MÉGIS KINYIT MA A JEGYPÉNZTÁR a PVSK-Albacomp meccs előtt!
Akinek még nincs belépője, és szeretné a helyszínen látni a találkozót, próbálkozhat 17 és 18 óra között a Sportcsarnok pénztárainál, mert ami nem figyott el jegy, azt eladják a mérkőzés előtt!
"MÉGIS KINYIT A JEGYPÉNZTÁR HOLNAP A PVSK-ALBACOMP MECCS ELŐTT!!!
Most kaptam információt arról, hogy csütörtökön 17 órától mégis vehet bárki belépőt a PVSK-Albacomp kosárlabda bajnoki elődöntő negyedik mérkőzésre! Mindennek közlésére a pécsiek szakmai igazgatója (vagyis Stole) és szakosztályvezetője kért meg. Vagyis akinek még nincsen belépője, és szeretne a helyszínen szurkolni, az még próbálkozzon be 17 és 18 óra között holnap a jegypénztárakban, mert az el nem fogyott jegyeket ott fogják árusítani!!!!"
Nem tudom, szerintem félrelőttél, nem hiszem, hogy az ide írók közül lett volna valaki. Szerencsés vagyok, én leszek a holnapi meccsen, de nekem teljesen mindegy ki fog nyerni. Na jó, egy esetleges pécsi győzelemnek jobban örülnék, az biztos... :-)
Kaposvári "kollega" befenyített minket, az Alba-honlapon, de nagyon: :-)))
"nagyon remélem minnél többen eljötök Kaposvárra és megtudjátok mi az a utálat mert amit a pécsiekkel csinálni fogunk hangulatba azt megemlegetitek!!! csak én vettem 5 dudát és minden kaposvári készül holnapra és minden pécsi!! most meglátjátok mi az a szurkolók közti barátság nektek csak ellenfeletek van nekünk nem!!!"
Ha olvassa a topicot, akkor megnyugtatom, hogy természetesen megyünk, sőt sokan megyünk!!
Simi! Csak úgy mellékesen megkérdezem, milyen doktor leszel? Szülész-nőgyógyász, fogorvos, vagy esetleg olyan, mint akik az NDK-s átléta nőket(?) kezelték? :))
Szép dolog a lokálpatriotizmus, de egyelőre A-csoportos csapatot terveznek Kovács Laciék. Említettek fizikai paramétereik alapján nem ütik meg ezt a nívót.