A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Ahogy a 11172-ben is írtam, ilyenek minden évben vannak/voltak, csak most felkapottabbak lettek ezek is, mert volt egy komolyabb átnevezési hullám. Aztán a média egy része ugrik minden szarra, mintha megint egy hídat és egy fontosabb teret nevznének át...
A Bogdáni úti megálló mindig is Bogdáni út volt, amikor a 6/86 nem állt ott meg, akkor is.
És nem tudom, most miért lett hírértéke minden kissebb átnevezésnek, ezek senkit nem érdekelnek, nem olyanok, mint a Moszkva tér -> Széll Kálmán tér és tsai. Például a megálló neve, ahol én leszállok a 218-asról, 4 év alatt negyedszerre változik(Sorompó->GDF->Harsány lejtő->Kocsis Sándor út), és? Ilyenek mindig voltak...
Maga a járat felesleges - ember nehogymár ne tudjon felsétálni 50 métert a lakótelepre. Inkább a 146A vonalat kéne sűríteni, vagy a 46-ost arravezetni mert aki ott lakik az csak a Cinkotai út irányába tud kijönni busszal 8 és 15 óra között.
Vagy a 162A-nak mi érteleme? Sűrítsék a 162-est és Keresztúron kapjanak 5 perc tartózkodást.
A 36-oson egy Kossuth Lajos utca van, a többi kiegészítéssel, utalva az elhelyezkedésére (ugyanígy a 146-ason és a 151-esen is, közel fél éve). Ha egyszer Keresztúron lesz Fő tér nevű megálló és végállomás, az városrésznévvel együtt lesz, tehát jól meg lehet különböztetni az újpalotai Fő tértől.
Hihetetlen fantáziadús elnevezés... Fő tér. Állítólag rengetegen szavaztak rá, meg már sokan így hívták... Hát, én két éve élek Keresztúron, és mást sem hallok, mint "Elág"... :)