A szédült öcsém jól megígérte nektek a mosolygós Alindát aztán nem tette fel a képeket. Örülök hogy valakinek sikerült! És azért is örülök mert az én kedvenc nőm se tűnt el a Miértből!!!!!!!(Pedig egyre kevesebb a lány) Kár hogy a maiban keveset beszélt. Pedig a múltkor eléggé beolvasott Kossuthnak. Lehet hogy azért nem hagyták most beszélni. Alinda meg tényleg az egyik legjobb riporter , nőnek se rossz de nekem a vállig érő haj jobban bejön Meg AZ a váll. :)
nyilván közrejátszott a műsorkészités költségének csökkentése is. nagyon jó beszélgetős műsorai vannak, ismert és kevésbé ismert művészekkel, írókkal. vagy azért adtak neki mégegy műsort mert kiszállt a kultúrházból
Régen olyan jó beszélgetések voltak a Zárórában, meghívott szakértőkkel, adott témára kihegyezve. Szívesen néztem lefekvés előtt, nagyon jó háttérműsor volt...
Vajon miért cserélték le ezt a jól működő koncepciót? És miért tolták előtérbe ezt az elhízott libát a pocsék interjúival?!?!?!
Lesz MIÉRT szombaton az M2-n 20:35-kor. Mondjuk azt nem tudom, hogy Alinda vezeti-e. A tvműsor szerint a 68-as csehszlovák forradalom lesz a téma. Nem akar valki egy Miértes topicot indítani? Nekem még nem engedi a rendszer, pedig tökjó lene, mert akkor lehetne dumálni a műsorról. Plusz van egy kis problémám is mert speciel a bátyámnak nem az Alinda tetszik, hanem az egyik egyetemista csaj aki bent szokott lenni a stúdióba. Nyáron lefényképezett egy hasonló lányt kint szlovákiában és el kéne dönteni hogy ez e az a miértes lány, csak ide nem akarom feltölteni a képet. Légyszi segítsen valaki mert már nem lehet vele kibírni, azon parázik hogy lecserélik az okostojásokat és ő sohatöbbet nem látja a nőt pedig még a nevét se tudja, mert nem emlekszik hogz az Alinda Adriennek vag Andreanak szolitotta.
Mit szóltok ehhez a régebbi nevetős Alindához? Láttam, hogy ti csak tök komolyakat raktatok fel róla. A tesóm hülye, szerintem Alindát nem lehet überelni!
erről jut eszembe, hogy az úgynevezett "korrekt politikai újságírásnál" is van tágabb világ.:) De az nincs benne az újságokban, tévében, rádióban, mert akkor véletlenül valóban tájékozódnánk is. Addig jó, míg a nép nem tudja, hogy a pénzügyi rendszer tulajdonosai milyen bűvészmutatványakkal veszik el, s kezelik az emberek erőforrásait.:)
Sokan (én is) a _korrekt_ politikai újságírás a szakma csúcsa. Nem a jobbra-balra elfogult műsorokra gondolok. Azon a nagyon keskeny, pártatlan sávon megmaradni és tájékoztatni nem kis feladat. Ergo rengeteg a szakmai kihívás benne, talán ez vonzotta a leányt is (vissza) a politikai újságíráshoz.