De akkor miért nem lehet azt játszani, hogy akinek nem tetszik, az nem hallgatja?
Semmi kifogásom az ellen, hogy véleményezd a klubrádiót. Nem kötelező szeretni. De tegyük fel, hogy nekem meg Budapest látképe nem tetszik. Ez esetben indulhat a szőnyegbombázás? Neked kéne magadba nézni.
Pedig az úgy volt, ahogy írta. Az miért fáj? Hisz, ha elhisszük azt a hazugságot, hogy a rendszerváltás rajtunk, magyarokon múlott, akkor bizony az akkori ellenzéki sajtó tett érte.
A Le Soir című, baloldali liberális irányzatú brüsszeli lap "Orbán Viktor többé nem tudja elhallgattatni a Klubrádiót" címmel számolt be a rádió frekvenciahasználattal kapcsolatos jogvitájáról. A belga lap azt írta, a bíróság a múlt héten megerősítette novemberi ítéletét, amely arra kötelezte a médiatanácsot, hogy hatalmazza fel a Klubrádiót a 92,9-es frekvencia használatára. A Le Soir megszólaltatta Arató Andrást, a Klubrádió vezérigazgatóját, aki szerint "itt az alkalom a békekötésre." (MTI)
Kb 2-400000 kvázi visszatérőnek mondható hallgatóról beszélünk javarészt Budapesten (akiknek egy része Bolgár utáló jobbos)... ők a roppant veszélyesek...
Persze, hogy fosik, az átkosban az ellenzéki média mindössze a sutyiban nyomott szamizdat volt, oszt' mégis bukott a rendszer. Ifjúkommunista emberke tanul az elődök hibájából...:)
Nem vagyok jogész, de sztem emmég nem jogerős, hanem megismételt elsőfok. De tuggyaja rák... Meglepődnék haja Zenemhahaha nem fellebbezne - bára mostani kegyelmi állapotba, mikorisa fijúk lemondanaka regisztrácijó bebetonozásáról, és angyalszárnyakon röpdösnek, bármi lehet...
A Médiatanács akkor kezdett el tüsténkedni 2010 júniusában, amikor 3 részükről válasz nélkül hagyott szerződéskötési kísérlet után 2010 június 23-án megírta nekik a KR, hogy 25-én megkezdené a sugárzást a 92.9-en és abbahagyná a 95.3-on....
Most a klubnak a tiloshoz hasonóan neki kéne állnia önhatalmúlag beszüntetnie a 95.3-on a sugárzást, és 2-3, vagy a válságra való tekintettel 4 tized másodperc múlva adást adnia a 92.9-en.
"Hivatalosan is megküldte a Klubrádiónak a Fővárosi Törvényszék a 92,9-as frekvenciával kapcsolatos második ítéletét. Ebben a bíróság újra kimondta, hogy a Klubrádió nyerte el a 92,9-es közösségi, tehát ingyenes frekvenciát. Az ítéletet itt olvashatják."
Hivatalosan is megküldte a Klubrádiónak a Fővárosi Törvényszék a 92,9-as frekvenciával kapcsolatos második ítéletét. Ebben a bíróság újra kimondta, hogy a Klubrádió nyerte el a 92,9-es közösségi, tehát ingyenes frekvenciát.