A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Karinthy Frigyes út -> Budafoki út (Karinthy Frigyes út) Október huszonharmadikai utca -> Budafoki út (Szerémi sor) Fehérvári út (Bocskai út) -> Újbuda-központ.
az őszi szünetben minden nap reggel a 60-ason kiiktatásban ugyana azt a forgalmi t járta a 03-01, na mondom ez frankon innen szerel át tarcsiba el is könyveltem. aztán jött az utsó nap és nem volt ott, hanem egy volvo díszelget, na mondom ilyet hogy minden reggel pont ez a forgalmi döglik meg korán reggel...
Eléggé megfogja a Gyorsforgalmit a KöKinél és a benzinkútnál lévő kihajtó. Mindkét helyen 20-25-tel lehet csak kijutni, ráadásul kb. 3-5 percenként. Ez elég jól feltorlasztja a sort.
Ha Határ út A-peronnál, ha csak két busz lehet a megállóban (optimális esetben) elég lett volna MM megálló is. Valóban egymás után indulnak a buszok , legalábbis este hat után, bár a Gyorsforgalmi szinte minden nap be van állva kifelé, de okot nem látok rá.
Én is meglepődtem de a sofőrt megkérdeztem: a sofőr (állandó tartalékos) és megbeszélte a tartalékkal, hogy bárhova küldi SZ65-el megy a pótlás helyére. Indoka, hogy feljelenetették a birak utasok avval, hogy nappal egy busz U jelzéssel közlekedik. Garázsmenetbe utasokat kell szállítani, és egyéb dolgokat (gyermekszállítás) baromság kiírni. Ez által született ez a döntés és ezért szokott avval a kiírással állni a Nyugatin.
-
MBen: "(mivel van ilyen járata napközben)" - nincs SZ65-ös szolgálati járat.
Az egy dolog, hogy van ilyen munkája napközben, nem is ez volt a kérdés. Hanem, hogy honnan hova? Mert 11-53 között sokféle szolgálatiról hallottam már, meg a 60-asról is, de erről nem.
Gondolkoztam a hozzászólásodon, szerintem Te is gondold át. Itt az volt a kérdés, hogy ki kell-e nyitni a harmadik kocsinak előrehaladva ismét az ajtót. Nos, ha előreáll valaki, akinek 3 perc múlva lesz indulása, mögéje két másik, amelyek 1-2 perc múlva indulnak, akkor ezek kikerülik az elöl állót, mert a bent várakozó busz miatt fizikailag sem tudnak előrehúzni. Ilyeténképpen, bár az eset a tárgyalt megállóban biztosan előfordul, de nem igazán vág az eredeti témához. Ugyanez a taxi esete is, ha elállja a megállót.
De nem csak Erzsébet felső-Vágóhíd pótlás volt, hanem Erzsébetről kifele helytelen vágányon mentek a HÉV-ek. Úgyhogy a 20 perces követésnek is annyi volt reggel...