ha módomban állana, akkor már működne, de sajnos nem áll módomban, mivel mint említettem, nem dolgozom ott lassan egy éve... úgyhogy a sporteszközt inkább az ott dolgozó, Cseri Mihályhoz hasonló nevű emberke irányában javasolom alkalmazni.
Amúgy meg nem szerzem meg neked azt az örömöt, hogy idegeskedjem miattad! :-P
aVi: a 800-ért nem haragszom, az ezerért haragudnék... :-)
retix, te nem változol..:))
Yogiról nem tudsz semmit? Nagyon rég nem láttam.
Szamika:-))*** Teljesen jó az itt megadott címem, nem tudom, miért emleget illegálist:-)A fríméles viszont feltétlenül él, mert oda megkaptam a méled:-)
Szó, szó, szó.
Nagy szégyened lesz, ha valaki más, akit tényleg érdekel a láda, megcsinálja az új felületet. A Népszabi helyreállítása kb. 1 álkemény napba kerülne... Ha tényleg volna hozzá kedv. És nem csak a szád járna. Ezért van kilátásba helyezve a sporteszköz. Szóval ne dumálj, hanem intézkedj, ha valóban módodban áll intézkedni.
És ha idegesítelek, hát az meg még jó is nekem.
Óceánmély tisztelettel és nagyon nagy szeretettel köszöntök mindenkit. Azokat is akik "nevet cseréltek" meg akik saját nevükkel vannak itt! :-) Nincs amiért itt neveket felsoroljak hogy kiket üdvözlök, mert egyforma szeretettel gondolok mindenkire közületek. Persze voltak olyanok akikkel többször sikerült találkozni a távolság ellenére is. Ezek persze többek mint "találkozások", ilyenkor kegyetlen az elvállás, talán ezért is nem jelentkeztem eddig itt ebben a memo-ládában, nem szeretnék megint szétválni tőletek és ez nem is fog megtörténni éppen ezért "csak" köszöntelek Benneteket és esküszöm, ahogy sikerül végre kijutnom valamikor oda Hozzátok részt veszek azon a bizonyos CP-n, de lehet, hogy inkább FP (ForumPoint) lesz?! :-) Beszélek itt Katája és Lucky nevében is természetesen! Üdvözletem mindekinek, Vigyázzatok magatokra és egymásra!
hát csak rikkantsál! csak aztán ne csodálkozz, ha megjelennek fehér ruhás erős bácsik, és rád adnak egy, a mai divatnak nem éppen megfelelő kabátkát. de szerintem ne tiltakozz, mert akkor csak rosszabb lesz. :-)
...egyébként meg közben rájöttem, hogy olyan kifejezés, hogy "teljes torokból" nincs is...
szóval teli torokból és teljes hangerővel akarok rikkantani...
Nem jó az, ha állandóan szem előtt van az ember. Egyébként meg a 91-esen gyakran előfordulok, és folyton várom a pillanatot, hogy meglássalak, és teljes torokból elrikkanthassam magam: "Szervusz Vadsuhanc!" :-)
jut eszembe. akartam már korábban is mondani, hogy neked, mint topic gazdának meg kellene szervezned a valós világ beli találkozást is. megkönnyíti a dolgodat, hogy most mindenki be van indulva. siker az aztán lenne.
Nagy keressel forulok hozzatok. Elhataroztam, hogy nem varok, mig a Nepszabadsag ugy dont hogy feltszi a ladat - mert vagy megcsinaljak vagy nem es sosem tudni meddig engedik -, hanem maganakciob kezdve reprodukalom a dolgot.
Ebben kernem a segitseteket.
1. szuksegem lenne a standard (alatalanos) ikonokra es akinek megvan elkuldheti a privat ikonjat.
2. ennel is nagyobb szuksegem lenne egy screenshut-ra (ladazgatas kozben gif/jpg vagy egyeb kep formaban lementett kepernyore), hogy a regi formaban kaphassuk vissza a kis chat-boxunkat.
Tudom, hogy legegyszerubb lenne elkerni a Nepszabitol, de mivel az az o tulajdonuk, nem adjak oda.
Ha segitetek, mindannyiunk karacsonyi - legkesobb ujevi - ajadeka lenne a mi regi jo kis ladikank, amit annyira szerettunk.
Jó újra látni...
És remélem mégfoglakazért..:)
Ugye a házasságnak nincs elévülési ideje?:))
Drdrúr: Már épp ideje volt jelentkezni...:)
+ úgy általában a többieknek is:)
Ha lesz valami találkozó, valaki plíz dobjon meg 1 levéllel... nem igérem, hogy el tudok menni, de jólesne:))
/me fáradt, úgyhogy most nem ír többet...
Engem meg az idegesít éppen nagyon, hogy itt villog, hogy "lessz" egy nagytali...
Meg hogy időnként beakad a lockfile. El tudja nekem magyarázni valaki dióhéjban, hogy mi a fenébe tud beakadni egy fájl?! :-)