Keresés

Részletes keresés

bokor Creative Commons License 2007.11.25 0 0 89
Az enyém is eská vásárol sokszor. Eljön velem turkálni és ott :-)))
Előzmény: hive (85)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.25 0 0 88
valamikor tuti megyünk, csak még nem tudom, hogy a héten, vagy a jövő héten. Igazából egy következő anyanapra gyúrok már nagyon, mert bár Bori jól elvan vásárlás közben, ha van valami érdekes, amit vizsgálhat, de azért egyedül nyugodtabb a dolog, ráadásul Pantonba is kéne mennem, meg még egy pár helyre, elég nagy körben, tehát mindenképpen jobban jövök ki egyedül. Anyanapra viszont csak szombat esélyes, mert igen minimális az uram szabija (asszem 1 nap, azt meg inkább elrakjuk vész esetére).

Azért kiharcolom valamikor, mert az eredeti 1 nap/hóból még csak 2-t vettem ki (esetleg 2,5-öt), szóval van legalább egy hét szabim :))))
Előzmény: hodográf (83)
Szilva2 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 87

A Katalinoknak sok boldogot, fülük érjen bokáig! :)

Szilva2 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 86

Nem vitatkozásdiból, mert jobban értesz hozzá nyilván, de nekem jobban hajaz arra a gyerekbetegségre, aminek speciel pont nem tudom a nevét. A fiúkat támadja, a nők csak hordozók, és a teljesen egészségeset leépíti kb 10 éves korukra. Készült belőle egy film is, Lorenzo olaja címmel, ami megtörtént esetet dolgoz fel. Biztos emlékszel rá.

Kizárólag azért merek felhozni egy kis elenkezést, mert a nagymamámnak volt SM-je, és egész más leépülési tünete volt ahhoz képest, mint amit a Mikolt leírt. Gyakorlatilag járásképtelenné vált, és úgy terjedt nagyon lassan felfelé. A halálát gyakorlatilag fulladás okozta, legalábbis az orvos azt mondta, mivel egyszercsak lélegezni is képtelen volt. De lehet, hogy csak anyámat ezzel a szöveggel rázták le, szóval tényleg nem értek hozzá, de az elméje nem épült le, hallott és látott rendesen, beszélni is tudott, és a kezeit is egészen jól tudta használni.

Tény, hogy hallottam olyat, hogy már egész fiatalon jelentkezett valakinél ez a szörnyű kór, és a kezénél kezdődött a mozgásképtelenség.

Előzmény: hodográf (57)
hive Creative Commons License 2007.11.25 0 0 85

régen én is nagy turkálós voltam, de az enyémek már sk vásárolnak

ha akarod, szívesen elkísérlek, pár percre dolgozom csak onnan :)))

Előzmény: Törölt nick (81)
hive Creative Commons License 2007.11.25 0 0 84
a Rákóczi - Berzsenyi u. sarkán (pont megáll előtte a fekete hetes)
Előzmény: cicó (80)
hodográf Creative Commons License 2007.11.25 0 0 83
Szólj, ha jössz a városba (Westend környéke előnyben, nagyobb az esély :)) és elkísérlek.
cicó Creative Commons License 2007.11.25 0 0 82

menj el ide, ez vállfás, nem kell húzgálni a rongyokat csak lapozgatni :)

http://www.hadakft.hu/dindex.php?id=52

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.25 0 0 81
Akkor valamikor valaki, aki tud is túrni (mert mint írtam, én ántitálentum vagyok :) ), elkísérhetne :)))))))))))

Na jó, megpróbálom egyedül valamikor. Legfeljebb nem veszek semmit :)
Előzmény: hodográf (78)
cicó Creative Commons License 2007.11.25 0 0 80
Sőt.Van egy kimondottan gyerekcucc turkálójuk a Rákóczi úton
Előzmény: Törölt nick (77)
franciacsibe Creative Commons License 2007.11.25 0 0 79
sziasztok!

Bejelentkezes meg proba....

Itt amugy nincs turkalo, de szerencses helyen elek, van gyerekruhaborze evi egyszer meg jatekborze karacsony elott. Jatekborzen 25 euroert egy hatalmas szatyor jatekot vettem a kolkoknek, 2 tarsasjatek, nagy vontatosauto, lovas barbie, mindkettonek fejenkent 8 konyv, ket kirako, es aprosagok....
amugy is megvannak mar a karacsonyi ajandekok, kiveve a Lovagnak, meg anyosnak, siettunk, mert karacsonyig ez az utolso gyerekmentes hetvegenk, igy tegnap egesz nap a boltokat jartuk.
jo kis dolgokat talaltunk, Lukanak epitkezest daruval, munkagepekkel, rendorautokat, ketoldalas tablat rajzolni (neki szulinapja is lesz, 6-an, igy a tabla meg a rendorautok szulinapi ajandek lesz, meg a kiegeszites az ikeas favonathoz - alagut, valtok), Jessicanak muanayag haztartasi szettet, felmosovodorrel, sepruval, mukodo porszivoval (ezt kerte a telaponak irt levelben) meg egy cd-lejatszot. Luka kap egy nagy biciklit is a Lovagtol, a haromkerekun kezd nevetsegesen festeni :)))
es en is kaptam egy jo meleg kabatot a szulinapomra :)))
hodográf Creative Commons License 2007.11.25 0 0 78
Vannak, bizony. Kriszi törpéjének túrtam már ott zseniális cuccot.
Előzmény: Törölt nick (77)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.25 0 0 77
Vannak ott cuccok ilyen aprókának is, mint a gyerek?
Előzmény: hodográf (76)
hodográf Creative Commons License 2007.11.25 0 0 76
Hada kft nekem is nagy kedvencem :) Magamnak is, de a gyereknek is.
Előzmény: dalia (75)
dalia Creative Commons License 2007.11.25 0 0 75
én egy ideje nagy turkáló mániás vagyok, mióta felfedeztem hada kft. leginkább, de a nagyok, főleg a fiúk ennél finnyásabbak, inkább legyen csak szezononkét két-két ruhadarabjuk, annak a legfrisebb trendet kell képviselniük... de a kiscsajt már oltom be, főleg, mivel pont egy méret vagyunk jelen pillanatban, így egyszerűen vásárolok magamnak, majd nekiadom:) mert örökölni azt szeret:)

az enyémek egyszerűek, még kicsik így nem szólnak bele, leginkább használtat veszek nekik, illetve reneteget örökölnek, hálistennek.
Előzmény: bokor (73)
bokor Creative Commons License 2007.11.25 0 0 74
Jé, most nézem, hogy ez nem a régi topik, hanem az új. És én is tudok bele írni, de fura :-)
Előzmény: bokor (73)
bokor Creative Commons License 2007.11.25 0 0 73

Mi a márkás cucc iránti igényt szigorúan leárazáskor meg turkálóból elégítjük ki :-))

Előzmény: dalia (72)
dalia Creative Commons License 2007.11.25 0 0 72
nálunk úgy van ez a márkás cuccosdi, hogy van egy ésszerű keret egy ruhadarabra, pl. 8000 ft egy nadrágra, és ha ő ennél sokkal drágábba vágyik, akkor két út van elötte, vagy hozzátesz ehhez a spórolt pénzéből, vagy az adott ruhadarabot kéri ajándékba szülinapra/karácsonyra.

(és jéééé, én tudok ie írni? :)
Előzmény: hodográf (27)
hodográf Creative Commons License 2007.11.25 0 0 71
Előzmény: Mikolt (60)
hodográf Creative Commons License 2007.11.25 0 0 70
Bocsi, de dolgoztam kicsit, aztán elmentem én is sürgősen aludni, amíg hagynak :DDD
Előzmény: Mikolt (66)
hodográf Creative Commons License 2007.11.25 0 0 69
Ha ezt pontosan tudnám, Nobel-díjas-lennék :))))
Előzmény: Mikolt (60)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.24 0 0 68
Tanítok kislányt akinek légzőszevi problémái vannak emiatt ,de van barát akinek az ízületeit támadja nagyon aljasul és olvastam valahol van akinek pikkelysömörszerű valamit okoz...alattomos az tuti.
Előzmény: hodográf (55)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.24 0 0 67
Apum 20 éve parkinsonos hamar elkapták,még néptáncra jár,de mostanság romlik 68 éves..nem merek bele gondolni mi lesz később,mindíg nagyon aktív és fiatalos volt ..
Előzmény: hodográf (57)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.24 0 0 66
hodograf, itt hagytal logva, unalmamban ket blogbejegyzest is irtam, de mar muszaj aludni mennem...
Mikolt Creative Commons License 2007.11.24 0 0 65
:)
Előzmény: molloy (64)
molloy Creative Commons License 2007.11.24 0 0 64
Hahó!

Sziasztok, és köszönömnebáncsvirágahozzászólásijogot!
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.24 0 0 63
Köszönke a hozzászólási jogot ..úgy nem is bíztam benne,hogy megjelenik:)) csak próba cseresznye a lapon megpróbáltam .:))
Előzmény: Törölt nick (61)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.24 0 0 62
koszi Nebancsvirag a hozzaszolasi jogot:)
Előzmény: Törölt nick (61)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.24 0 0 61
Kop-kop.Mit illik mondani?
Mikolt Creative Commons License 2007.11.24 0 0 60
na de mitol? nem az idegsejtek azon reszeinek pusztulasatol?
Előzmény: hodográf (59)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!