Elég jó dolognak tartom, hogy több csapat tájáról olvastam, hogy elvileg jövőre nagy, nagyobb szerepet kapnak a fiatal és/vagy magyar játékosok, illetve kevesebb, de minőségibb külföldieket próbálnak igazolni. Hallani ezt Pécsről, Debrecenről, ugye tőlünk is Kaposvárról, Zalaegerszegről és Körmendről természetesen, Szombathelyen már ez volt idén is. Azt hiszem így sokkal "szerethetőbb" csapatok lesznek ezek, szvsz a bajnokságnak is jót fog ez tenni. Az hogy ez a magyar kosárlabdának is jót tesz, az axióma. :) Kívánom, hogy minden csapatnál így alakuljanak a dolgok, és társuljon hozzá siker is, nehogy annak hiánya miatt változtassanak a koncepción!
Szombaton az Alba-Ase szünetében stúdió vendég volt Németh László, és azt nyilatkozta, hogy tervezik, hogy jelentősebb mennyiségű pénzzel jutalmaznák a bajnokság végén a legtöbb magyar játékos perccel rendelkező csapatot. Vagy valami ilyesmi. :) Jó ötlet, ha már az eu-sok számát nem lehet korlátozni.
Igazad lehet... csak gondoltam megpróbálhatnánk leboltolni a Wolves-al az üzletet, de ha nem hát nem... ha viszont viszik Trepit, akkor kérünk még valakit. Mondjuk Ricky Davist - és, hogy nehogy reklamáljanak még odaadjuk nekik Becket! Így már szerintem oké az üzlet!
Valszeg a hónap második felében lesz újabb fejlemény vele kapcsolatban, addig semmi újat nem fogunk megtudni róla. Az én tippem továbbra is az, hogy külföldre igazol, konkrétan Lengyelországba.
Ő is megfordult már párszor a fejemben, de szerintem neki nem az a vágya, hogy hazajöjjön, hanem, hogy végre valami normális európai csapatban játszon. Szerintem ő csak a legeslegvégső esetben jönne haza. Ezért én nem tartom őt valószínűnek!