Keresés

Részletes keresés

RnD Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1343
Ez csak arra jó hogy a játékosok (és az edzők) magyarázzák vele a gyenge teljesítményt mert hát 'Csak ennyit tudunk, ne kérjetek tőlünk többet...' De persze felmerül a kérdés: mindent kihoztak magukból? Mindent megtettek a siker érdekében? A mostani fejleményeket figyelve aligha.
Előzmény: sivatagishow (1341)
legyenugy Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1342
Na akkor döntsük már hogy ki legyen, vagy kit szeretnénk a Magyar Női kézilabda szövetségi kapitány posztján?

Ezt is azért kérdem, hogy írjunk ide ötleteket, mert a szóban forgó személyek is olvassák ezt a topicot!

Én, Kovács Péter volt válogatott kézilabdázót szivesen látnám e poszton!

Vagy pedig lehetne a Novégoktól is példát venni ott Marit Breivik női személy a szövetségi kapitány!
Marit Breivik jegyzete
Érdemes ezt a linket elolvasni, Marit Breivik csapatmunkáról ír véleményt, amit a magyar csapatnál hiányolok!
Előzmény: gammapolis (1326)
sivatagishow Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1341
Nem kell itt félrebeszélni.
A magyar kézilabdában nincs elég merítési lehetőség. Vagy rosszul merítettek.
Ugyan ki hiányzik? Senki.
Ennyit tudunk. Ez nem morális, hanem szakmai hiba.
RnD Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1340

'A csúnya, szigorú, kiabálós N.A nem volt jó, mert belegázolt a lányok lelkébe...'

Pont az a baj, hogy a válogatottnál NA nem volt 'szigorú és kiabálós' hanem baráti viszonyban volt a játékosokkal (ezt ő maga nyilatkozta még a vb előtt...). Ez volt a baj...

Előzmény: Törölt nick (1339)
RnD Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1338

Úgy tűnik - bár nehéz ezt elfogadni, de most már nagyon ez látszik - hogy a keret egy része nem teszi oda magát ahogyan kell, mentálisan nem a feladatra koncentrál, vagy legalábbis csak a meccsen, de meccsek között minden más érdekli (ezt nem lenne szabad megengedni). Persze amióta a világversenyek egyben élményturizmus-számba mennek (lásd NA: töltsünk el egy délutánt a ringlispílen, Hajdu: 'eljutottunk' a Nagy Falra, eljutottunk a 'Madárfészekbe' etc.) nem is csoda hogy néhány játékos számára ez fontosabbnak tűnik, mint az, hogy nálunk jobb játékerőt képviselő csapatok ellen megfeszüljünk.

Az biztos, hogy az olimpia után az új szövetségi kapitánynak  rendet kell tennie: ezeket a játékosokat kidobni (amúgy is le kell cserélni a keret egy részét), utána pedig a mostaninál sokkal keményebb felkészülési rezsimet+elvárásokat életbe léptetni és azokat a gyakorlatban vasszigorral érvényesíteni.

Előzmény: josepapa (1328)
enndru Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1337
Igen, erről a franciák mesélhetnének. Mondjuk őket sem kell félteni...
Előzmény: mondial (1336)
mondial Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1336
nem véletlenül vetődik fel ez a hazai rendezésű német vb esetében, h úgy mondjam kicsit lejtett a hazai pálya
Előzmény: Törölt nick (1333)
gammapolis Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1335
Vagy nincs is semmi, csak úgy döntött, hogy kitalál vaklamit és mossa kezeit.
Előzmény: josepapa (1328)
enndru Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1334
Ha holnap végig olyan elszántan játszunk mint ma a dán férfi válogatott akkor én már elégedett leszek bármi legyen is az eredmény. Igaz, ha olyan lesz a hozzáállás valszeg az eredmény is jó lesz.

Németeknek azért jó napjuk van. Női focicsapatuk 4-1re kikapott az elődöntőben, férfi kézicsapatuk a nőihez hasonlóan nem jutott be a 8ba, férfi kosárcsapatukat meg az amerikaiak oktatják :)))
mondial Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1332
a végén wilbek mentegetőzött a német kapitánynál, h ő mindent megtett az ikszér, de ez a Kasper gyerek nem akarta...
Előzmény: mondial (1331)
mondial Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1331
német kézilabda: teljes csőd...
Szánsájn Regi Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1330
Szerinted ezeknek jelent ez valamit? :(((
Előzmény: BOSS 27 (1307)
Szánsájn Regi Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1329

"Sinka és a szövetség is megér egy misét, hogy nem látják mennyire nem a válogatott élére való ez az ember."

Na ilyet nem szabad írni, mert mindjárt jön rá a válasz valakitől a szövetségből, hogy ő tutti a megfelelő helyen van eg ykis önreklámozással megtoldva, meg hogy a családja is hogy szereti.

Persze a 8. hely meglesz változás megint semmi.  

Előzmény: enndru (1277)
josepapa Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1328

Nem értem én, hogy mi folyik itt... Valami nagyon nincs rendben ezzel a csapattal, máűr Némethnél is tudni lehetett, hogy emberi gondok is vannak, most Hajdú is ezt nyomja, Pigniczkivel kapcsolatban kicsit konkrétabban is ködösít.

Itt lenne az ideje, hogy valaki kipakoljon!

Előzmény: Csu Csiencsiang (1325)
ohkhezi Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1327

"Pláne azok után hogy ezt most gyors egymásutánban kétszer is láthattuk :-("

A reményt csak a negatív tény ölheti meg, meg ami már megtörtént...én bízom a csodában.

Előzmény: RnD (1324)
gammapolis Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1326
Csu Csiencsiang Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1325
itt sír a hajdú szája, hogy rossz a játék meg a csapat, mert valakik így meg úgy, veszekedés stb. hát akkor küldd haza őket! azért vagy ott!
Előzmény: L.Forolszkin (1308)
RnD Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1324

'Egyet nem szeretnék látni->hogy feladják.'

Pláne azok után hogy ezt most gyors egymásutánban kétszer is láthattuk :-(

Előzmény: ohkhezi (1319)
RnD Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1323
Most ezt azért írtad be hogy örüljünk vagy hogy dühöngjünk...?
Előzmény: Deckard73 (1321)
gammapolis Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1322
Hol-hol? Kattints a legalsó legyűjtésre! :-))
Előzmény: Deckard73 (1321)
Deckard73 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1321
egy kis statisztika az Olimpiáról:

Legjobb góllövő:
1. Görbicz Anita -- 37 gól
...
14. Vérten Orsolya -- 22 gól
(ha a heteseket leszámítom, Görbe akkor is a harmadik)

de hol vannak az átlövőink? a beállósunk? a jobbszélsőink?

Legtöbb gól + gólpassz:
1. Görbicz Anita -- 55
...
22. Vérten Orsolya -- 26
...
38. Tomori Zsuzsi -- 22
38. Tóth Tímea -- 22

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1320
ha már 12 percalatt elbuktuk a koreaiak elleni meccset, nem mindegy, hogy 6-al vagy 16-al kapunk ki?
Előzmény: lavi (1315)
ohkhezi Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1319

mondial:

Én az általánosságban megfogalmazott állításaim továbbra is fenntartanám győzelem esetén is,mert nagy igazság van bennük.Sztem.

Viszont - a fociválogatthoz képest - a lányokban is benne van a bravúr lehetősége. Imádom a kézilabdát-szeretem a sportot. Ezért ülök le a tv elé a magyar-román meccskor, és hiszem, hogy bármilyen játékkal is, de győzni tudunk.

Egyet nem szeretnék látni->hogy feladják. Nem lehet akkora különbség egy mérkőzésen, hogy bárki ezt megengedhesse magának. Farkas Ágiék anno a szlovákok ellen EBn -10-re álltak a 2. félidőben->döntetlen lett. Most Görbéék kétszer álltak fel -5-ről a németek ellen. A férfi olimpiai mezőnyben szintén vannak példák. Látni akarom, ahogy "harapnak", hogy a végén örülhessünk.

Hajrá Magyarok!

Előzmény: mondial (1310)
ohkhezi Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1318

Nem figyelsz.

Ki írta , hogy Kati kiválóan védett?

Idézet magamtól:"Pálingert Herrel rotáltuk, UTÁNA Kati újra beállva kimagaslóan védett." Nem a mérkőzés egészén meglévő kapus védési hatékonyságáról írtam,amit mindenki megnézhet. Elemezd ki a mérkőzés videóját Herr lecserélése után a kapuralövések/védések tükrében.Ennyi.

Amúgy a véleményeddel egyetértek Kati nem véd kiválóan-önmagához képest.

Mellesleg az IHF értékelése szerint, ha a kapus véd, majd a kipattanó labdából gól lesz az nem 2 kapuralövés/egy gól (tehát 50%), hanem 1 kapuralövés/1gól (0%). Ezért érdemesebb mérkőzésekről saját videóelemzést is készíteni, persze , ha van hozzá türelmed...még érdekesebb dolgok jönnek ki.

Hiába, a statisztika a számok tudománya...

Előzmény: FHV (1303)
josepapa Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1317

Na ne..... Te tényleg ezt hiszed, vagy csak poénnak szántad? Láttad a lányok tekintetét mindkét meccsen -9 körül? Nem úgy tűnt, hogy szórakoznának, meg, hogy minden terv szerint alakul...

Előzmény: Törölt nick (1314)
dabiTomi Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1316
Én például szimplán baromira örülnék. De attól még nem lehet nem észrevenni a súlyos problémákat.
Csak egyet mondok: 3 éve a vb-elődöntőben kicsit esélyesebbek voltak a románok, de nem lett volna meglepetés, ha mi nyerünk. Most szerintem nincs szakember, aki ne román győzelmet jósolna. Amúgy meg szerény véleményem szerint a magyar válogatottnak ugyanezen a világversenyen volt a legutóbbi igazán jó meccse (világversenyen), éppen Dél-Korea ellen...
Előzmény: mondial (1310)
lavi Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1315
Az egyetlen gond ezzel az, hogy miért 10 körül kell kikapni, ha nem akarunk nyerni?
Egyébként meg vicces azt feltételezni, vagy belemagyarázni, hogy nem akartunk nyerni, és a románokkal akartunk játszani!
Előzmény: Törölt nick (1314)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1314
nem értem ezt a temetői hangulatot, már a német meccs után sejteni lehetett, hogy a lányok a románokkal akarnak játszani a 4 közé jutásért !!
Még csodálkoztam is az oroszok ellen az első félidőben, hogy minek szívjuk fel magunkat ennyire, mikor az a meccs semmit nem oszt nem szoroz. Korea ellen 10 perc után meg kötelező volt feladni a meccset, nem értem én a sajtó meg a kapitány hőbörgését sem...
Előzmény: Törölt nick (1284)
Bragira Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1313
Ne legyetek kishitüek,megverjük a románokat. Hajdu rendet tesz a csapatban,ezekután 1000-el mennek előre! Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!
josepapa Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1312

Sajnos azt hiszem, hogy ez a két óriási zakó nem a vélretlen műve, ezekbe nem beleszaladtunk.

Kíváncsi vagyok, mit mutatunk a románok ellen, de őszintén szólva nem nagyon bízakodok már...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!