Keresés

Részletes keresés

FifiTheReal Creative Commons License 2019.05.21 0 0 254

Én 2018.11.23. napján igényeltem a hitelkártyát és 2019.01.04. napján volt a kezemben. Igaz nálam a decemberi ünnepek is közbejátszhattak, de nem volt egy gyorsvonat.

Először én is csekkes fizetéssel próbáltam visszafizetni a költéseim, de mivel minimum összegről állítják ki és nálunk nincs automata, a wcsekk meg megszűnt, ezért letettem róla.

Az viszont meglepett, hogyha nem mondom le a csekkes fizetést és átutalással fizetem, akkor is levonták a 260,-Ft-ot. Így kénytelen voltam a fizetési módot megváltoztatni a netbankon keresztül.

Azoktól kérdezném, akik már régi hitelkártya birtokosok, hogy MÁK vásárlásokra a cetelem hitelkártya ad visszatérítést?

A kedvezményre jogosító hirdetményben nem láttam erre vonatkozó tiltást: https://www.cetelem.hu/sites/default/files/documents/cetelem-klubkartya-hirdetmeny-20160321.pdf

Előzmény: szocske_ (252)
card ki card Creative Commons License 2019.05.16 0 0 253

Amikor havonta felhívom őket, jellemzőn mindig ajánlgatják a biztosítást, nyilván ez ki van nekik adva. A régi kh-s kártyámhoz képest kicsit fárasztó.

Előzmény: szocske_ (252)
szocske_ Creative Commons License 2019.05.15 0 0 252

Elvileg haladnak a dolgok, csak félelmetesen lassan. A minap felhívtak és rám akartak beszélni valami biztosítást, amit én nem kértem, de hátha csak véletlenül nem akarom :D

a hívást azzal kezdték, hogy megnyugtattak, már gyártás alatt van a kártyám. 
Végülis alig több mint 1 hónapja igényeltem...
Kíváncsian várom mikor kapom meg

Előzmény: card ki card (251)
card ki card Creative Commons License 2019.05.15 0 0 251

Lehet, hogy érdemes rájuk kérdezni, mert az eddigi kb féléves tapasztalataim alapján azt mondom, hogy még nem volt dolgom ilyen pénzügyi céggel, ahol ennyire kaotikusnak/logikátlannak tűnik egy sor dolog.

Előzmény: szocske_ (250)
szocske_ Creative Commons License 2019.05.06 0 0 250

alakul a 2 hónap...
április 10. körül jeleztem a honlapon az igényem

április 23 telefonos visszahívás és megkaptam emailben a szerződést
április 26 visszapostáztam a csomagot, ez 29-30 körül odaért mert pont közbe jött egy hétvége.
május 3 felhívtak, hogy megkapták, minden oké, majd keres az emberük, aki megnézi a személyim, hogy tényleg én vagyok-e én
május 3 késő este jött is egy SMS az emberük nevével és budapesti körzetszámú vezetékes telefonszámával
kíváncsian várom mikor keres az emberük aki időpont egyeztetés után majd meglátogat... Ha sokáig húzódik lehet felhívom én és rákérdezek, de mivel azt ígérték hívni fog, kíváncsian várom, mikor sikerül neki...

Előzmény: card ki card (230)
FOMA Creative Commons License 2019.05.05 0 0 249

"egy évet ki tart bent ennyi pénzt ennél a fosnál"

Nyilván senki, de egy szót sem írtam megtakarításról, nem tudom, hol olvastál tőlem ilyet. Ne keverjük a dolgokat. A látra szóló betétnek teljesen más a rendeltetése, mint a megtakarításoknak. Egy háztartás napi likviditását biztosító pénzek elhelyezésére nem alkalmasak sem az osztalékrészvények, sem egyéb tőkepiaci termékek. 

Almát nem kell a körtével összehasonlítani, ezeket az köröket már végigfutottuk itt is, meg más topikon is, ne kezdjük ismét a pénzügyi alapismeretekkel. Nem is értem, hogy Tőkebefektető kolléga mit akart ezzel mondani, hogy jön a Cetelem meg a Gránit megtakarítási számla a befektetéshez. Azt a pénzt kell rajtuk tartani, ami egyébként parlagon heverne egy folyószámlán, anélkül, hogy egyetlen forintot is termelne, vagy netán veszteséget okozna a számlatulajdonosnak. 

Előzmény: ntaicn (248)
ntaicn Creative Commons License 2019.05.05 -2 0 248

Azért elég alacsony kamat, a tőzsdén kispapírokkal sokkal jobban lehet keresni, főleg alulárazott részvényekkel, szóval a Cetelem felejtős, gagyi fos, 10millánként alig 80000 hozam éves szinten, viccelsz, egy évet ki tart bent ennyi pénzt ennél a fosnál, addig számos lehetőség van a nemzetközi tőkepiacokon, továbbá a lekötött betéteiknél bármely osztalékrészvény jobb.

Előzmény: FOMA (247)
FOMA Creative Commons License 2019.05.05 0 0 247

"a takarékszámla 0.8%-ot kamatozik"

Az pont 0,8 %-kal több a legtöbb bank látra szóló betétjeinél.:-) Na jó, van amelyiknél csak 0,79 %-kal több.:-)

Amúgy a Gránit valóban nem rossz, azzal együtt, hogy sajnos ott is jelentősen csökkentek a kamatok. Maradjunk abban, hogy látra szóló likvid pénzek elhelyezésére a Gránit és a Cetelem az arany és az ezüstérmes versenyző. Én mindkettőnek megtaláltam a megfelelő szerepkört.

Előzmény: Tőkebefektető (246)
Tőkebefektető Creative Commons License 2019.05.05 0 0 246
  1. Felejtsétek el, inkorrekt bank, a takarékszámla 0.8%-ot kamatozik, nem éri meg, kerüljétek el, Gránit Bank a jó választás, ez csak azért van itt h a franciáknak osztalékot fizessen. 
Előzmény: by-169 (244)
ezileb Creative Commons License 2019.05.02 0 2 245

A legelőször küldött - minimumfizetésről szóló - csekk nem volt használható "biankóként". (Még kitakart QR-kóddal sem.) A később kért - bár konkrét összegről szóló - csekk ellenben gond nélkül használható (tetszőleges befizetési összeggel) az automatában.

Előzmény: edkedk (243)
by-169 Creative Commons License 2019.05.02 0 0 244

Volt a futár. Múlthéten nem voltam otthon most tudtam találkozni vele. Pénzt nem hozta majd utalják 48 órán belül. Aki akar hitelt az számitson legalább 20 napot. Én április 9-én inditotam el a kérelmet ugye volt nagypéntek meg húsvét és mindig hétvége előtt hivtak mert igy jött ki a 3 nap. 

edkedk Creative Commons License 2019.04.26 0 0 243

Letakart QR kóddal és összeggel esélyes, hogy megy.

Előzmény: card ki card (238)
kridli Creative Commons License 2019.04.26 0 0 242

Az a 20 alkalom lehet 1000 is. Én első alkalommal kaptam csekket, 260 forint volt rajta.

Egyébként valaki azt írta itt, hogy nem tudta csekk automatán átírni az összeget.

Előzmény: szocske_ (239)
szocske_ Creative Commons License 2019.04.26 0 0 241

mindenképp, de ez még hónapok kérdése, egyelőre kártyám sincs, ma postáztam vissza a szerződést...

Előzmény: buksi754 (240)
buksi754 Creative Commons License 2019.04.26 0 0 240

Sajnos a qr kód miatt azt hiszem az sem fog menni. Max próbáld meg kitakarni.

Majd jelezd, melyik jött be.

Előzmény: szocske_ (239)
szocske_ Creative Commons License 2019.04.26 0 0 239

mindenképp kipróbálom majd :)

Ha az összeg nem írható át, akkor marad a 20 alkalommal történő befizetés, ez sajnos kicsit fárasztó :D

Előzmény: card ki card (238)
card ki card Creative Commons License 2019.04.26 0 0 238

Szerintem a QR kód miatt ilyet nem lehet. De ha mégis, majd jelezd! ;)

Előzmény: szocske_ (237)
szocske_ Creative Commons License 2019.04.26 0 0 237

köszi. de automatán nem mindegy mi van a csekkre írva? nem próbáltatok még olyat, hogy 20ezer helyett 290ezret fizetek be a csekken?

Előzmény: FOMA (236)
FOMA Creative Commons License 2019.04.26 0 0 236

Hónap elején kell telefonálni, és akkor lehet a teljes összegről csekket kérni. Próbáltam üres csekket kérni, de a telefonos ügyfélszolgálat szerint nem lehetséges. 

Előzmény: szocske_ (235)
szocske_ Creative Commons License 2019.04.26 0 0 235

köszi, erre felhívták a figyelmem, de arra gondoltam, hogy csekkautomatán át lehet írni az összeget, azzal hátha megbírkózik a rendszerük, hogy nagyobb összeg érkezett be...

Előzmény: card ki card (234)
card ki card Creative Commons License 2019.04.26 0 0 234

Ha esetleg valamilyen, itt nem részletezett ok miatt esetleg csekken akarod majd fizetni, akkor azt külön kérni kell, ugyanis ha ezt nem teszed, csak a mimimum törlesztőről állítanak ki majd csekket.

Előzmény: szocske_ (231)
buksi754 Creative Commons License 2019.04.25 0 0 233

Vigyázz, mert két fajta kártya van, és csak az egyikre jár visszatérítés, a klubkártyára:

https://www.cetelem.hu/hitelkartya

Előzmény: Rtk (232)
Rtk Creative Commons License 2019.04.24 0 0 232

Sziasztok!

Én is a héten estem át előzetes hitelbírálaton, holnap küldöm vissza nekik a munkáltatói igazolást. Az e-mailben kapott tájékoztatót és a honlapot böngészve viszont most sehol nem találok utalást a vásárlások után járó 1%-os visszatérítésre. Hol kellene keresnem ennek feltételeit?

szocske_ Creative Commons License 2019.04.24 0 0 231

sajnos nagyon határozott volt kezitcsókolom ebben a kérdésben.

Még nem beszéltünk semmiről (jövedelem, egyéb hitelkártyák, hitelek) már kijelentette kerekperec, hogy 700 a maximum, ha nem volt korábban cetelemes hitelem.

Persze talán később lehet emeltetni, de ha jól sejtem az megint új igénylés mindenféle dokumentumok benyújtásával :(

Namindegy, a havi 7000 Ft visszatérítés sem rossz a mai világban (RIP BB-UPC :(

Előzmény: TyggeR (229)
card ki card Creative Commons License 2019.04.23 0 0 230

remélhetőleg néhány hét és a gyakorlatban is topiktag leszek

Nekem 2 hónap volt....

Előzmény: szocske_ (228)
TyggeR Creative Commons License 2019.04.23 0 0 229

700 a max újaknak? ezt jó tudni, kösz...

Előzmény: szocske_ (228)
szocske_ Creative Commons License 2019.04.23 0 1 228

sziasztok, itt új vagyok, bár sok név ismerős másik (bankos) topikból.
Ma igényeltem Cetelem Klubkártyát, mivel eddig nem voltam cetelem ügyfél azt mondták max. 700k hitelkeretet kérhettem, pedig úgy tudom 1M a max. keret, ezek szerint ahhoz belsős múlt szükséges.
Folyamatban a munkáltatói igazolás igénylése, ha az is sikerült, akkor már csak a kártyát kell megvárnom, remélhetőleg néhány hét és a gyakorlatban is topiktag leszek

redmonkey Creative Commons License 2019.04.23 0 0 227

aha-aha

Ám szerintem is kezdjünk mostantól minden mondatot a "választékosabb" ám-mal! :)

Előzmény: edkedk (226)
edkedk Creative Commons License 2019.04.23 0 0 226

Az ,,Ám tuti nem koltottel azóta-közben?'' tökéletesen értelmes így. Az ,,ám'' helyett állhatna ,,de'' is, ám :-) így választékosabb.

Előzmény: redmonkey (224)
redmonkey Creative Commons License 2019.04.23 0 0 225

-má

Előzmény: redmonkey (224)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!