A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Én úgy tudtam, hogy a hosszabb időre leállított / kibelezett kocsik sorát hívják dögsornak. Ilyen pedig van Óbudán - bár az igaz, hogy néhány olyan kocsi is van ott, ami csak pár hetet áll.
A 18-17 mellett is olyan kocsik állnak, amik hosszabb időre le vannak állítva.
Szerintem a selejteknek ehhez nincs is közük, mert az, hogy melyik kocsi lesz selejtezve, előre sosem tudható pontosan.
egyetlen egyszer se tapasztaltam ilyet. őszintén szólva még olyat is ritkán, amikor három kocsinak kellene egyszerre ott lennie.
olyan lehet, hogy valaki elindul időben a tárolótérről, majd mondjuk a gyalogosok vagy más miatt nem tud időre beállni a treffre. ekkor viszont értelemszerűen nem is tartja föl a mögötte lévőket, hiszen rögtön megy.
százszor normálisabb ez a végállomás, mint a köki volt.
Még ma is Felszabadulás tereznek. Jó eséllyel még évekig Moszkva tér lesz, de lesz akinek még 20-30 év múlva is. Annyi változást zúdítottak most az emberekre, hogy képtelenek követni, többek közt én sem tudok mindent követni.
Láthattam őt a Köki felüljárón tegnap délután-estefelé? :)
Fontos a tábla, tudom én, de az még annál is fontosabb, ha jön valami, és például a 162-esen nincs 24 perces luk. Táblát nem követeltem volna, ha pótolják...:)
Azt akkor szokták mondani ha egy kocsit valamilyen meghibásodás miatt leállítanak akár hosszabb időre. De ez lehet bárhol a gar. területén lehet a kisudvaron is vagy a 2-es és 4-es sorban is.
A 18-17 a 2-es sorban áll(t) de az nem dögsor. Óbudán nincs ilyen! Csak azért nem hívják dögsornak mert pár hónapra leállítják a kocsikat. Azok nem selejtek!