Hát én nem igazán vagyok boldog mert annak idelyén bármit megadtam volna egy új motorért!Ha nem kellene aza fránya pénz,nem adtam volna oda.Viszont ilyen t-012 rajongóval aki ennyire szereti a 20 éves traktorát,még nem találkoztam!
Ha a kedves öreg úrra gondolsz aki mai nap megkeresett és Szegi-ről jött,akkor örülök neki mert megvették a komplett blokkot és piszok jól járt vele!Más meg aki csak szerette volna megvenni az pájázhat a blokk párjára,mivel kettő van!
Miért ne jönne össze?! Csak pozitívan kérem, csak pozitívan! Mennyit kostál egy tárcsalap felétek? Jövőre én is csinálnék lecserélt nagy lapokból, nekem még jó volna olyan is. Még az ekéken gondolkodom hogy mi legyen. Jó volna 2 fejes 30-as vagy váltva forgó. De ami most van az nagyon jó, 3 fejes hattyúnyakas. Ez is 60 cm fogás szélességet tud, de kertben elég hosszú. Legfeljebb leveszem az utolsó fejet. Lehet hogy eladom, még nem tudom, meg kell álmodni.
Szerencsére a trakimban sem sokat ment a jelenlegi motor. A bontott volt az eredeti, de a szelep beesett a hengerbe üzem közben. Inkább cserélték javítás helyett, pedig új szelep, és szelepvezető kellett volna csak!
Amint elkezd bontódni, néhány alkatrész kellene majd nekem is (vagy ami maradt). Van egy bontott, de jó állapotú motorom, amit alkalom adtán összeszögelnék!