Amúgy nem értem, miért vetted annyira szívedre, hogy a méledre, melyben felajánlottad, hogy a lopósokat inkább puszikkal váltanád ki, nem fogadtam el. ettől még nem kéne itt ellenem szítanod a hangulatot.
Sesnek meg csak válaszoltam a címében feltett kérdésére. ebben mi a baj? :PPPP
A jézusmáriát sajnos nem tudom bevállalni!:-))Egyébként pedig mondom, hogy a szöveged tévesztett meg inkább! Természetesen a beírásom előtt megtörtént a "lekáderezésed":-)
Ezt komolyan gondolod?
A piszénpiszével nem én jöttem elő, hanem, ha jól emlékszem az első néhány jelenkezésem után (a Marika-Karika ciklust én indítottam el) bíztatott Pivovár úgy hogy, "Hajrá Piszénpisze!". Nekem megtetszett és azóta használom.
Pivovárral azóta a "Mellik a legjobb sör" topicban összefutottam néhányszor. Aki kíváncsi a pofázmányomra, ott talál fényképet rólam, ami azt hiszem minden kételyt eloszlat.
magaslaton helyezkedik el az italmérés, ahonnan otthonunkba térni, bizony meredek Izomlázat hoz a Mecsek gyalog a tagomba,
Inni mégis odamegyek, csalogat a Gomba.
(Tudom, a Gomba presszó a Moszkva téren van, de miért ne lehetne a Tettyén is egy)
Na ja! De ott van még a piszénpisze is, így a mérleg a feminin oldalra billen, de én nem is a nicket értelmeztem, hanem a stílust. /Mellesleg bevallom -bár tudom, hogy ez a szó mást IS jelent- hogy én magam is kissé lompos nőszemély vagyok:-))/
Bizonyítékok híján innentôl nem vagyok hajlandó lopósokat írni neked! Az nem pálya, hogy hasraütésszerűen megvádolsz becsületes állampolgárokat!("jössz, asszem, nekem egy lopóssal"...) Ráadásul egy olyan ember, aki az összes rímét egy nagy piros könyvbôl másolja ki, -Dr.Nádfalvy Gyula: Kecskerímek Internetre, Akadémiai Kiadó 1964 Bp.- az inkább húzza meg magát, és tanuljon egy kicsit a jobbaktól! :-)))
Szegény sesre is rárontottál, pedig a birkózós rímének címében utalt rád, ám te -szokás szerint- átsiklottál a lényegen! :-)))