Szerintem Betti gazdasszony jól döntött, amikor a két "izompacsirtát" küldte haza. Lacit kellene választania, korban, külsőre is jobban illene hozzá, már van egy kislánya, aki időnként velük lehetne. A férfi dolgos, szorgalmas és milyen érzelmes! Pár napi ismeretség után sírva búcsúztatta a többieket!
Csanád is "szerelmes", de ez túl korai, szerintem nincs túl a házasságán és az is lehet, nincs hova mennie, ezért ragaszkodik az asszonyhoz, akihez egyáltalán nem illik sem korban, sem külsőre.
Az összes szereplő közül Roli és Niki kapcsolatára mondanám, hogy ilyennek kellene lennie egy normális szerelmi kapcsolat kezdetének. A többi szereplőben lehetne kicsit több élet,( kivéve talán még Petit)...
Szerintem a Szabolcs egyáltalán nem jó pasi, görbe a háta , ráadásul tudálékos és felsőbbrendűségi komplexusa van, nem is értem, Edina mit keres még mellette. Sztem műsor után egyből dobja a pasit. Egyáltalán nincsenek egy hullámhosszon, a pasi folyton akadékoskodik, és megbántja őt, humorérzéke sincs nagyon, az autóút elég uncsi lehetett, alig beszéltek, nem irigylem azt a nőt, aki majd a barátnője lesz. Edinát sem értem, mit lát benne. százszor jobb pasijai lehetnének (külső, belső tulajdonságot nézve).
Bírom az ilyen törtető picsákat, azt mondja, "mert én megszoktam, hogy elérem amit akarok." Persze, mert otthon anyunak kivágta a hisztit a csokiért, és megkapta, aztán ebből azt szűrte le, hogy ez a való világ.
Szerintem fingja sincs róla mi az élet egy gazda mellett, egyáltalán ez mivel jár, akarja e, bírná e, csak látott egy számára jó pasit, és látta más csajt eltúrhat mellőle, hát akkor nosza... majd ha ráun két nap után akkor "akar majd mást és eléri azt"....
Edina megpróbálta a valamikori üde, kedvező testi adottságait kamatoztatni ebben a műsorban is. Rájött hogy már nem is olyan kapós, még most kellene találnia egy jómódú férfit, hogy biztosítva legyen a jövője, kényelme, lehetőleg befektetett munka, különösebb tanulás nélkül. Ehhez kellően önző és számító, de Szabolcs úgy tűnik, átlát a szitán.
Volt itt ilyenről szó, hogy nagyvilági? Á nem, ilyen kisebb versenyek, falunapok...megyei műsorok....
Akit stúdióban profik fényképeznek és videókban szerepeltetnek... a Magyarországon "nagyviláginak" számít - legalábbis olyannak, aki már betette a lábát a "média csillogó világába".
Más kérdés, hogy benne is maradt-e.
Az ilyen már utazik (utaztatják) látott már szállodát belülről is ahol nem csak az anyja készíti neki a rántottás reggelit - dzsemmeskenyérrel.
És ha igaz, hogy már két pénzes palija is volt a gazdaasszonyi létre való vállalkozása előtt - akkor pláne sanszos, hogy láthatott már ezt azt a gazdagabb világból is.
Edina: "Edina korábban popsiszépségversenyen indult, szerepelt videoklipekben és vállalt médiaszerepléseket, szóval néhányan lehet, hogy már valóban láttuk őt valahol. " Én nem :D
Természetesen nem luxus, de azért, csak összehoztak ezt azt a fiúk, hogy, hogy? ne firtassuk....Bettinél nem látok luxust :) Valamit örökölt, viszi tovább...
Ha Híradó megy , akkor azt látom, elfagyott, tönkrement, keveset fizet a felvásárló, , nincs napszámos... Mit tudom én mi van?
Férfiszemmel is 12 egy tucat. Nagyobb baj, hogy a nem túl kellemes egyénisége kiül az arcára. Én nem szeretem a túl szép, túl szabályos cicababákat, a szimpatikus embereket látom szépnek. Ez a nő alapesetben teljesen hidegen hagy, a legutóbbi adásban viszont direkt ellenszenvesnek találtam, az autózás alatti morgolódásáért.
Ami a dicső múltját illeti, hát kár dicsekedni vele. Látunk szerencsére szép formás, kerek popsikat úton-útfélen. Csak győzzön forgolódni az ember. :)
Ott lett volna az elején a lehetőség Peti számára, de ez a lány fel sem merült. Akkor most hogy kerül ide? Elég gáz. De a srác is mondhatott volna nemet. Meg van itt előre írva a forgatókönyv. Nem hinném, hogy egy átlag magyar gazda élete csak luxus és mese.
Így már érthető, miből van Szabolcs milliárdos gazdagsága: nem iszik (csak vizet), nem dohányzik, nem csajozik (mert akkor nem kényszerülne ilyen műsorban "keresni a párját").
Áhh dehogy - nincs okozati összefüggés - ez sokkal inkább habitus kérdése.
Amekkora pénzek forognak egy ekkora gazdaságban - azt egy (azaz: 1) ember nem tudja sem elpiálgatni, se elcigizni, de még elcsajozni sem.
Amit ő - még egy hedonista életmóddal is - fel tudna emészteni, az csak kerekítési hiba ahhoz képest, amekkora pénzek forognak ott. Vagyis szóra sem érdemes hányad.
Szabolcs-mesternek a természete ilyen - mert még spórósnak sem nevezném, hisz a mostani autója árából 3 másik, tök-príma autót vehetett volna.
(Azt mondjuk nem tudjuk, hogy mekkora lógó hitelei és tartozásai vannak - azt meg pláne nem, hogy kiknek tartozhat.
Ezt egyébként a többi gazdáról sem tudjuk, mert mi csak a kirakatot látjuk)
Így már érthető, miből van Szabolcs milliárdos gazdagsága: nem iszik (csak vizet), nem dohányzik, nem csajozik (mert akkor nem kényszerülne ilyen műsorban "keresni a párját"). :D
Egyébként nem is értem ezt az utazást: miért nem vittek magukkal semmit? Nálunk alap (rövidebb útnál is), hogy termosz kávéval, hűtőtáska szendvicsekkel bekészítve (és persze keresztrejtvény nekem, ha a "sofőröm" csendet akar!).