Hogy milyen lehet jobboldali elkötelezettségű újságírónak lenni a jelenlegi helyzetben, élénk találgatások tárgyát képezi újságolvasók és nem elkötelezett (ún. hagyományos) újságírók közt egyaránt. Nem véletlen, hogy a közönség olyan sikamlós érdeklődéssel[...] Bővebben!Tovább »
Ajánloma Kétfarkú Kutyákokata figyelmedbe. Ők megígérték, hogy ha megnyerika választást, leúsztattyáka Margiccigeteta Parlament elé, mer ott jobban nézne ki...
De akkor miért nem lehet azt játszani, hogy akinek nem tetszik, az nem hallgatja?
Semmi kifogásom az ellen, hogy véleményezd a klubrádiót. Nem kötelező szeretni. De tegyük fel, hogy nekem meg Budapest látképe nem tetszik. Ez esetben indulhat a szőnyegbombázás? Neked kéne magadba nézni.
Pedig az úgy volt, ahogy írta. Az miért fáj? Hisz, ha elhisszük azt a hazugságot, hogy a rendszerváltás rajtunk, magyarokon múlott, akkor bizony az akkori ellenzéki sajtó tett érte.
A Le Soir című, baloldali liberális irányzatú brüsszeli lap "Orbán Viktor többé nem tudja elhallgattatni a Klubrádiót" címmel számolt be a rádió frekvenciahasználattal kapcsolatos jogvitájáról. A belga lap azt írta, a bíróság a múlt héten megerősítette novemberi ítéletét, amely arra kötelezte a médiatanácsot, hogy hatalmazza fel a Klubrádiót a 92,9-es frekvencia használatára. A Le Soir megszólaltatta Arató Andrást, a Klubrádió vezérigazgatóját, aki szerint "itt az alkalom a békekötésre." (MTI)
Kb 2-400000 kvázi visszatérőnek mondható hallgatóról beszélünk javarészt Budapesten (akiknek egy része Bolgár utáló jobbos)... ők a roppant veszélyesek...
Persze, hogy fosik, az átkosban az ellenzéki média mindössze a sutyiban nyomott szamizdat volt, oszt' mégis bukott a rendszer. Ifjúkommunista emberke tanul az elődök hibájából...:)
Nem vagyok jogész, de sztem emmég nem jogerős, hanem megismételt elsőfok. De tuggyaja rák... Meglepődnék haja Zenemhahaha nem fellebbezne - bára mostani kegyelmi állapotba, mikorisa fijúk lemondanaka regisztrácijó bebetonozásáról, és angyalszárnyakon röpdösnek, bármi lehet...
A Médiatanács akkor kezdett el tüsténkedni 2010 júniusában, amikor 3 részükről válasz nélkül hagyott szerződéskötési kísérlet után 2010 június 23-án megírta nekik a KR, hogy 25-én megkezdené a sugárzást a 92.9-en és abbahagyná a 95.3-on....
Most a klubnak a tiloshoz hasonóan neki kéne állnia önhatalmúlag beszüntetnie a 95.3-on a sugárzást, és 2-3, vagy a válságra való tekintettel 4 tized másodperc múlva adást adnia a 92.9-en.
"Hivatalosan is megküldte a Klubrádiónak a Fővárosi Törvényszék a 92,9-as frekvenciával kapcsolatos második ítéletét. Ebben a bíróság újra kimondta, hogy a Klubrádió nyerte el a 92,9-es közösségi, tehát ingyenes frekvenciát. Az ítéletet itt olvashatják."