Ma lett lefestve a Pro-Line 815-ös módosított doboza. Holnap veszem meg hozzá az alumínium profilokat, és a sarok védő vasalatokat is. A lábait még függőben hagyom, de nagy valószínűséggel fix gumilábakon fog állni. A 40cm-es mélynyomó is készen van. Már csak a motorok összerakása, a keresztváltó tekercseinek a válogatása, és mégy egy pár apróság van hátra:-) Szerintem két héten belül működni fog a hangfal. Kép majd lesz, ha már "pofásodik a láda.
Ma lett lefestve a Pro-Line 815-ös módosított doboza. Holnap veszem meg hozzá az alumínium profilokat, és a sarok védő vasalatokat is. A lábait még függőben hagyom, de nagy valószínűséggel fix gumilábakon fog állni. A 40cm-es mélynyomó is készen van. Már csak a motorok összerakása, a keresztváltó tekercseinek a válogatása, és mégy egy pár apróság van hátra:-) Szerintem két héten belül működni fog a hangfal. Kép majd lesz, ha már "pofásodik a láda.
Egy extra XB, teljesen más billentyűzettel, ami hasonlít az eredeti Hammond mechanikájához, ugyanis fémen van a műanyag.
2×9+2 húzókészlet, perka, vibrátó...
Extra: hátul 11-es lezlialjzat szintszabályzóval, line in, mikrofonbemenetek (a 2-2 üres jack aljzat), komplett szinti, automata, szekvenszer, és egy 2×50W kétutas beépített fadobozos hangrendszere megegyezik a 2101 lezliével ami miatt kb. 30kg.
Ekkorát és így, csak nagyszekrényes digitális zongoráxólnak.
Karcmentes, hibátlan, Bp-en van. 2K Eu alatt valamivel.
Az a három kerek alul valójában három villanymotor áramtermelő üzemmódban. (a középső épp állt) A fogaskerekek 1939-esek, német gyártmányúak, a generátorok 1956, Ganz. Szóval ez is hajthatja a Lezli és a TG motorjait.
Azt nagyon megköszönném. Sajna nem lehettem ott, mert pl. az alábbi, OFF-nak tűnő helyekt jártam-uk végig a hétvégén. Viszont annyiban ON, hogy nélkülözhetetlen minden Hammond számára :-)
Egy vidám kortörténet. A videókig dívtak a szexlemezek. Itt meg a hatvanas években ráadásul Hammond hangjára kéjelegnek németül, franciául, szóval jópofa! :-)
El olvastam a cikket. Eléggé meggyöző volt. Azért egy kérdésem lenne, hogy a csodába tudnak az ECC83-nak a bemenő 9V tápból 250V anódfeszültséget előállítani? Persze a fűtést azt simán!:-)
Szép ez a kerek forma, de már az M1 is örökké ki akart csúszni a kezemből. Kifejezetten felüdülés volt utána az Ensoniq a szögletes, élesebb oldalával. na azt meg lehetett fogni.
Kemény zongorabillentyűvel nem lehet orgonálni. Nem is erőltették :-)
Az az egy cső ott baloldalt... végülis betettek egy mindennapos kis preampot mókusvakító helyzetben.
Ilyen gomb volt szinte minden 20 évvel ezelőtti cuccon a Korgon kívül is, pl: