A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Nehogymár a ne bírja ki az a szaros ajtó. És ha az ember megbotlik - mert az öregeknél előfordul, ahogy a nem kapaszkodás is - akkor mivan? Rögtön "meg kell halnia"? :S
Azt nem csodálom, hogy ha teljes erőből nekiesik valaki az ajtónak, akkor kinyílik. Ezért kell kapaszkodni. Bár a Localó ajtajainak én se merek nekidőlni. Azért jobbulást a hölgynek.
Kiesett egy idős nő a 150-es buszból menet közben egy kanyarban a Gazdagréti lakótelep közelében szombaton délután; a 68 éves nő súlyos sérülést szenvedett - erősítette meg az MTI információját a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese és a BKV.
Sass Oszkár elmondta, egy 68 éves nő esett ki a járműből, a baleset következtében 8 napon túli sérüléseket szenvedett. Erős János, a BKV fődiszpécsere elmondta, hogy a baleset délután történt a XI. kerület Péterhegyi út és Egér utcai kereszteződésénél lévő kanyarban.
Szerintem is. A 2-es metró felújítása idején volt pl. a Blaha MMM megálló, ahol nem kellett újra megállni a 3. busszal, hiszen éppen azért találták ki, mert a rengeteg busz nem fért volna egymástól.
Ha viszont ez egy végállomáson a leszállóhelyen van, akkor gondolom nem szoktak megállni az első megállótáblánál, Ezt bele kéne venni majd az új FSZU-ba. Viszont nem jártam még az új határ úti részen, így nem tudom ez helyileg hol van és mint le vagy felszállóhely üzemel. A lényeg az, hogy felszállóhely esetében kötelezően meg kell állni elől is.
Amikor kitalálták a MMM (3M-es) megállót, szépen érthetően le is írták, hogy a harmadiknak beálló autóbusznak utascsere után kötelezően meg kell állnia az első megállótábla vonalában. Nem célszerű, nem éehetőség, hanem kötelesség. Nem emlékszem olyanra, hogy kivétel xy megálló.