Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
A golyós csapágyak kosara szét van szakadva és össze vannak futva a görgők benne !!!!! De szar a megoldásuk is mert nincsennek távtartók és ha meghúzod az anyájukat akkor a csapágy belsőket össze szorítja .
De ugye hogy sokkaljobb volt a gesztus miatt a hozzá állás is ! A mostani embereket nem is értem ,ezt a másik embert semmibe se nézem stilust ,hogy ez mire jó ???!! A leszarom stilus meg a halálom !
Pont erről az utaztatásról beszéltem, ezök nem arra vannak tervezve. Láttam olyat, hogy utána kötötték a bicajnak és úgy vontatták a földúton is. A simán tologatást is jobban tűrnék, ha néha kapna kis fúró-vágó sprét a kerekek belsejébe, mert a siklócsapágy nem díjazza a szárazságot sokáig.
Ez így normális. Ezért nem értik mög a nagyvezérök.
Még a régi cégömnél voltam, két Erzsike volt a munkaügyes és a bért elszámoló brigád. Akármi gondunk volt, bármikor odamöhettünk hozzájuk a bajunkkal. Ők intézték az adóbevallást is, én mög cserébe vittem nekik a nagyhírű Deszki Vörös cukrászdából 1-1 finom süteményt, de egyik másik kollégám is. Mindig, nagyra értékölték ezt a gesztust.
Amíg nem olyan a polgármester hogy első a falu addig itt rend nem lesz ! A régi amikor a belvíz miatt segítséget kért akkor mentünk de végigjárta a melóhelyeket és a pálinkát is hozta ! Ha valami okosat csináltam akkor levelet küldött hogy nagyon köszöni a munkámat és tanult belőle ,na a mostani nem ilyen én még ha nekik dolgoztam sose találkoztam vele ,vagy jött oda és legalább annyit mondott volna köszönöm a szép munkát ,vagy ilyesmit . Vagy szilveszterre küldött volna egy üveg pezsgőt pl . 2deci elég lett volna ! Ma volt az alpolgi csak nézett hogy milyen lestrapáltak a gépek azt mondta vesz hozzá alkatrészeket ,kíváncsi vagyok mikorra ér ide majd ((::!! A neten olyanokat nem találtam semmit sem . Azt mondta hogy az övé 20 évesen nem néz ki így ,mondtam neki a szomszédé 15 éves korában is jobb állapotban van mint ezek . Aztán kiderült kézzel tologatják minden hová ! Mondom ezeket nem 50km távra tervezték hogy egész nyáron eltolják vissza tolják napi szinten és kövesúton . Még a műanyag csapágyak is és atengelyek is el vannak kopva agyonra ,kb táncoltatni lehet jobbra-balra áltában olyan szinten kotyognak a csapágyak a tengelyeken .
Amit alá kellene írni nekem ,abból kiveszik azt a két mondatot ami az én személyi jogaimat serti
és bocsánatot kérnek attól a lánytól akinek a személyes holmiaiban turkaltak . Akkor aláírom azt a papírt . Nos nem igazán akarják ezt megérteni . Csak hajtják a hülyeségüket és ragaszkodnak ahhoz ,hogy még kell építeni azt a kamera rendszert . Ugye a polgi rokonáé kb az a cég aki csinálná ( Vác összes intézményében iskolák, óvik , bölcsik ) összesen 27 intézményben. Csak valahogy mostmar mindenki az én véleményemet osztja . Nem kell kamera rendszer inkább az intézményekre kellene költeni azt az összeget . Már több intézményből is volt ez a visszaélés.
Szóval holnap is a bölcsiben kezdek . S majd kiderül mit hoznak össze magukba , pedig csak 2 szót kell megvaltoztatni a papíron és egy bocsánat kérés .