Ezt beraktam a Femibe , de ott éppen a szokásos téma megy , fenét se érdekli . Én meg szeretném megérteni a dolog logikáját . Hátha itt valaki tudja ....:
Van egy pali , akinek lassan lejár a tartózkodásija . Hosszabbítást szeretne , a Hivatal meg egy NAV-os jövedelem kimutatást 2018-ról .
Ti értitek ezt ? Miért nem az érdekli az Idegen Rendészetet (vagymifenét) , hogy per ma van-e munkája , és mennyi a jövedelme , képes-e abból megélni ? Miért fontosabb , hogy tavaly mi volt ?
Ez totál kegyetlenség a gyerekekkel és az anyával szemben is. :(
Akár ki se kellett volna vegyék a méhét vagy elkötni a petevezetőket, ha a műtét olyan veszélyes (kíváncsi vagyok, hogy ha császározni kellett volna, akkor meg tudták-e volna műteni). Mert direkt Afrikára (meg az elmaradott régiókra) van kitalálva bőr alá beültethető fogamzásgátló is, azt szokták preferálni, mert akkor nem felejtik el bevenni. Van itt a városban is egy afrikai származású nőgyógyász, ő még német nőknek is bebassza ezt a háromhavi szivart a bőr alá vizsgálat nélkül. Aztán utána a trombózis. Meg tök random felírogat hormont annak, akinek nem kell (persze rosszul van), és akinek kéne, annak meg nem. Kutyaütő egy némber, szóval a terheseinknek szoktuk mondani, hogy kihez menjenek nőgyógyászhoz, és ő nincs a listán, ha érted, mire gondolok. ;)
Az esti hírekben volt egy fekete nő , aki 44 gyereket szült , pedig még csak negyven valahány éves . Nyakra-főre ötös ikreket szült , és hiába kérte a dokikat , hogy csináljanak vele valamit . Szerintük nem lehetett , mert életveszélyes lett volna .
Hánemtom' .... sajnos sok nőnek kivették már a méhét , osz' mégis életben maradt .
Képesek vagytok belegondolni lányok ? ....44 gyerek ! ...és harmincvalahány él . Ahelyett , hogy legalább a 20.-nál
önkéntes "szüzességbe" vonult volna , most nevelheti őket egyedül . Látszatra jó karban van , még győzi .
Majd ha te is kénytelen lennél 2 nap alatt ezervalahány számlát exelbe rendezni partnerenként külön-külön , te is eltűnnél (vagy legalábbis nem lenne kedved itt viháncolni ) . Hibakeresésről meg ne is beszéljünk ! Mer' szép vagyok , meg okos is , de nem "hibátlan" .:-D
Ha nem akarok minden nap 3 órányit -pesti dugók- , és 120 km-t autózni (meg egy irgalmatlan összeget a benzinkúton hagyni) , akkor itthon is dolgoznom kell .
Nos, a "hír" szerint te időnként eltűnsz 1-2-3 napra.
És mivel tegnap hétvége volt, adta magát a dolog, hogy vagy szétcsaptad magad (a mai napot a detoxikálóban töltötted), vagy szétcsaptál valaki mást, és akkor a rendőrségi fogdán. :)
Jó, köszi, sztem csak rossz helyen fogtam, mert csak a vatta levétele után láttam, hogy 1 cm-rel arrébb van a szúrás. nem vészes, sztem inkább csak beleképzelek már mindent (zsibbadást inkább, nem fájást). 3 hét múlva vérkép, na, kíváncsi leszek, mit fogok bevonzani. ;-)
Felcsinálta a zagyamat' egy török ügyfél (hülyék , és szarnak az alkotmányra is .... amit elcsesznek , azt meg nekünk kell kitalálni , hogyan lehet helyrehozni , amit majdnem lehetetlen) ... oszt' jól elfáradtam mire felfogta . Rongyosra beszéltem a szám ...
Elég rosszul hangzik! Max. a tűszúrás nyomának volna szabad látszania. Ha nem lesz szebb vagy nagyon fájni kezd, rögtön menj vissza a dokihoz, lehet, hogy csak nem nyomtad elég ideig és alávérzett, de ha mellé ment egy kis vas, az nem jó karma, kisebesedhet.