Keresés

Részletes keresés

Vadsuhanc Creative Commons License 2001.11.28 0 0 809
valamai nem stimmel. nem tudok simán beírni, csak, mondjuk, harmadikra,. és az sem biztos. ez így nem jó...
Nedda29 Creative Commons License 2001.11.28 0 0 808
Nakérem.
Jónagyot!
Ladysokkk Creative Commons License 2001.11.28 0 0 807
Szervusz király!:-)
Vadsuhanc Creative Commons License 2001.11.28 0 0 806
Furagyerek, látod ezt? nem érdekelsz te már senkit. :-)))) micsoda világ ez.....
Előzmény: Ladysokkk (804)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2001.11.28 0 0 805
Kedves retix,

ha módomban állana, akkor már működne, de sajnos nem áll módomban, mivel mint említettem, nem dolgozom ott lassan egy éve... úgyhogy a sporteszközt inkább az ott dolgozó, Cseri Mihályhoz hasonló nevű emberke irányában javasolom alkalmazni.

Amúgy meg nem szerzem meg neked azt az örömöt, hogy idegeskedjem miattad! :-P

aVi: a 800-ért nem haragszom, az ezerért haragudnék... :-)

Szép napot mindenkinek!

Előzmény: retix (803)
Ladysokkk Creative Commons License 2001.11.28 0 0 804
retix, te nem változol..:))
Yogiról nem tudsz semmit? Nagyon rég nem láttam.

Szamika:-))*** Teljesen jó az itt megadott címem, nem tudom, miért emleget illegálist:-)A fríméles viszont feltétlenül él, mert oda megkaptam a méled:-)

FruFru:-))) Récsöl is jön majd?

retix Creative Commons License 2001.11.27 0 0 803
Zorró!
Szó, szó, szó.
Nagy szégyened lesz, ha valaki más, akit tényleg érdekel a láda, megcsinálja az új felületet. A Népszabi helyreállítása kb. 1 álkemény napba kerülne... Ha tényleg volna hozzá kedv. És nem csak a szád járna. Ezért van kilátásba helyezve a sporteszköz. Szóval ne dumálj, hanem intézkedj, ha valóban módodban áll intézkedni.
És ha idegesítelek, hát az meg még jó is nekem.
Edonit Creative Commons License 2001.11.27 0 0 802
Mostanrámcéloztál? :) szervusz. Ezer éve..najó,csak másfél...
Előzmény: 1. Szami (788)
FallenAngel Creative Commons License 2001.11.27 0 0 801
Na, hát az sem baj! :))))
Előzmény: aVi (800)
aVi Creative Commons License 2001.11.27 0 0 800
Hihi, most meg elvetted Zorro elől a szép kerek számot... Na, majd kapsz te holnap tőle :-))
Előzmény: FallenAngel (799)
FallenAngel Creative Commons License 2001.11.27 0 0 799
Nem baj! :)))))
Előzmény: aVi (798)
aVi Creative Commons License 2001.11.27 0 0 798
Jaaj, olyan szépeket írtál... szinte meghatódtam :-))
Előzmény: FallenAngel (797)
FallenAngel Creative Commons License 2001.11.27 0 0 797
Óceánmély tisztelettel és nagyon nagy szeretettel köszöntök mindenkit. Azokat is akik "nevet cseréltek" meg akik saját nevükkel vannak itt! :-) Nincs amiért itt neveket felsoroljak hogy kiket üdvözlök, mert egyforma szeretettel gondolok mindenkire közületek. Persze voltak olyanok akikkel többször sikerült találkozni a távolság ellenére is. Ezek persze többek mint "találkozások", ilyenkor kegyetlen az elvállás, talán ezért is nem jelentkeztem eddig itt ebben a memo-ládában, nem szeretnék megint szétválni tőletek és ez nem is fog megtörténni éppen ezért "csak" köszöntelek Benneteket és esküszöm, ahogy sikerül végre kijutnom valamikor oda Hozzátok részt veszek azon a bizonyos CP-n, de lehet, hogy inkább FP (ForumPoint) lesz?! :-) Beszélek itt Katája és Lucky nevében is természetesen! Üdvözletem mindekinek, Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Tájtáj

Vadsuhanc Creative Commons License 2001.11.27 0 0 796
konkrétan egyikben sem tudok segíteni, de az akció tőlem mehet. :-)))
Előzmény: Edyt (787)
Vadsuhanc Creative Commons License 2001.11.27 0 0 795
hát csak rikkantsál! csak aztán ne csodálkozz, ha megjelennek fehér ruhás erős bácsik, és rád adnak egy, a mai divatnak nem éppen megfelelő kabátkát. de szerintem ne tiltakozz, mert akkor csak rosszabb lesz. :-)
Előzmény: FuRFuR (793)
Vadsuhanc Creative Commons License 2001.11.27 0 0 794
jól van, látom te sem leszel már normálisabb ebben az életedben. :-)
Előzmény: FuRFuR (792)
FuRFuR Creative Commons License 2001.11.27 0 0 793
...egyébként meg közben rájöttem, hogy olyan kifejezés, hogy "teljes torokból" nincs is...
szóval teli torokból és teljes hangerővel akarok rikkantani...
Előzmény: FuRFuR (792)
FuRFuR Creative Commons License 2001.11.27 0 0 792
Nem jó az, ha állandóan szem előtt van az ember. Egyébként meg a 91-esen gyakran előfordulok, és folyton várom a pillanatot, hogy meglássalak, és teljes torokból elrikkanthassam magam: "Szervusz Vadsuhanc!" :-)
Előzmény: Vadsuhanc (789)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2001.11.27 0 0 791
SZervusz király!

Felvetés jogos, intézkedést megkezdem...

Előzmény: Vadsuhanc (790)
Vadsuhanc Creative Commons License 2001.11.27 0 0 790
jut eszembe. akartam már korábban is mondani, hogy neked, mint topic gazdának meg kellene szervezned a valós világ beli találkozást is. megkönnyíti a dolgodat, hogy most mindenki be van indulva. siker az aztán lenne.
Előzmény: Fáradt Vándor (783)
Vadsuhanc Creative Commons License 2001.11.27 0 0 789
Now thing.
hogy s mint? rég láttalak, hallotalak, blablabla... :-))) hogyhogy csak most kerültél elő?
Előzmény: FuRFuR (771)
1. Szami Creative Commons License 2001.11.27 0 0 788
Továbbra is szépet és jót mindenkinek. :)

Lédisokkká: Hátszia! :))*** Megérkezett-é hozzád nemisolyrég írt levelem?? :))

Mind: Jó sok mindent SZÖVEGeltetek itt mióta utoljára voltam jelen. :) Gyarapodott a réglátottak létszáma is... :)

Edyt Creative Commons License 2001.11.27 0 0 787
FIGYELEM FIGYELEM!

Nagy keressel forulok hozzatok. Elhataroztam, hogy nem varok, mig a Nepszabadsag ugy dont hogy feltszi a ladat - mert vagy megcsinaljak vagy nem es sosem tudni meddig engedik -, hanem maganakciob kezdve reprodukalom a dolgot.
Ebben kernem a segitseteket.

1. szuksegem lenne a standard (alatalanos) ikonokra es akinek megvan elkuldheti a privat ikonjat.
2. ennel is nagyobb szuksegem lenne egy screenshut-ra (ladazgatas kozben gif/jpg vagy egyeb kep formaban lementett kepernyore), hogy a regi formaban kaphassuk vissza a kis chat-boxunkat.

Tudom, hogy legegyszerubb lenne elkerni a Nepszabitol, de mivel az az o tulajdonuk, nem adjak oda.
Ha segitetek, mindannyiunk karacsonyi - legkesobb ujevi - ajadeka lenne a mi regi jo kis ladikank, amit annyira szerettunk.

A leveleket ide varom:
lada@sz-s.hu

_kezdő_ Creative Commons License 2001.11.27 0 0 786
Szia Kedvesem!:)*************

Jó újra látni...
És remélem mégfoglakazért..:)
Ugye a házasságnak nincs elévülési ideje?:))

Drdrúr: Már épp ideje volt jelentkezni...:)
+ úgy általában a többieknek is:)
Ha lesz valami találkozó, valaki plíz dobjon meg 1 levéllel... nem igérem, hogy el tudok menni, de jólesne:))
/me fáradt, úgyhogy most nem ír többet...

Előzmény: Replay (729)
aVi Creative Commons License 2001.11.27 0 0 785
Nem az a bajom, hogy nagytali lesz, hanem hogy lessz... Na mind1 :-))
De mi az, hogy beakad egy fájl?! A kabátomon a cipzár, az esetleg...

Edyt: írjam a listát, hogy ki tudja bizonyítani, hogy de? :-))

Előzmény: Fáradt Vándor (783)
Edyt Creative Commons License 2001.11.27 0 0 784
Nem is vagy idegesito... :o)))))
Előzmény: aVi (779)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2001.11.27 0 0 783
A nagytali az nem ládás hanem Törzsasztalos (indekszes) lesz... a fájl meg vindóz alatt bármibe be tud akadni aki/ami él és mozog :-)))
Előzmény: aVi (781)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2001.11.27 0 0 782
Hívj fel a mobilomon nyugodtan, fogadóképes vagyok :-) Vagy ha nem szeretnéd személyesen, akkor dzadam@hotmail.com

Amúgy meg igenis idegesít a retix...

Előzmény: Edyt (780)
aVi Creative Commons License 2001.11.27 0 0 781
Engem meg az idegesít éppen nagyon, hogy itt villog, hogy "lessz" egy nagytali...
Meg hogy időnként beakad a lockfile. El tudja nekem magyarázni valaki dióhéjban, hogy mi a fenébe tud beakadni egy fájl?! :-)
Edyt Creative Commons License 2001.11.27 0 0 780
SZIJA :o)
Felid.... ugyan mar... ha csak az nem idegesit, hogy nincs meg hetvege.

Ellenben lenne keresem feled, mail cimed, ami itt meg vagyon adva, az meg elo?

Előzmény: Fáradt Vándor (778)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!