Absz egyetèrtès. Fatal bal szèlsô lenne a legjobb az izlandi mellé. Akiket pótolni kellene:
Lékai,Petar,Lauge,Strlek,elobb utóbb Gasi. Beallo poszton (ha jön Fabregas),kapuban ( ha Marat Rodri),jobb lövôben (ha jön Sandell) meg lennènk èvekre. Egy ballövô mindenkèpp szüksèg lenne egy klasszisra ès irànyítóban is.
Descatra énsem cserélném viszont egy fiatal játékosra mindenképp! Sajnos Strlek se az a Strlek aki pár éve volt és már 30 +os igaz szélsőben az még középkor lehet de van (lesz)egy Elisson aki szintén 30+és mellette simán nevelődhetne egy fiatal tehetség .
Strlek is gondolom hazamegy majd miután ki fút a szerződése . Lékai szerintem majd Fradi vagy Tatabányába .Nenadic ha nem lesz nagy forma hanyatlás szerintem még egy kisebb hosszabbítás benne lehet.Mahé na ő egy kérdőjel nekem, a mostani Mahéval mindenképp hosszabítanék kérdés tudja e tartani ezt a formát.
23 lesz lehet a vízválasztó év…fél csapatnak lejár a szerződése!Nilsson is függő szerintem..Lékai szerintem off…Mahé remélem hosszabbít!Simon Pytlick nagy dobás lenne…25 ig szerződése van,de ki tudja mi áll benne!
elég sok mindenki fel lett itt sorolva ebből Descat elvileg kiesett + pletyka szinten azt hallani ,hogy a dán GOG bal lövőjével is felvette a menedzsment a kapcsolatot.
apont ez jutott eszembe, hogy amennyire elővettük Lacit tavaly, annyira jogos most a dícséret. Kikukázta a ballasztot, Fazekas, Sandell, Fabregas az érkezők, ezt azért minden nagycsapatnál elfogadnák.
Corrales szerződése 24-ig szól legjobb tudomásom szerint, fel sem merült hogy el akarnánk adni legjobb tudomásom szerint - nyilván attól is sok függ, hogy ő mit szeretne, de én nem látom rajta, hogy annyira elvágyódna :)
És ha Sandell összejön akkor végre olyan történik ami mostanában nemigen volt .Hogy időben meg tudunk környékezni és szerezni egy top játékost anélkül ,hogy más csapat elhappolná az orrunk elől .Mert nem egy olyan játékos volt akire nem időben léptünk és buktuk is..
Egyébként ha már Grande szóba jött én személy szerint nem bántam volna ha a felfüggesztése az MKSZnél nem úgy végződik ,hogy maradhat továbbra is a posztján. Mert amióta felfüggesztett azóta sokkal több ideje volt tárgyalgatni olyan játékosokkal sikeressen mint pl Sandell, Fabregas vagy akiről még most nem tudunk.
Szerintem ő jól érzi magát itt és szerintem Kielel anyagilag is fel tudjuk venni a versenyt úgyhogy csak rajta múlhat!Mellesleg itt van a mentora ahogy ő mondta példaképe is .Szóval semmi oka nem lenne a váltásra!Mellesleg ha minden igazolás akit rebesgetnek itt köt ki akkor 23 vagy 24 re egy ütőképes csapat lesz itt.Úgyhogy jövőkép se néz ki rosszul a csapatnál.
Ha Corralest nem sikerülne megtartani akkor az a vezetőség és főleg Grande nagy balfaszsága lenne!ebben az esetben egyik sem állna meg elöttem az biztos!Corrales a Vp jelenleg legnagyobb értéke…☝☝☝
Még, hogy akarta?! Egy ideig úgy nézett ki, hogy már szezonközben távozik... Aztán az EB után láthatóan változott Mahé helyzete a csapaton belül. Reméljük marad.