval csodálatos és fantasztikus itt minden, ezért hát csak azt tudom üzenni, dolgozzatok csak tovább, meg még tovább, meg még tovább, legyetek gyémántok, jó munkát, sziasztok!"http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=143350711&t=9015742
A helyzet az, hogy én soha nem találkoztam egyetlen fórumozótárssal sem. A kilétemet sem fedem fel, tehát inkább próbálkozz a szkander magyar bajnoksággal.
Indulj el egy erőemelő versenyen és mutasd meg, hogy motivációs dolgok segítségével milyen súlyokat tudsz emelni. Akár ezer féle motivációs előadást meghallgathatsz előtte. Lehet a motiváltságodat, hitedet látva önmaguktól megemelkednek a súlyok. Egy MLM-snek semmi nem lehetetlen, tehát hajrá.