A lombik baby nem sátán, nem vádoló, ne keverd már bele a keresztény baromságos fogalmakat, mert olyan, mint sátán élőlény, mint személy, aki létrejött, megszületett, teremtetett, no ilyen nevű lény nem volt, nem is lesz, hacsak valaki el nem nevezte, nevezi annak, bár már olvastam olyan gyermekneveket is, hogy Wécékefe...
Az eredeti héberes írásokban sehol nincs olyan keresztény személy, mint SÁTÁN, de van HA SATAN = A vádoló-szóalakkal....
Tehát a keresztény vallás alkotta meg a sátán személyét, hozta létre, szülte meg, mint egy lombik gyermekét!
Nem is szólva a szövődményeiről, mint a sátánista egyház, sátán bibliája létrejötte is ennek köszönhető...
Ha te hitre éled meg a vallási badarságokat, jogodban ál, ez a te felelőséged, akaratod, vágyad...., nem másé...
Há én voltam Kaáli intézetbe meg G1-be - nem a én ötletem vót -, mindkettő megfulladt az exnejem istentelenségébe.
Amúgy ha nem fulladt volna bele abba, akkor sem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a végtermék Isten áldása. Aki nem haverja Krisztusnak, annak előbb utóbb bejáccik Isten átka.
Isten átka mindazokra vonatkozik akik a Krisztust nem mongyák havernak. Szentem ez alap
A Biblia szerint Isten megátkozta Sárát. Ha nincs gyerek mindig a nő a hibás, mer hergeli Istent. Az exnejem istentelen volt és jelenleg is gyűlöli az Isten ahogy a meleg barátait
a lombikember gyártása nem bűn, sohasem volt az, ez az emberiség tudománya, tudod Isten hasonlatosságára lett predesztinálva az ember, alkotni is tud már...
Ne fosszátok meg egymást, hanemha egyenlő akaratból bizonyos ideig, hogy ráérjetek a bőjtölésre és az imádkozásra, azután ismét együvé térjetek, hogy a Sátán meg ne kísértsen titeket, mivelhogy magatokat meg nem tartóztathatjátok.
II Kor 7,5
Akik lombikot gyártanak ez ellen a parancsolat ellen vétkeznek.
Nálunk is az exnejem azért akart lombikot, mer szart velem szexelni.
Egy hágyés gyerek kurva kövér volt és szart szexelni a nőjével és kitalálta mennyenek Kaáliba
A végeredmény azóta is pszichiáterhez jár......... mer a hágyés felelőtlen hülye volt és szart szexelni a nejével
ez lehet, de hogy fugg ossze a lombikbebi a pizzaval? az pont ugy szeretheti vagy nem, mint akarki mas. szerintem ez a tema jo nagy baromsag. ezermillioszor bizonyitottak, hogy pont az a legkedvesebb gyerek, akire nem is szamitanal. ha isten utjai kifurkeszhetetlenek, akkor hogy lehet ilyen hulyeseget allitani.
amúgy tök mindegy mit gondolok miről, a lombik akkor is szembemegy a természeti törvényekkel. A természet törvénye az, hogy a férfi és nő egész éjjel szexelnek a legkülönfélébb pozitúrákban
Tehát Isten gyártott egyféle lombikembert, Ádám bordájábból egy nőt, ugyan az a vér, ez nem vérfertőzés, a férfi és a női vér megegyezik, rokonok, majd a rokonokon beltenyészet, ezt nevezed te korrekt bibliai tisztaságnak és te beszélsz az emberek bűneiről, ami sohasem volt bűn, a mesterséges megtermékenyítés?
a lombikról a véleményem a sajátom. Szerintem igenis istentelen a lombik. Ateista szemmel az egyetlen lehecséges út ha nincs gyerek. Biblia szemszögéből meg ördög.
Úgy is mondhatnám: ha egy nő nem esik teherbe akkor zárlatos
Ha egy férfi nem ejt teherbe az is zárlatos sztem.
Jó lenne egy zárlatos csajjal összejönni. Lehet társkeresőbe beírom: ha PCOSed vagy más nőgyógyászati grimbuszod van akkor a jó Isten egymásnak teremtett minket
Oké. Izé. Én a saját szemszögemből látom úgy ahogy. Az exnejemnek 2012-ben pszichiáternéni akart felírni gyóccert meg javaslatot is tett mit tegyen........ egyiket se vállalta és hát izé a PCOS-ének oka volt.Mielőtt megismerkedtünk volna már előtte volt............
Az gáz lenne, de én hermafroditaként minden csajt meghúznék meg ollóznék velük. Uh.... lehet öngyi lennék? Talán az nem... nem, hiszen én ebben a testben is el vagyok cseszve. Férfinak születtem, de néha krokodilnak érzem magam