A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
16-05: Motorja igen erőtlen és lassan is megy 4-esbe nemigen szokott felváltani, bár ha fel is váltott igen későn. Hangja viszont isteni mint mindig és műszakilag is viszonylag jó állapotban van.
04-28: Na ez viszont ment mint a rakéta, Ok tudom nem egy 16-05-öz kéne hasonlítani :)
16-46: Volános hang nagyon nem illik rá, a régebbi sokkal jobb volt neki, amúgy jól megy és végre nem füstöl már annyira
17-71: Első ajtó fölé kapott szép kis fekete délpesti számokat :). Kicsit halk a motorja de nem erőtlen.
17-77: Ővele rég mentem már így örültem ,hogy tegnap ő jött nekem, átlagos kocsi
GNX-341: Vele nem utaztam de ahogy kinéz az egyenesen siralmas... Nem tudom hol és mikor csinálták, de össze-vissza van tagelve az egész busz.. (szintén a DiPe WST-kel)
ma is volt egy ilyen átszerelés (?), mégpedig ha jól láttam, az FLR-745 személyében. Boráros tér felé utasokat nem szállított, visszafelé pedig 23-asként jött ugyanabban az időpontban, mint amikor tegnap.
aztán Baross utcánál félreállt valami hiba miatt (szerintem ajtóhiba volt), utasokat leszállítatta a sofőr, majd kis állás után továbbment, gondolom a garázs felé.
Hmm, nekem hétfőn gond nélkül sikerült bejutnom hozzá. (A portással nem is találkoztam. :-P) Csak az aksinál hiányzik a szoknyalemez. A 2. ajtaját (végre) kiékelték, így mostmár sehol sem lehet csak úgy felszállni a buszra.
17-85 vsz, kerékfény, kék fényezésbe főleg a tengelyeknél belegányolva, de azon kívül is itt-ott, ezüst maradt. Fényezés leírását csak a homlokfalra és az ajtótlan oldalra tessék érteni, csak azt láttam. Egyébként 23-as volt de.
Hmm, állítólag ki van adva, hogy 01-03-at nem lehet közelről nézegetni, meg fényképezni. A portás mondta. Bár ahogy elnéztem, már nem is lenne mit fényképezni rajta. Bontottak rajta (az oldalából egy kis részt). Egy autodelt azért csináltam kerítésen kívülről, de csak azért, hogy ez látszódjon rajta...