Gyári hetvenes Simson? Vagy S53? Persze ezek ritkák. De nem mondanám azért hogy ott vannak teljesítményben. Ha jól beállítod meg rendbe vágod az összes többi 50ccm gépet meg tudod szorongatni.
Vagy vegyél Balkant! :) Azt mondják hogy az nagyon jól megy! :) Bár az is ritka, a Puch topicban van egy srác, annak volt nemrég egy eladó!
na ma már nem bírtam ki. Még csak nyersek a rozsda színű konzolok amihez csatlakozik a csomi tarcsi :D néhány kép ízelítőül: ja meg a komplett kábelköteget le kellett cserélnem mert nem adott szikrát a kicsike, azóta minden fasza ! yuppí
hozzá kell tenni hogy a tervezés 15-ös köracélra készült, de csak 12-es volt, és gond nélkül lehet emelgetni az egész motort a csomagtartónál, hiába a nagy kinyúlás!
Nem akarom fölöslegesen fényezni, de az én simsonomat nem nagyon hasonlítanám egy átlag tanyasi széthajtott simsonhoz... kíváncsi lennék az arcodra, ha ráülsz... :)
Igen, csakhogy az enyém azon a részen már agyon van gányolva, szóval cserélni fogom, persze gyárira a komplett gázkart! :) Nem szeretem a gányolást, veszek hozzá gyári cuccokat, és szépen megcsinálom, a pet palack valóban jó ötlet! :) A burkolás hátránya ez a hülye gázkar! :)
Nincs értelme találgatni, kapd le azt a vacak kuplungot, aztán nézz bele a tengely lyukába...dugj át rajta vmit aztán nézd meg mi pereg ki a túloldalt.
elvileg meg,de a hosszú rúdon kívül a többi az nem jön ki valamiért.
Annyi volt,hogy leszedtem a gyújtás felöli deknit mert generál óta megvolt az 500km hogy árnézzek a megszakítóra,és utána összeraktam de már nem emelt ki.
Az lehet hogy ott bent esetleg a golyó összeroppant vagy a másik rúd meghajlott?
Az a kis rúd ami kiáll a gyújtás felőli oldalon,az lazán lötyög a helyén,de azon kívűl nem megy beljebb. Gondolom úgy emel ki hogy azt a rudat benyomja, a dekniben lévő szerkezet.De befele semmi féle képpen nem megy,hogy ki tudja emelni a kuplungot.Azt a szerkezetet is beljebb állítottam már,és húzom befele a kuplung kart nincs ellenállása,egyszer meg nem tudom beljebb húzni. Szóval valamiért befele nem megy az a rúd.meg akad valamiben.