Én is vállalok molesztáltságot. Nem lesz olcsó, a megbízó hét számjegyű forintösszeggel kalkuláljon. Ajánlatokat ide kérek a topikba. Politikusokra felárat számolok.
ha egy hét végén a hölgy brutálisan maga fölé teper, több tucat förgeteges dugás és (sikoltva elájulós) multiorgazmus után a következő hétvégén nem hívom randira, akkor biza följelent nemi erőszakért, és egy modern, felvilágosult, gendertudatos bírónő el is fog ítélni!
én még arra is gondoltam, hogy Vona direkt amortizálja a Jobbikot, hogy egy fordulattal Novákék, Toroczkaiék egy ügyes húzással leválthassák, és ezután teljes bedobással learatják a választásokat, mint egy új dinamikus magyar párt !
És erre az egy alkalomra szolgálatba helyezi magát állandó kundschaftja, Sándor Zsuzsa bíró, azzal a feltétellel, ha cserébe Havas teljesíti régi vágyát, és végre megfogja az ő seggét.
Na most, ha én előveszem a faszom, de mondjuk, nem ugrok rá a hőgyre, ő ha akar szabadon távozhat, abba mi az erőszak?
El lehet dönteni: szopik vagy sikál. Egy szépségverseny is erről szól, vagy szopsz, vagy nem viszed semmire. A Fresh nevű "együttes"-nél, én különben éneklek beviszkizve, mégis nyertek mindent, mert nem viszolyogtak a fasztól. Volt aki nem értette meg a rendszert, és öngyilkos lett. Na ez már azért nem mulatságos :-(
Rájöttem, hogy Havas szervezte az akciót, ő fizeti a két p*nát. Óriási hírverés ez a Vonáról szóló könyvének -- amelyről a kutya sem hallott. Az első abuzálásbejelentés a könyv megjelenéséhez volt időzítve, a második pedig pár nappal későbbi ráerősítő löket.
Lehet, hogy én is megveszem a könyvet. Kezd érdekelni. Nem a tartalma, hanem a hallatlanul profi promóció miatt. Nemsokára marketing tankönyvekben lesz esettanulmány :)